Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בדפדפן כרום (?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה כשאני גולש,לוחץ על לינקים למינהם,אני נתקל במסך הבא.

הרצתי אנטי וירוס,SPYBOT,מחקתי קוקיז ומה לא, ופשוט ממשיך להתיקל בזה...יש פיתרון כלשהו ?

XXXXX.jpg

פורסם

יש לי רק 2 פלאגינים שעובדים,הם אף פעם לא עשו בעיה.

איך להתקין מחדש פלש פלייר בכרום ?

פורסם

אין צורך להסיר, ההתקנה החדשה מתוכננת לדרוס את הישן.

עריכה:

תן להתקנה של פלש פלייר לעדכן גם את כרום (אל תוריד את ה-V).

פורסם

זו ההודעה המתקבלת:

"Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available.

To download the Adobe® Flash® Player system plug-in, click here. For instructions on how to enable it, click here. "

פורסם

שונא את כרום, לכל המוצרים של גוגל יש את הגישה של "אנחנו יודעים מה אתה רוצה, אז שב בצד וסתום ת'פה".

תבדוק שהשעה והתאריך אצלך מכוונים (חשוב) ותסיר את כרום, תעשה ריסטארט ותתקין אותו מחדש, זה אמור לפתור הרבה בעיות כולל בפלאש פלייר (שהוא תמיד החשוד העיקרי, עד שהוכח אחרת).

פורסם
שונא את כרום, לכל המוצרים של גוגל יש את הגישה של "אנחנו יודעים מה אתה רוצה, אז שב בצד וסתום ת'פה".

זה חדש.

תמיד שמעתי את זה על מוצרי אפל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גוגל נותנים לך לבחור מה שאתה רוצה מתוך תחומי עניין שהם יודעים שמעניינים אותך כי הם עשו עליך עבודת מחקר וריגול ויודעים גם איזה פורנו אתה מעדיף. אפל סתם מחליטים לך שטויות שהם רוצים שתחשף אליהן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הם לא יודעים מה אתה רוצה, הם יודעים מה אתה צריך.

וזה נובע משנים של מחקר ופיתוח של פרופסורים וגאונים מכל התחומים הקיימים. מלא כסף ומחשבה הושקע בכל כפתור שרואים או לא רואים בכרום.

בנוסף לכך, בהשוואה מעמיקה, בין דפדפנים השונים, כרום לקח מקום ראשון. ואל תשכח שכרום מדורג ראשון בתמיכה ב html5.

אם אתה לא מאמין לי, אני ארשום את המקורות שלי.

אבל מה אני מבין כבר, סך הכל עובד בתחום איזה 5 שנים.

אגב, באיזה מנוע חיפוש ושירות דואר אדוני משתמש ?

• תוכן חדש...