Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספיגת אלכוהול בדם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני בן 18.5, גובה 1.80, משקל 65 ק"ג. אני לא רגיל לשתות אלכוהול, אז.. בוא נגיד שאני מתחיל להרגיש השפעה קלה ביותר כבר אחרי בקבוק בירה ממוצעת. אני לא מתכוון לשתות ולנהוג. מה שאני כן שוקל לעשות זה, לשתות בקבוק בירה אחד בלבד, לחכות איזה 4 שעות בהן אוכל ואשתה הרבה מים - ואז לנהוג. האם ישנה סבירות, אפילו אפסית, שאחרי כ"כ הרבה זמן עדיין יימצא בי אלכוהול, ולו האחוז הקטן ביותר? אני נושא אות קין בשם "נהג חדש" ולכן אני מאמין שהחוק לא מותיר לי לנהוג עם אלכוהול בדם כלל, בניגוד לנהגים 'רגילים' להם מותרת איזשהי כמות אפסית.

תגובות שיאזכרו את המונח 'לחץ חברתי' אינן רלוונטיות, החבר'ה איתם אני מסתובב מפעילים לחץ של "אוי לך אם אתה שותה", ולא ההיפך (בקיצור, חבורת חנונים :-P).

אגב, אני לא שואל בגלל הינשוף. כשהייתי שתוי הגעתי למסקנה שבלתי אפשרי לנהוג במצב הזה, ובוודאי שהייתי עושה תאונה אם הייתי מנסה. בכמויות נמוכות זה מדמה עייפות נטו. בכמויות גדולות יותר..

תודה.

.Your average Notepad

פורסם

אגלה לך סוד קטן:

אני גדול ממך ב-14 שנים,לא אוהב את הטעם ולא שותה גם לא בארועים.בזכות זה הרווחתי לא מעט רכבים של הורים של חברים,שרק רצו שהילדים החמודים שלהם (לפני עשור ומעלה) יגיעו הביתה בשלום-קיבלתי ניסיון חינם בלי שהיה רכב ברשותי בתחילה.

בזמנו,לא היו חוקים מגבילים ולאור החקיקה היחסית חדשה,לא חושב ששווה לקחת סיכון,(ד"א שנינו יושבים על בערך משקל דומה-עם יתרון קל שלי -אני רזה ב-4 ק"מ בערך ממך ורק שתדע שלמשקל הגוף יש גם השפעה על הספיגה).

לא ממליץ לך לשתות לפני נהיגה,כי אם תתפס אתה עלול להישלל לשנתיים וכנהג חדש גם לא בטוח שיחדשו את רישיונך ותיאלץ לעבור שוב תיאוריה וטסט מחדש-הנה שרשור בנושא:קרא את תגובתו של STASS-S

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=233283&highlight=%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%A9+%D7%9C%D7%A0%D7%94%D7%92+%D7%97%D7%93%D7%A9+%D7%A2%D7%9C+%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94+%D7%91%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%AA

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חשבתי שרק אני לא שותה, מסתבר שיש פה בחור שגדול ממני ב12 שנים בערך ולא שותה. מעניין. יש פה קהילה של לא שותים בקארז. :-D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני שותה, 1.78, שוקל 165 פאונד, אם אני שותה בירה מהר אז כן, אני מקבל באז.

כל לילה כמעט כוסית של דרמבוי, או כוס יין או שניהם.

לא נוהג ממש

haters will hate

פורסם
חשבתי שרק אני לא שותה, מסתבר שיש פה בחור שגדול ממני ב12 שנים בערך ולא שותה. מעניין. יש פה קהילה של לא שותים בקארז. :-D

אנחנו עוד נשתלט על העולם :twisted::twisted:

(סוג של טפיחה עצמית על השכם, כן, אני גאה בעצמי בזה שאני עומד בדחף העז לשתות משהו לא טעים...)

פורסם

80 קילו על 1.91 ואחרי חצי ליטר פיג' ו1.5 ל' בירה יש דלקה טובה

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אל תסתכן כי במיוחד שאתה נהג חדש יכנסו בך בכל אפשרות קטנה.

חוצמזה מי ששותה לא נוהג, זה בגדר החובה.

אני לעומתך היום שוקל 56 קילו על 1.75 (שחיף), שותה רק וויסקי וטקילות, ובד"כ בכוס השלישית אני מתחיל להרגיש את הראש. זה עדיין לא מונע ממך להחשב "תחת השפעת אלכוהול" גם בכוס הראשונה.

Opel Adam S 2017

פורסם
אנחנו עוד נשתלט על העולם :twisted::twisted:

(סוג של טפיחה עצמית על השכם, כן, אני גאה בעצמי בזה שאני עומד בדחף העז לשתות משהו לא טעים...)

כמוני כמוך. ממש לא מבין את כל התרבות הזאת שנוצרה סביב משהו שיש לו טעם של נוזל כלים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה לך להסתכן בכלל? בשביל בקבוק בירה מסכן? הבאז ל-2 דקות לא שווה את הרישיון שלך.

אם אתה רוצה לשתות, אל תנהג. אין שום סיבה שתסתכן בשלילת רישיון בגלל בירה (ניחא ויסקי טוב... ;) )

פורסם

לא חשבתי שיש כל כך הרבה שלא שותים, גם אני לא. :eek:

לדעתי אחרי 4 שעות לא יהיה כמעט אלכוהול בדם (תלוי אם תאכל ותשתה), אבל לא הייתי לוקח סיכון.

אגב הייתה פה תחרות מי יותר שחיף?

פורסם
האם ישנה סבירות, אפילו אפסית, שאחרי כ"כ הרבה זמן עדיין יימצא בי אלכוהול, ולו האחוז הקטן ביותר?

כן.

אני שותה, 1.78, שוקל 165 פאונד, אם אני שותה בירה מהר אז כן, אני מקבל באז.

כל לילה כמעט כוסית של דרמבוי, או כוס יין או שניהם.

לא נוהג ממש

אני אוהב דרמבוי, בעיקר כשהוא חלק מRusty Nail, המשקה האהוב עליי. אני לא שותה הרבה, אבל אם כן זה או בירה טובה, או וויסקי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בנתונים כמעט זהים לשלך ואני מחכה קצת יותר משעה על כל שליש בירה שאני שותה (כמובן בירות פשוטות ולא 8.8 או גורדון וכל שאר החזקות)

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...