Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דריסת חתול - נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הערב נסעתי בכביש עירוני על 40 קמ"ש וחתול זינק לי בין הגלגלים ופגעתי בו.

אני מאוד אוהב בעלי חיים וקשה היה לי להישאר במקום הפגיעה ולראות את החתול ,ככה שהמשכתי לנסוע 40 מטר קדימה. התקשרתי למוקד העירוני שאמר לי שייקחו את הפגר מחר בבוקר.

כיוון שהייתי טיפה רחוק ביקשתי מאדם צעיר ונחמד שעבר באיזור עם המכונית לבדוק בשבילי האם החתול מת והוא בדק ולשמחתי החתול מת ולפחות לא גסס לפני מותו.

אני נהג חדש, כחצי שנה על הכביש ומצד אחד זה מלמד עד כמה יש להיזהר בנסיעה עירונית שחס לא לפגוע באיזה ילד קטן, אבל מצד שני זה גמר לי את הבטחון וגרם לי לא לרצות לנהוג.

הנהג שדיברתי איתו הרגיע אותי ואמר שזה דבר שקורה לעתים, אבל למרות הכל אני מרגיש שיכלתי למנוע את זה עם עוד אקסטרה של תשומת לב למתרחש על המדרכה ליד הכביש, ככה שאם הייתי רואה את החתול שניה קודם לפני הזינוק לכביש אולי זה היה נמנע.

זהו, סתם רציתי לשתף ולפרוק, זה מלמד לדעתי עד כמה חשוב לפקוח עיניים בנסיעה בתוך העיר.

אני מקווה שהרצון לנהוג יחזור אלי מהר.

נסיעה בטוחה לכולנו.

פורסם

במקרה של בע"ח קטנים כמעט ולא ניתן למנוע את הדריסה. אם תסתכל כל הזמן לצדדים אתה עלול לפספס את הכביש.

לחתולים יש נטייה מוזרה והתאבדותית לדפוק ספרינט לפני מכוניות או לקפוץ מהפח מאית שניה לפני שמכונית עוברת

תמשיך הלאה ואל תקח ללב יותר מידי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אין כמעט דרך להמנע מזה. לצערי ראיתי חתולים גוססים על הכביש הרבה יותר פעמים ממה שרציתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
במקרה של בע"ח קטנים כמעט ולא ניתן למנוע את הדריסה. אם תסתכל כל הזמן לצדדים אתה עלול לפספס את הכביש.

לחתולים יש נטייה מוזרה והתאבדותית לדפוק ספרינט לפני מכוניות או לקפוץ מהפח מאית שניה לפני שמכונית עוברת

תמשיך הלאה ואל תקח ללב יותר מידי

בדיוק מה שהוא אמר, אל תיקח ללב יותר מידי זה מסוג הדברים שמתרחשים לעיתים קרובות.

גם לי קרה מקרה דומה שחתול פשוט התאבד לי מתחת לגלגלים כשהוא יצא מתחת לרכב חונה אחר ראיתי אותו ממש שנחות ליפני הפגיעה ולא היו לי הרבה ברירות.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני מוקיר ומעריך אותך דווקא בגלל שאתה כן לוקח ללב.

פגיעה בחתול אינה דבר של מה בכך, והיא ראויה בהחלט לרגש של חרטה והלם.

יש כאן את ההיבט של פגיעה ביצור חי, ויש כאן את ההיבט של עד כמה עולם הנהיגה- שיכול להרגיש כמו בועה מאוד בטוחה לפעמים - הוא שברירי ועדין.

יחד עם זאת, הדבר הטוב שאפשר להפיק מהאירוע הוא הלקח.

לפעמים אין לקח בכלל (כי החתול פשוט התאבד מולנו) ולפעמים יש לקח קטן אבל משמעותי (לנסוע עם אורות גבוהים גם בתוך הישוב, להתרחק ממכוניות חונות וכו').

החיים ממשיכים קדימה, והחוכמה היא להתאושש מאירוע ולחזור לנהוג.

לצערנו, זה לא יהיה החתול האחרון בעולם שידרס.

בכל מקרה אני חושב שהתנהגותך בעת האירוע (עצירה, לחזור לראות את מצב החתול, דאגה ליצור חי) ראויה לשבח.

פורסם

קרה לי פעם עם חתול בכביש צדדי וחשוך (מי שמכיר את המנהרה בין כפר-סבא להוד השרון זה היה בכביש שמוביל אליה).

