Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

שמתי לב שעדשת פנסי החזית אצלי ברכב הפכה חלבית במקום שקופה. בצד שאצלי יותר חשוף לשמש (חונה בחנייה קבועה) העדשה חלבית יותר מהצד השני.

עברתי טסט לא מזמן ולא הייתה בעייה עם עוצמת האורות, אבל אני בטוח שאם העדשה הייתה במצבה המקורי, עוצמת התאורה הייתה חזקה יותר.

הרכב אגב - פונטו ספייס

מה דעתכם, האם אתם הייתם מחליפים? לא בררתי מחירים של פנסים חדשים, אבל אני מניח שבארץ צמד פנסי חזית חדשים מקוריים יכול להגיע ל 1500-2000 ש"ח (אני לא כ"כ סומך על תחליפים סיניים).

ראו תמונות מסך של מצב העדשה שלי לעומת עדשה חדשה.

IMG_0476.jpg

IMG_0477.jpg

3277277_SCHEINWERFER-H1-H1-RECHTS-FIAT-PUNTO-Bj-062001-bis-Bj-062003.jpg

פורסם

מדובר בעדשה פנימית. זה אמור להיות יותר מסובך אם זה לא מפריע תשאיר ככה. אין סיבה לשלם 2000 שקל סתם.

כדי לנקות אותה צריך לפתוח את הפנס. לא מומלץ. תסתכל אולי זה אדים.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

יש קיטים ושיטות לניקוי של החלק החיצוני. אני מאמין שאהם מתאימים גם לחלקים הפנימיים. יותר מתאים לפורום אסתטיקה ודיטיילינג.

שם יוכו להפנות אותך לשיטות ניקוי ובעלי מקצוע.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...