Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בחנות והם הציעו לי את הדברים הבאים

מגבר-nippon 100.5

סאב -או p1 או נאקמיצי

קומפוננט-אינפיניטי 6530cs

רדיו- pioneer 6350

הכל כולל הכל כולל עבודה 3500

מה אתם אומרים על החלקים ? שווים את המחיר?

ועוד שאלה המגבר הינו מגבר דיגיטאלי מה זה אומר? והאם מישהו מכיר את החברה

פורסם

חיפוש קצר בפורום היה מעלה לך עשרות שרשורים זהים, יענו לך בדיוק את אותו הדבר.

קופוננט וסאב- רק אחרי שמיעה, תנסה להגיע למפגשים.

מגבר- יש יותר טובים, חפש אותם בפורום המכירה.

הרדיו דיסק שהוצע לך, דגם טוב, סדרה שהוחלפה לא מזמן, ככה שאם אתה קונה חדש,קנה את החדש.

בקשר למגבר הדיגיטאלי, זו האופנה כיום, לרוב פחות מומלץ, בעיקר בטווח המחירים הנמוך.

SCANSPEAK

פורסם

התקציב הוא עד 3500 ואני לא מעוניין בהצעות מכיוון שאני רוצה שהכל יהיה עם התקנה וקרוב אליי

אני פשוט רוצה לדעת אם הרכיבים עצמם טובים ואם המחיר טוב יחסית לרכיבים ומה זה מגבר דיגיטאלי והאם המגבר טוב

פורסם

בתקציב הנ"ל אתה יכול להשיג רכיבים טובים בהרבה.

מגבר דיגיטלי, זוהי שיטת מיתוג של צריכת חשמל ועוד, לא ניכנס להסברים ארוכים.

לרוב אנשים מעידים על צליל שונה ממגבר רגיל לרעה.

ייתכן מאוד שמי שלא "אודיופיל" מובהק לא ירגיש הרבה בהבדל, אני אישית משמיעה בפעמים בודדות לא אהבתי.

פורסם

אז למה אתה בא להתייעץ? רוצה את האמת? זה לא שווה.

אם השיקולים העיקריים שלך זה כי זה קרוב אליך, אין טעם לפתוח שרשור, תתחדש ותהנה :).

JL Audio

פורסם
בתקציב הנ"ל אתה יכול להשיג רכיבים טובים בהרבה.

מגבר דיגיטלי, זוהי שיטת מיתוג של צריכת חשמל ועוד, לא ניכנס להסברים ארוכים.

לרוב אנשים מעידים על צליל שונה ממגבר רגיל לרעה.

ייתכן מאוד שמי שלא "אודיופיל" מובהק לא ירגיש הרבה בהבדל, אני אישית משמיעה בפעמים בודדות לא אהבתי.

מה אתה ממליץ? אבל שיהיה יד ראשונה

פורסם
אז למה אתה בא להתייעץ? רוצה את האמת? זה לא שווה.

אם השיקולים העיקריים שלך זה כי זה קרוב אליך, אין טעם לפתוח שרשור, תתחדש ותהנה :).

שאני מתכוון קרוב אני מדבר על אזור המרכז

ואיזה רכיבים אתה ממליץ בתקציב הזה? רק יד ראשונה

פורסם

יד 00 אתה מתכוון :wink:

הרבה פה תלוי בטעם אישי וגם 3500 זו הוצאה לא מבוטלת ולכן אמליץ לך גם לשמוע וללמוד קצת לפני שאתה רץ להתקין.

יש לכל אלמנט אופי סאונד שונה חם/קר, ולא כל אחד יתחבר.

כמו שבני אמר תוכל להריץ חיפוש תחת כותרת מערכת ב3500 ולמצוא מלא שרשורים עם המלצות שלא ישתנו הרבה.

בגדול, אין הרבה אופציות כשמדובר בציוד חדש.

סט קדמי מוראל טמפו/הרץ אנרגי/פוקאל אקסס/יש גם דגם של dls שאני לא זוכר את שמו אבל ייכנס בתקציב.

מגבר jbl 1004

סאב- לדעתי sq גודל 10, מעבר לזה טעם אישי

הרץ es/jl audio w3/ועוד.

