Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בהמשך לחיפוש אחר ספריי לצביעת ג'אנטים הגעתי בעזרת חבר פורום יקר לחנות בבאר שבע "בשירי" שמה,

רכשתי ספריי לצביעת ג'אנטים ב 75 ש"ח של יעקובי וכמו כן רכשתי מדבקות עם סמל של VW מחנות בשם "דיוק" (מדבקות שמיועדות לטאסות).

ברכב של הוריי הטאסות נהרסו לאחר שטיפה חסרת אחריות במכון שטיפה מסויים.

להלן תמונות של הטאסות לפני החידוש:

8n0a.jpg

c957.jpg

5py3.jpg

הטאסות נוקו היטב, נצבעו מספר שכבות ולאחר שהתייבשו הודבקו עליהן הסמלים של VW.

להלן תמונה לאחר כל התהליך:

xb9c.jpg

אני מאוד מרוצה מהתוצאה, השאלה היא כמה זמן זה יחזיק.

הסוף המעצבן הוא שטסה אחת הלכה לאיבוד (או נגנבה, מי יודע...)

שבוע טוב לכולם,

איתמר.

פורסם

אלו היו טסות מקוריות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוצאות יפות,שייפת אותם או ריססת על הצבע הקיים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוצאות יפות מאוד.

מישהו יכול לשפוך אור לגבי הספרי הנ"ל שראיתי שרבים משתמשים בו, עמידות? לכמה יספיק מיכל אחד? מה דעתך itamarg?

בנוסף תמיד עדיף לשייף לפני הצביעה את האזורים "הנגועים" וגם יותר מזה אם כבר שדרגת אותן אז היה נחמד אם היית מפנק אותן ב 2 שכבות של אוטם חזק שעמיד בפני חום.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

היי, קודם כל התוכל לשלוח לי לינק לאתר למדבקות לטאסות?

דבר שני, התוצאה יפה מאוד.

אבל למען האמת, אני מנקה את הטאסות עם הרבה סבון ומים, משהו כמו חצי דלי אולי קצת יותר והטאסות כמו חדשות.

שאריות קטנות נשארות, אבל זה כי אני משתמש במברשת מלוכלכת כבר מהאבק בלמים.

פורסם

אהלן

תודה לכולם על המחמאות. לא שייפתי כי לא היה לי נייר מים והזמן היה לחוץ.

לגביי המדבקות זה לא מאתר אלא מחנות בשם "דיוק" באר שבע (מדובר באדם מבוגר החנות שלו נמצאת מול השוק העירוני).

דימה לגביי עמידות פרסמתי בעבר כאן על חידוש טאסות להונדה שלי, מאז ועד עכשיו עבר חודש וחצי ובינתיים הטאסות עדיין כמו חדשות אבל זה היה עם ספריי מחברה אחרת שלא מצאתי אותה עכשיו...מלבד זאת ביצעתי את החידוש מספר פעמים עם אותו ספריי עבור טאסות שונות והוא הראה עמידות מצויינת, לגביי עמידות הספריי שרכשתי לאחרונה, ימים יגידו :)

אגב, מיכל אחד הספיק למשהו כמו 4 פעמים של חידוש טאסות.

עריכה: מצאתי לאחר מכן אצל "דיוק" ספריי לג'אנטים ב 20 ש"ח מחברה שונה אך אינני יודע מה האיכות שלו ומה הגוון שהוא נותן.

פורסם
אהלן

תודה לכולם על המחמאות. לא שייפתי כי לא היה לי נייר מים והזמן היה לחוץ.

לגביי המדבקות זה לא מאתר אלא מחנות בשם "דיוק" באר שבע (מדובר באדם מבוגר החנות שלו נמצאת מול השוק העירוני).

דימה לגביי עמידות פרסמתי בעבר כאן על חידוש טאסות להונדה שלי, מאז ועד עכשיו עבר חודש וחצי ובינתיים הטאסות עדיין כמו חדשות אבל זה היה עם ספריי מחברה אחרת שלא מצאתי אותה עכשיו...מלבד זאת ביצעתי את החידוש מספר פעמים עם אותו ספריי עבור טאסות שונות והוא הראה עמידות מצויינת, לגביי עמידות הספריי שרכשתי לאחרונה, ימים יגידו :)

אגב, מיכל אחד הספיק למשהו כמו 4 פעמים של חידוש טאסות.

עריכה: מצאתי לאחר מכן אצל "דיוק" ספריי לג'אנטים ב 20 ש"ח מחברה שונה אך אינני יודע מה האיכות שלו ומה הגוון שהוא נותן.

:mm_yeah: תודה על המידע.

בהחלט חכם להשקיע שעה בשחזור הטאסות במקום לקנות חדשות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

האם הספריי שמוכרים ב"ACE קנה ובנה" של טמבור ב16ש"ח יעשה את העבודה?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
טאסות יפות מאוד, חשבתי שהן מקוריות

גם אני אבל מסתבר שיש חיקוי שלהן בחנויות.

תוצאה יפה,נראה כמו מקורי .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
האם הספריי שמוכרים ב"ACE קנה ובנה" של טמבור ב16ש"ח יעשה את העבודה?

לא מכיר, לא יצא לי לבדוק אותו. בכל מקרה החנות שקניתי ממנה נחשבת הכי זולה בבאר שבע ואני מאמין שיש הבדלים באיכות.

אבל אולי שווה לבדוק :) .

• תוכן חדש...