מה שהכי מעצבן שהייתי לבד לגמריי על הכביש ודווקא שאני נסעתי הוא החליט לקפוץ לכביש... כאילו הוא ממש חיכה להדרס תחתיי... למה?:?

פורסם
מה שהכי מעצבן שהייתי לבד לגמריי על הכביש ודווקא שאני נסעתי הוא החליט לקפוץ לכביש... כאילו הוא ממש חיכה להדרס תחתיי... למה?:?

הם שאהידים!

כמו השאלות:

למה בלילה כשאני נוסע לבד בעיר החתול יקפוץ מהפח מתחת לגלגלים שלי?

למה ברחוב שקט וריק בלילה החתול יחליט לחצות את הכביש בספרינט שניה לפני שאני עובר?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני מוקיר ומעריך אותך דווקא בגלל שאתה כן לוקח ללב.

פגיעה בחתול אינה דבר של מה בכך, והיא ראויה בהחלט לרגש של חרטה והלם.

יש כאן את ההיבט של פגיעה ביצור חי, ויש כאן את ההיבט של עד כמה עולם הנהיגה- שיכול להרגיש כמו בועה מאוד בטוחה לפעמים - הוא שברירי ועדין.

יחד עם זאת, הדבר הטוב שאפשר להפיק מהאירוע הוא הלקח.

לפעמים אין לקח בכלל (כי החתול פשוט התאבד מולנו) ולפעמים יש לקח קטן אבל משמעותי (לנסוע עם אורות גבוהים גם בתוך הישוב, להתרחק ממכוניות חונות וכו').

החיים ממשיכים קדימה, והחוכמה היא להתאושש מאירוע ולחזור לנהוג.

לצערנו, זה לא יהיה החתול האחרון בעולם שידרס.

בכל מקרה אני חושב שהתנהגותך בעת האירוע (עצירה, לחזור לראות את מצב החתול, דאגה ליצור חי) ראויה לשבח.

כל מילה מלמיליאן, חבל שאין כאן כפתור +1 פשוט הרגשתי שאני חייב לחזק את התגובה המעולה הזאת.

פורסם

אני מסכים עם מי שטען שאין כאן לקח. במהירות של 30-40 קמ"ש, כל מה שייקפוץ 5 מטר מהרכב שלך יידרס לפני שתוכל להתחיל לבלום, לא משנה כמה אתה מרוכז (תחשבו לבד לפי זמן תגובה של 3/4 שנייה). אם זה ילד, נסיעה ב-30 קמ"ש (במקום 50, לדוגמא), יכולה להיות ההבדל בין פגיעת ראש קטלנית לפציעה, אבל לעצור אף אחד לא יספיק.

במקרה של חתול שנפגע ישירות מהגלגל, אין הבדל ואין מה לעשות (אי אפשר לנהוג במהירות הליכה...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כואב הלב אין ספק

אני מגדל 4 חתולים בבית ומפחד לחשוב שאי פעם אני אפגע עם הרכב שלי בבע"ח.

יפה לראות אחרי כל המקרים שמפורסמים כל הזמן ברשת שלאנשים עדיין אכפת, תנסה להבין שלא עשית את זה בכוונה ואי אפשר לשלוט במעשים שלהם.

נהיגה היא אחת החוויות היותר מהנות שיש כנראה (בטח בפורום הנוכחי), וכל הזמן יש סכנות שצריך להזהר מהם, תנהג בזהירות ואמן שזו פעם אחרונה שתפגע חס וחלילה במשהו חי או דומם.

פורסם

5 מטרים זה יפה, הלוואי והחתולים אצלי בשכונה היו קופצים כשהרכב במרחק 5 מטר מהם, אצלם אם זה לא פחות ממטר זה לא מעניין אותם בכלל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ומה עם זה שהחתול כבר כמעט מגיע לצד השני של הכביש, אבל אז מחליט לחזור?:shock:

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה לכולם על התגובות, זה מחזק את העובדה שדריסת חתולים זה דבר שקורה, והלוואי שלי זאת תהיה הפעם האחרונה כי זה בהחלט חוויה טראומתית.

אני חושב מהתגובות שלכם שבמקרה שלי זה באמת לא היה נמנע כי החתול קפץ בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים.

• תוכן חדש...