Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה ושמה אלביט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה חשבתי שזה משהו חד פעמי, אבל כנראה שלא.

אני משתדל לנהוג כמה שמתאפשר בשבתות(לא לנהוג סתם, אבל יש כאלו שיגידו שנהיגה לאילת בשביל לילה ופחות מ-24 שעות זה סתם) כיוון שאין לי יותר מדי זמן אחר להנות מזה. לפני כשבועיים נהגתי לירושלים בבוקר, נדהמתי לגלות שמדבקה של "אלביט" על טויוטה קורולה מעניקה לנהג הרשאה לעבור על החוקים ולסכן חיים של אחרים. אמרתי לעצמי שבוודאי מדובר בחמום מוח ספציפי והתרחקתי ממנו.

היום הקפצתי את סבתא שלי מפתח תקווה למושב עזריאל(באזור תל מונד), התחברתי לכביש 4 מכביש 5 לכיוון רעננה ושמתי לב לנהג טויוטה קורולה שמזגזג וחותך ללא הכרה, עוקף מימין ומתנהג בפראות, כשהתקרבתי אליו(יש קטעים שבכל זאת יש בהם תנועה, אתה לא תמיד יכול לזגזג את דרכך מבעד לאלף מכוניות שנוסעות במהירות דומה בשני הנתיבים), שמתי לב למדבקה של אלביט. היה לי דה ז'ה וו לפעם הקודמת שנתקלתי במדבקה.

שמתי לב שרבים מהרכבים של אלביט ננהגים בצורה דומה, תהיתי לעצמי אם הוא מוציאים רישיון ביחד או שזה תנאי לקבלת רכב בחברה.

יש את כל הבדיחות על המדבקות של No Fear וסוסים, לגבי אלביט זאת כבר לא ממש בדיחה..

אני מניח שאני לא היחיד ששם לב לעניין, נכון?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי לראות כאלה רכבים אבל לא נהיגה לא חוקית,יש להם מספר טלפון שאתה יכול להתקשר במידה והם עוברים על החוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבין על מה אתה מדבר.

אם כבר העלת את זה, לפני כשנה ברמזור אדום, אני וחבר היינו על האופנוע, נהגת מאלביט לא שמה לב אלינו ונגחה בנו, והפילה את שנינו לרצפה. להגנתה היא אמרה שאנחנו היינו צריכים לעמוד אחרי המעבר החצייה ולא מאחורי הקו העצירה, וככה לא היה קורה כלום.

קיצר, שלא נדע.

יצא לי לראות כאלה רכבים אבל לא נהיגה לא חוקית,יש להם מספר טלפון שאתה יכול להתקשר במידה והם עוברים על החוק.

אם זה כמו אצלנו, אז השיחה מגיעה לקצין רכב, ומשם לא קורה הרבה פרט לקצת נו נו נו...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ובאמת עושים משהו עם זה?

אני בערך יכול להתקשר לכל מספר של רכבים צבאיים, של רכבי חברה, של רכבי הסעות, של חברות אוטובוסים, אני די סבור שאף אחד לא יעשה עם זה משהו מועיל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חברת אלביט מערכות מייצרת בין היתר גם פגזי פצצות מרגמה לשימוש מקומי ולייצוא - ייתכן כי הנהגים שראית בדיוק סיימו יום עבודה, והיו בטוחים שפצצת מרגמה 120 מ"מ רודפת אחריהם, ולכן מיהרו.

ובנימה רצינית: אמי היא פנסיונרית של אלביט, אם כי לא נהגה ברכב חברה (מרחק עבודה בית היה 2 ק"מ לכל כיוון). בעיקרון הם נוסעים כמו חיות, הפאביה כבר חטפה מכת חנייה בדלת אחורית ימין ע"י רכב של אלביט שנסע לאחור מבלי להסתכל בחניית החברה. תבעתי לחברת הליסינג את הצורה (קרה לפני כמה שנים).

פורסם

בצבא מתקשרים לאותו הנהג עוד כשהוא נוהג ומעירים לו,או שעושים ברור,גם בעבודה שלי אבא שלי במידה ויש תלונות הוא הולך לבירור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם

זה לא חדש, לאלביט יש מפעל גדול פה בצפון ויש נוכחות גדולה של קורולות ו-i30

שפשוט עושים מה שבראש שלהם על הכביש. עכשיו גם הקיה פורטה של עובדי דלתא עושות פה חייל.

פשוט גועל נפש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בחלק מהמקרים הטלפונים האלה מגיעים לשירות הודעות של החברה, אז הם כותבים את המלל ושולחים מייל ובפועל לא נעשה עם זה שום דבר.

פורסם

כן כן חופשי

נהגי אלביט חושבים שהמדבקה על הרכב של אלביט מאשרת להם רישיון טיסה ללא הכרה.

נהגים חוצפנים שחותכים, משתוללים ללא הכרה, עושים 10,000 עבירות תנועה בנסיעה אחת.

את כל נהגי אלביט צריך להוריד מהכביש אם אפשרי את כל נהגי הליסינג.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

עוד מסיפורי אלביט, טרי טרי מהיום:

נוסעים ברחוב יצחק שדה בת"א. כביש חד סטרי (2 נתיבים).

מעבר חצייה, מישהו רוצה לחצות משמאל לימין.

אלביט במקביל אלי, אני בימין, הוא בשמאל.

רכב לפני אלביט עוצר למעבר חצייה. אלביט נותן "קיק" חותך אותי ימינה תוך צפצוף עצבני שלי.

חוזר לשמאל. מבין שהרכב שלפניו עצר במעבר חציה.

מסתבר שאת כל הטריק הזה הוא עשה עם יד אחת על ההגה, ויד אחת על האייפון שצמוד לאוזן.

ניסיתי להתקשר למספר של "איך אני נוהג". לא היה מענה.

פורסם
בצבא מתקשרים לאותו הנהג עוד כשהוא נוהג ומעירים לו,או שעושים ברור,גם בעבודה שלי אבא שלי במידה ויש תלונות הוא הולך לבירור.

זה לא עובד כשהרכב הוא רכב לבן.

אתה צודק כשמדובר על רכבים חומים כמו DMAXים, היילקסים, FORD 150/350/550 וכו'.

אבל כשמדובר על קיה ריו או משהו - לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נו מה כל תקופה נרשום פוסט על תופעת אלביט? :twisted: :twisted: :twisted:

הנה הסיפור שלי.

חוזר לחנייה מקניות רואה איזה טיוטה לבנה חונה לידי עקום, אומר לאמי שבטח זה אלביט. מתקרבים ורואים מדבקת אלביט (אמא שלי בשוק איך ידעתי), אחרי 2 שניות הנהגת של הטיוטה חוזרת, כנראה הייתה בדיוק מאחורינו ותוך שנייה נכנסת לרכב ונוסעת תוך כדי שאני כבר מתחיל לצאת מהחנייה.

אני לא אחד שיוצא מהחנייה לאט אבל רבאק היא חנתה עקום וכל כך קרוב אליי שצריך להיזהר לא לדפוק את הרכב.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

חברה שימו לב רק מי הם עובדי אלביט ,לרוב זה ילדים שמשתחררים מהצבא ומקבלים שם כל מי ג'ובים בפיתוח . ולכן גם השתוללות הזאת על הכביש .

• תוכן חדש...