יכול להיות שתהיה חריגה כי אני לא הכי מתמצא במחירים של חדש.

ממליץ בחום לשקול ציוד יד שנייה, ישדרג את הרמה בהרבה.

פורסם
עכשיו קצת רואים התקדמות, מצויין.

איזה סגנונות מוזיקה אתה שומע?

אתה שואף לרעש או איכות?

האם יש התגמשות בתקציב הכולל?

אני שומע הרוב מיזרחית רמיקסים באנגלית וקצת אלקטרונית

אני שואף לשניהם אבל בקצת יותר לאיכות

ולא הגבול כולל התקנה צריךלהיות גג 3500

פורסם
יד 00 אתה מתכוון :wink:

הרבה פה תלוי בטעם אישי וגם 3500 זו הוצאה לא מבוטלת ולכן אמליץ לך גם לשמוע וללמוד קצת לפני שאתה רץ להתקין.

יש לכל אלמנט אופי סאונד שונה חם/קר, ולא כל אחד יתחבר.

כמו שבני אמר תוכל להריץ חיפוש תחת כותרת מערכת ב3500 ולמצוא מלא שרשורים עם המלצות שלא ישתנו הרבה.

בגדול, אין הרבה אופציות כשמדובר בציוד חדש.

סט קדמי מוראל טמפו/הרץ אנרגי/פוקאל אקסס/יש גם דגם של dls שאני לא זוכר את שמו אבל ייכנס בתקציב.

מגבר jbl 1004

סאב- לדעתי sq גודל 10, מעבר לזה טעם אישי

הרץ es/jl audio w3/ועוד.

יכול להיות שתהיה חריגה כי אני לא הכי מתמצא במחירים של חדש.

ממליץ בחום לשקול ציוד יד שנייה, ישדרג את הרמה בהרבה.

לפי מה שהבנתי jbl זה הרוב חלפים ולא כדאי להתקרב והיה לי רמקול של jbl והוא היה עם יותר מדי טרבל ללא קשר לכיוון לא אהבתי את הצליל ואני עדיין מתלבט בין רמקול רגיל לקומפוננט מקדימה שכיוון שאני מתכנן למכור את הרכב בשנה הקרובה ואני לא רוצה חורים בפלסטיק ואנימתכוון לקחת את המערכת איתי לאותו הבא

ואני לא מעוניין בציוד יד שנייה

פורסם

גם קומפוננט תוכל להעביר איתך מרכב לרכב באותה צורה שתעביר רמקול רגיל, והוא איכותי בהרבה.

לא הבנתי את המשפט שלך על jbl וחלפים :shock:

בכל מקרה אפשר להפוך עולם עם כיוונים נכונים ואל תשליך על נסיון עם סט אחד על חברה שלמה.

יש המון שקשור לאיכות הצליל ולאו דווקא הרמקול עצמו, גם רדיו דיסק וגם מגבר ועוד הרבה קשורים בזה.

ממה שאתה מתאר מוראל יתאים לך יותר.

פורסם
גם קומפוננט תוכל להעביר איתך מרכב לרכב באותה צורה שתעביר רמקול רגיל, והוא איכותי בהרבה.

לא הבנתי את המשפט שלך על jbl וחלפים :shock:

בכל מקרה אפשר להפוך עולם עם כיוונים נכונים ואל תשליך על נסיון עם סט אחד על חברה שלמה.

יש המון שקשור לאיכות הצליל ולאו דווקא הרמקול עצמו, גם רדיו דיסק וגם מגבר ועוד הרבה קשורים בזה.

ממה שאתה מתאר מוראל יתאים לך יותר.

אני יודע שאפשר להעביר הכל אבל אני לא רוצה שיהיה חורים במקום של הטוויטר בגלל זה אני חושב אולי לשים רמקול רגיל מקדימה

פורסם

אתה לא צריך לצטט כל תגובה במיוחד שאתה מגיב לתגובה האחרונה בשרשור.

מעבר לזה, אין צורך לבצע חיתוכים, אפשר לשים במקום המקורי ברכב, אם לא קיים כזה יש מספיק תושבות למצוא/שמגיעות עם הסט.

• תוכן חדש...