Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה ושמה אלביט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

fish, אני חייב לציין שאתה צודק וטועה בו"ז

גם אני וגם הרבה חברים שלי נהגנו מהיום הראשון לרישיון בליסינגים (מ-2005) של ההורים ומי שלמד לנהוג על רכב כשהוא לא משלם על דלק ופחות כואב לו בכיס.

מה שכן, רוב השטויות זה קיקדאונים או סתם האצות ובזבוזי דלק אקראיים ולא דברים שמסכנים אותנו ואת הסובבים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, אני מתחיל להרגיש שזהו שיח חרשים אילמים בין כולם...

בואו בבקשה נפריד בין 2 הנושאים העיקריים פה.

נושא א': הטענה שכל מי שנוסע על רכב של אלביט נוהג כמו משוגע\מטומטם\נוגח באופנועים תמימים ברמזור אדום וכדומה.

מה שברור לכל שזה שטויות.

יש נהגים דפוקים שעובדים באלביט בדיוק כמו נהגים דפוקים שנוסעים על רכבים פרטיים.

נושא ב': תרבות הנהיגה בליסינג, גאון אחד טען שבגלל שהוא מכיר אח של חבר שהיה קורע רכבים מהשכרה (אפילו לא ליסינג) אז כל מי שצמוד אליו רכב ליסינג נוהג ככה :roll:

עוד אחד שבגלל שקורולה מליסינג (ואולי היא בכלל בבעלות חברה?) עקפה אותו מהר על כורכר אז גם מפה מושלך שכל נהגי הליסינג משוגעים על הכביש.

אני לא טוען שרכבי ליסינג עוברים חיים קלים, ההיפך הוא הנכון ואני מרחם על האדם הפרטי שקונה את הרכבים שהיו צמודים אלי מהליסינג באופן אישי וברור שמתייחסים אליהם פחות טוב (לא רק הנהגים, גם חברות הליסינג, איכות הטיפול והחלפים וכו')

לצערי, רוב הרכבים הפרטיים לא יותר שמורים מרכבי ליסינג ולא מעט פעמים אף מטופלים גרוע עוד יותר.

אבל מפה ועד לטעון טיעונים מופרכים כגון "צריך להוריד את כל נהגי הליסינג מהכביש כי הם חוליגנים/לא מרוכזים/לא יודעים לנהוג" זה טיעונים מטומטמים שעושים הכללה עוד יותר מטומטמת ע"י אנשים ממש מטומטמים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו, התלהמויות כאלה אפשר למצוא בכל רחבי האינטרנט, זה לא משהו שצריך להתייחס אליו.

ביום חמישי האחרון עקף אותי במהירות איזה ערסוות בX5 חדשה וישר חתך ימינה, כמעט נכנסתי בו. בואו נוריד מהכביש את כל נהגי הX5 :roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ההתנהגות המכוערת והמגעילה הזאת מאפיינת כל זב חוטם טיפש שחושב שאם קיבל טויוטה או מזבלדה 3 מהחברה שלו, אז כמובן שהוא חצי אלוהים או יותר ולכן כל הנהגים הפראיירים שהלכו לקנות רכב במיטב כספם, צריכים לפנות להוד קדושתו הקקה את הדרך.

זה לא קשור לאלביט אלא לסוג החרא שנוהג ברכבים כאלו.

למרות שכנראה אלביט בולטים יחסית על הכביש בגלל כמות רכבים גדולה במיוחד.

לפני כמה חודשים על כביש 6 זכיתי להתקל באלביטון.

אני באמצע עקיפה במהירות לא חוקית במיוחד במסלול השמאלי מתוך 3 (כבר סיימתי את העקיפה ואני מתכוון לחזור לימין) כשאני קולט במראה קורולה לבנה שמגיעה מאחור במהירות של אולי 180 קמ"ש ו ע ו ק פ ת אותי על השוליים השמאליים כשהנהג שלה מסתכל עלי תוך כדי ומרים אצבע משולשת.

ורק להבהרה - המסלול השלישי היה פנוי לחלוטין כשהתחלתי לעקוף, פשוט המטורף הגיח במהירות עצומה.

בואו נסכם את זה בכך שהבחור איכשהו מצא את עצמו אחרי כמה קילומטרים על השוליים רועד מפחד. (ולא - לא איימתי עליו-פשוט הוצאתי תעודת "שוטר" וסימנתי לו לעצור בצד, עצרתי לפניו, צילמתי את מספר הרישוי, השתמשתי במירס שלי כדי לפברק ווקי טוקי ל"שוטר השותף" וחזרתי לרכב תוך כדי הנפת אצבע משולשת וסימון של "חכה")

פורסם
ובאמת עושים משהו עם זה?

אני בערך יכול להתקשר לכל מספר של רכבים צבאיים, של רכבי חברה, של רכבי הסעות, של חברות אוטובוסים, אני די סבור שאף אחד לא יעשה עם זה משהו מועיל.

זה תלוי בקצין הרכב של החברה, אבל אני יכול להעיד שאצלנו ברגע שיש תלונה על מישהו הוא מוזמן לשיחה אצל קצין הרכב ולעיתים אפילו מקבל קנס כלשהוא. אני יודע שגם בחברות אחרות מתייחסים לכך ברצינות.

אגב כיום לא מעט ציי רכב יש כבר איתוראן ששולח הודעה לקצין הרכב כשרכב מסויים עובר את המהירות המותרת או נוסע בזיגזגים.

חברה שימו לב רק מי הם עובדי אלביט ,לרוב זה ילדים שמשתחררים מהצבא ומקבלים שם כל מי ג'ובים בפיתוח . ולכן גם השתוללות הזאת על הכביש .

זה נשמע הזוי אבל יש בזה משהו. דווקא לא הייתי הולך על ילדים אבל יש שם לא מעט קצינים ונגדים שננקלטים מיד אחרי השחרור הוורגלו לכך שמותר להם הכל.

• תוכן חדש...