Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן II - COMFORT EX ידני 5 דל' 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם לגבי הרכב . עשה 140,000 ק"מ. שנת 2005. יש לרכב 115 כ"ס? בכמה הרכבים האלה נמכרים מתחת למחירון ?

כל מידע שינתן יעזור . תודה רבה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם הרכב מטופל ושמור למה שימכר מתחת למחירון שגם ככה נמוך?

מה אתה רוצה לדעת?

למה שימכר במחיר נמוך מהמחירון ? כמו שאתה יודע יש מחירון ויש בפועל. מחירון של הגטס שלי היה 37 בפועל מכרתי ב31 כי זה מה שהסכימו לשלם . לא אחד ולא שתיים. ומדובר על רכב עם ק״מ נמוך , מטופל וסופר מלוקק. מה אני רוצה לדעת? איך הרכב מרגיש מבחינת כח. הוא באמת בעל 115 סוסים? צריכת דלק? איזה טיפולים הוא צריך לעבור בק״מ המכובד שהוא נמצא בו - 140,000 והאם בכלל כדאי להתעסק עם רכב כזה. תודה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

עדיף להתרחק יש למגאן המון בעיות וכל תיקון יקר אני מכיר מישהו שקנה מגאן 2007 אוטומט ב15 אלף שקל 100 אלף ק״מ תעשה את החשבון לבד, אני גם מחפש רכב ידני וקשה מאוד למצוא כאלה.

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

אני בדיוק עברתי את ה-140 אלף השבוע, יש לי מגאן 2005 - 3 דלתות DY ידנית 1600 מאובזרת עם בקרת שיוט, חיישני גשם ואורות סגסוגת קלה 16" וכו'.

ממליץ מאוד, אחלה רכב שבעולם, מבחינה מכנית 3 שנים אצלי ללא תקלות כלל אך היו כמה דברים מוזרים כמו שבר בציר הדלת, מנגנון חלון שנשבר. כמובן שהכל תוקן אך לא היה זול.

הרכב מאוד מפנק ונוח - ממליץ אך לצערי הוא לא סחיר בכלל. מחירון 19.5 אלף בערך ביד 2 ועכשיו אני מוכר ב-15 אלף לחבר עקב קניית קליאו חדשה.

שורה תחתונה, תבדוק את ההסיטוריה של הרכב והטיפולים - המלצה שלי חפש דגם כמו שלי ותתרחק מאוטומט.

renault-megane-hatchback-1-4-extreme-3dr-171676418-640x480.jpg

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם
עדיף להתרחק יש למגאן המון בעיות וכל תיקון יקר אני מכיר מישהו שקנה מגאן 2007 אוטומט ב15 אלף שקל 100 אלף ק״מ תעשה את החשבון לבד, אני גם מחפש רכב ידני וקשה מאוד למצוא כאלה.

אני דיברתי על הדגם הידני . מה שאתה ציינת זה אוטומט ובטח זה 1400

פורסם
אני בדיוק עברתי את ה-140 אלף השבוע, יש לי מגאן 2005 - 3 דלתות DY ידנית 1600 מאובזרת עם בקרת שיוט, חיישני גשם ואורות סגסוגת קלה 16" וכו'.

ממליץ מאוד, אחלה רכב שבעולם, מבחינה מכנית 3 שנים אצלי ללא תקלות כלל אך היו כמה דברים מוזרים כמו שבר בציר הדלת, מנגנון חלון שנשבר. כמובן שהכל תוקן אך לא היה זול.

הרכב מאוד מפנק ונוח - ממליץ אך לצערי הוא לא סחיר בכלל. מחירון 19.5 אלף בערך ביד 2 ועכשיו אני מוכר ב-15 אלף לחבר עקב קניית קליאו חדשה.

שורה תחתונה, תבדוק את ההסיטוריה של הרכב והטיפולים - המלצה שלי חפש דגם כמו שלי ותתרחק מאוטומט.

renault-megane-hatchback-1-4-extreme-3dr-171676418-640x480.jpg

ביד 2 אני די בטוח שהוא מופיע ב-24,000. איך הרכב מבחינת דלק? איך הביצועים? הוא זריז? ולמה התכוונת שאמרת חפש כמו שלי? 3 דלתות?

פורסם

מה שיותר חשוד זה שהמישהו הזה לא בדק למה הוא קונה רכב בן 6 ב15 אלף ש"ח.

אני די בספק אם לרכב הזה באמת יש 100 אלף ק"מ, נראה לי שהוא יותר קנה רכב עם 300 אלף ק"מ.

הכי קל לקנות רכב מעפן והרוס במחיר לא הגיוני ואז להאשים את הרכב שהוא על הפנים.

אני דיברתי על הדגם הידני . מה שאתה ציינת זה אוטומט ובטח זה 1400

אין 1.4 אוטומט.

יש 1.6 אוטומט, והגיר האוטומטי של רנו (DP0 או AL4, קרא לו איך שבא לך) ידוע כבעייתי ודפוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ביד 2 אני די בטוח שהוא מופיע ב-24,000. איך הרכב מבחינת דלק? איך הביצועים? הוא זריז? ולמה התכוונת שאמרת חפש כמו שלי? 3 דלתות?

אני לא ממש נוסע חסכוני, אז ממוצע יוצא לי לפי המחשב דרך 8 ליטר ל-100 ק"מ. 1600 מרגיש זריז כן, אבל זה לא ספורט אז אל תצפה לביצועים מטורפים.

כמו שלי הכוונה ל-3 דלתות (אם אתה צעיר) כי רק בדגם DY - DYNAMIQUE יש את האבזור המקסימלי, כולל בקרת שיוט בידני.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם
אני לא ממש נוסע חסכוני, אז ממוצע יוצא לי לפי המחשב דרך 8 ליטר ל-100 ק"מ. 1600 מרגיש זריז כן, אבל זה לא ספורט אז אל תצפה לביצועים מטורפים.

כמו שלי הכוונה ל-3 דלתות (אם אתה צעיר) כי רק בדגם DY - DYNAMIQUE יש את האבזור המקסימלי, כולל בקרת שיוט בידני.

יש לרכב 115 סוסים? השלוש דלתות לא רע אבל לקנות רכב לא סחיר בעליל יחד עם שלוש דלתות שלא פרקטי לכולם ,נראה לי כמו מתכון בטוח להשאר עם הרכב עד הגריטה. ד.א אם לא מסתדר המכירה לחבר תדבר איתי.

פורסם

המגאן 2007 הייתה יד1 עשתה מאה אלף נמכרה בין חברים אני יודע בוודאות, חוץ מזה הייתה לי מגאן דור ראשון ידנית והלך לי גיר, ברור שהידני יותר אמין מאוטומט אבל יש למגאן עוד כל מיני בעיות חשמל וכאלה תסתכל במודעות ביד2 מהאנשים שמוכרים ותנסה לקבל חוות דעת נוספת, מה תיקנו.

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

יש באחד הדגמים סאנרוף?

פורסם

לנו יש את הדגם 4 דלתות אוטו' EX מודל 2005.

לא היתה לו שום בעיה מיוחדת.

מרבית הרכבים כיום נסחרים מתחת למחירון ובעיקר הצרפתיות. עם זאת לדעתי הרכב שלך מעט נדיר יותר מהסדאן האוטו' ולכן לא יימכר יותר מדי מתחת למחירון.

עד כמה שידוע לי יש לרכב 115 כ"ס אבל מפאת משקלו הוא קצת כבד.

• תוכן חדש...