Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מצבר - פג'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בדקתי את המצבר ברכב שלי היום , וזה התוצאות שזה כתב לי :

שהרכב עומד דומם 12.26 V

וכאשר מונע 14.08 V

המצבר אצלי 4 שנים של חברת שנפ תמיד יש מים , ואין קורוזיה עליו

האם זה תקין התוצאות ?

תודה .

פורסם

תוצאת הבדיקה הראשונית לא נתנה לך הרבה מידע אם ניסית לבדוק את המצבר כי לא בדקת אותו עם בודק מצברים בעומס, הבדיקה השניה הראתה טעינה תקינה למרות שכדאי לתת גם גז לסירוגין ולראות האם הטעינה נשארת יציבה !

פורסם
טעינה טובה.

לגבי מתח במצב דומם, נמוך מידי.

שטיות במיץ !

כאשר מצבר הרכב מחובר למערכת החשמל של הרכב תמיד קיימת צריכת זרם מסויימת ולפעמים הצריכה עשוייה להגיע לכמה אמפרים לכן המתח הנמדד על קטבי המצבר נמוך מ-12.7 וולט והדבר לא מעיד שמתח המצבר נמוך מידי.

מדידה נכונה יש לבצע לפחות 20-30 דקות לאחר שהמצבר לא היה תחת טעינה או פריקה והקוטב השלילי מנותק מהמצבר.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

הכל תקין, קרה משהו שגרם לך לבדוק?

בשביל הידע הכללי שלך, ב406 שהייתה לי, מ99' היה בה אלטרנטור מקורי, לא הוחלף\שופץ בחיים, וככה גם מכרתי אותה.

• תוכן חדש...