Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום שישי שעבר , בבוקר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן אדם נוסע ליד זבדיאל ,יותר מהמהירות המותרת ומצלמת מהירות תופסת אותו "על חם"..

בלי לחשוב הרבה (כך נראה) , הוא עוצר , נוסע רברס חזרה אל המצלמה , יוצא מהרכב עם אקדח ומרוקן מחסנית על המצלמה...

(אגב , הוא ל-א הצליח לפגוע בסרט הצילום :lol: )

עכשיו , אני כבר שמעתיעל נהגי משאיות שהשתמשו בנגרר שלהם כדי לכסח מצלמות..

מישהוא מכם כבר עשה דבר דומה ?

(כיסוח או נקמה במצלמה)?

לידיעה עצמה:

http://www.fullgaz.co.il/archive/feb-03/news/speedtrap_shoot.html

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אם תקום למשל באיזו מדינה רחוקה כנופיה מסויימת שתחליט לרסס עם ספריי שחור את עדשות המצלמות באופן רנדומלי (שיטה טובה בגלל מהירות הביצוע, יעילות, כלי עבודה זמינים ומניעת הפעלת האזעקה של המצלמה) אז....

אז אני חושב שאם הייתי חי במדינה הדמיונית הזאת שמשתמשת בכספי משלם המיסים לקנית אצמעי סחיטת מיסים נוספים על עבירות שלא פוגעות באף אחד והן נאכפות בגלל דעות קדומות מטופשות ש"מהירות הורגת" ובגלל שיותר נוח לאכוף אותן אז.......

אז אני חושב שהייתי חלק מהכנופיה/התארגנות הזאת :twisted:

CASPER, זורק כפפה? :)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

החברה בה אני עובד , עוסקת בתחום בטיחות בדרכים (מכיוון וגישה אחרת לגמרי) ומפה לשם התברר לי , שהם היו מאוד מעוניינים לצבוע את מצלמות המהירות בצבע כתום זוהר כדי שייראו אותן מרחוק (יותר בולט אפילו מצבע מצלמות "האור האדום" בצמתים)

הבעיה היא , שכבר יום נהגים גורמים נזק קשה ויקר למכמונות ול"דחלילי הדמה" עד שהם מפחדים להבליט את המצלמות כדי לא להגביר את הנזק "מנקמה"..

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני לא חושב שצבע זה הפתרון כרובי.

אני לא מעודד עבירה על החוק או פגיעה במצלמות, אבל לדעתי לא משנה לאזרח באיזה צבע יצבעו מסחטות הכספים האלו, זה פשוט נמאס, נשבר הז*& כבר מהגישה של כל הנוגעים בדבר לתחבורה מכל סוג שהוא בארץ שלנו.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
החברה בה אני עובד , עוסקת בתחום בטיחות בדרכים (מכיוון וגישה אחרת לגמרי) ומפה לשם התברר לי , שהם היו מאוד מעוניינים לצבוע את מצלמות המהירות בצבע כתום זוהר כדי שייראו אותן מרחוק (יותר בולט אפילו מצבע מצלמות "האור האדום" בצמתים)

הבעיה היא , שכבר יום נהגים גורמים נזק קשה ויקר למכמונות ול"דחלילי הדמה" עד שהם מפחדים להבליט את המצלמות כדי לא להגביר את הנזק "מנקמה"..

הצעתי את זה בעבר, סימון המצלמות לא מהווה עבירה כלשהי לדעתי - ולכן אפשר להתארגן ולבצע איזשהו סימון (2 דליי צבע - עליי :))

בבריטניה אגב, המצלמות צבועות בכתום זוהר מרגע הצבתן.

יובל.

פורסם

לא שאני מציעה איזה פעילות לא חוקית אבל לדעתי צריך גרר או משאית והמבין יבין..... :lol: וכולם הבינו.. :D אני מוכן להשתתף :p

פורסם

כשכתבתי "הם" התכוונתי למשטרת התנועה כזו שרוצה לסמן את המצלמות בצבע זוהר..

(והחברה שבה אני עובד "יכולה לרצות" לעשות הרבה דברים..מפה ועד לגרום למשטרת התנועה לעשות כרצונינו , הדרך עוד ארוכה).. :lol:

ואפרופו אנגליה..

"..סקר שנערך בקרב מדגם תושבי העיר לונדון מגלה כח שלושה רבעים מתושבי לונדון מעונינים ביותר מצלמות מהירות באיזורים המיועדים לתאונות (סטטיסטית)."

מקור :

http://www.fullgaz.co.il/archive/nov-02/news/brits-speed_traps.html

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

היי

רעיון שעלה לי בראש (חס וחלילה שאני אעשה דבר כזה , רק רעיון :wink: ) הוא

לרסס על עמוד המצלמה ספריי בסגנון האולטרא-סגול\זרחן. -בלילה הוא זוהר מרחוק לאורות המכוניות , ביום בולט בשמש.

:idea:

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

• תוכן חדש...