Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי שמאות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה ללמוד שמאות רכב, לפי חיפושים שלי באינטרנט עוד לא הבנתי אם צריך ללמוד קודם הנדסאי מכונות רכב,

או שאפשר לעשות קורס של מכונאות רכב ואז להמשיך בלימודים של שמאות רכב?

פורסם

במידה ואתה לא עובד במוסך ואין לך סוג 03, הדרך הקצרה היא הנדסאי מכונות-רכב ואז קורס שמאות(תהליך של 4.5-4 שנים)

זה נכון

פורסם

הבנתי תודה רבה, מישהו יכול להגיד לי כמה שמאי לוקח על כול תיק שהוא עובד עליו הערך?

והאם זה מקצוע שיש לו ביקוש בשוק העבודה?

פורסם

לא חסר שמאים, מכיוון שהם פשוט לא פורשים-יוצאים לפנסיה, תראה שמאים בני 80 שהנכד מצלם בשבילם ועוד..

אבל, האני מאמין שלי הוא כך: תהיה טוב במקצוע שלך, תצליח.

זה נכון

פורסם

לפני שאתה רץ ללכת על זה, קח בחשבון שאחרי שעברת את הקורס אתה חייב לעבור סטאג' של שנה במשרד שמאים.

זה המכשול העיקרי במקצוע הזה, קשה מאוד (שלא לומר בלתי אפשרי) למצוא משרד שיקח אותך, פשוט בגלל שלא רוצים להגדיל את כמות השמאים. אני מכיר אישית 2 אנשים שחיפשו במשך חודשים ארוכים סטאג' ובסוף התייאשו וירדו מהתחום(כמובן אחרי שנה וחצי קורס שעלה מעל 12 אלף ש"ח...).

306T

• תוכן חדש...