Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום יקר.

לשמחתי הרבה זמן לא ביקרתי פה, אבל כרגיל כשיש בעיה אני ממש שמחה שיש את הפורום הזה.

המזגן שלי התחיל לזייף ולאט לאט הפסיק לקרר (לקח חודש בערך)

הייתי בטוחה שזה עניין של גז, ומילאתי גז.

תוך חצי שעה של נסיעה המזגן הפסיק לקרר לגמרי (גם בהתחלה היה קר אבל לא קרררר).

האם זו דליפת גז? או שמא יכולה להיות תקלה אחרת לגמרי.

ושאלה לא פחות חשובה - האם יש טעם לחזור למקום שבו מילאו לי גז? או שאין שום אחריות על מקרה כזה?

תודה מראש!

פורסם

יכול להיות שיש לך דליפת גז מהמזגן. בעיקרון, בחלק מהמקומות שממלאים בהם גז, לוקחים "אקסטרה" על בדיקת דליפות, ואם את משלמת את המינימום ממלאים לך גז ולא מעניין אותם מה קורה לו מעבר לזה. אין אחריות על דליפת גז.

אם המקום שבו מילאת גז הוא מומחה באופן כללי במגזנים, והתרשמת מהם לטובה, אז חיזרי לשם ושיבדקו לך לעומק.

אם לא, ואת מאיזור המרכז, אשמח להמליץ לך על מקומות בהודעה פרטית.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

סיכום האירוע :)

חזרתי למוסך שבו שמו לי גז והם אמרו שצריך להחליף מדחס. 2000 ש"ח.

הלכתי לחיש קור שהמליצו פה, הוא אמר אותו דבר, אבל הוסיף שיתכן שמדובר רק בסליל של המדחס.

בסוף תיקן רק את הסליל ועלה לי חצי מהסכום שביקשו.

מקוה שבזה סיימתי את נושא המזגן..

שוב תודה לחברי הפורום!

רויתה

פורסם
סיכום האירוע :)

חזרתי למוסך שבו שמו לי גז והם אמרו שצריך להחליף מדחס. 2000 ש"ח.

הלכתי לחיש קור שהמליצו פה, הוא אמר אותו דבר, אבל הוסיף שיתכן שמדובר רק בסליל של המדחס.

בסוף תיקן רק את הסליל ועלה לי חצי מהסכום שביקשו.

מקוה שבזה סיימתי את נושא המזגן..

שוב תודה לחברי הפורום!

רויתה

מקווה באמת שהתיקון יחזיק ובמידה ולא 2000 ש"ח למדחס זה מאוד מאוד יקר, חפשי בפירוקיות יש לא מעט באיזור חדרה ומדחס שכזה מפירוק ניתן להביא בסביבות ה 500 ש"ח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

יש לי פיג'ו 206 ויש לי את אותה בעיה ,רציתי לבקש המלצה למקומות אמינים שבהם אוכל לבדוק את הבעיה ברעננה או באיזור פ"ת ואור יהודה .

תודה רבה

שי

פורסם

אמנם תגובה מאוחרת, אבל אם עדיין רלוונטי- מוסך היצירה בפ"ת עשה לי עבודה נהדרת על המזגן של הג'ימני שהיה לי, מאוד מקצועי ובמחיר הוגן. כמוסך הם בינוניים (ולא מקצועיים באותה מידה), אבל במזגנים הם מתמחים. יושבים ברחוב היצירה 12 בקריית אריה בפ"ת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...