Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לינק לחנות מגבות בארה״ב.

http://www.roscomicrofiber.com

עבודה פשוט מהממת.

שאפו ענק ידידי

רשמת שהשתמשת בסונקס מדולל במים.

התכוונת לשמפו שלהם?

אכן התכוונתי לשמפו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבודה יפה ויסודית כמו שמצופה ממך....

אני מקווה שלא אכלת לשכנה את הראש על שיטת שני הדליים ועל מגבות מיקרו מקוריאה..:-D

בקשר למקום לבדיקת צמיגים,תיזהר לא להמריא מהגג והמבין יבין...

שאפו ענק וכל הכבוד על הסבלנות לתעד הכל ולשתף.תודה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מעטים האנשים שיקומו ב6 בבוקר על מנת לשטוף את רכבם.:razz:

כרגיל כמה שאלות:

1)הספוג על המקל,אפשר להשיג אותו בארץ?

2)אמרת שספריי חלונות יקר,כמה הוא עולה?אי אפשר לדלל אותו?מה לדעתך תחליף ראוי?

3)

מה זאת אומרת סוגים שונים?מגבות פנים/חוץ?

גם לי יש את אותו כיסוי של מיצובישי..הוא מעולה.:-)

1. הספוג הזה ספציפית שייך לחברת valet pro וקבלתי אותו מחול במחיר לא הכי אטרקטיבי (אני בטוח ב90% שהכנסתי לינק לטבלה של איביי לאותן מברשות ספוג של אותו יצרן במחיר זול יותר, נראה לי בין 30-40 ש"ח עבןר סט של 5 יח'.)

אופציה שניה היא לחפש בארץ בחנויות יצירה משהו דומה.

2. אני חושב שטעיתי. הייתי בטוח שרכשתי את המוצר בסביבות ה 65 ש"ח ועכשיו בדקתי (המוצר הכי תחתון) והוא עולה הרבה פחות (משהו כמו 42 ש"ח). לא מצאתי חומר שמנקה טוב ממנו עד היום אבל גם לא ניסיתי כלכך הרבה.

3. דלי של מברשות, דלי של מגבות שמיועדות לייבוש בלבד, דלי של מגבות all purpose, דלי של מגבות buffing (לרוב הן נוגעות באוטמים/ווקסים/QD ואני ממש לא רוצה שיעבירו את תכונת ההידרופוביות למגבות הייבוש שלי). לפעמים יש מגבות יקרות או לא יקרות אבל איכותיות שאני שוטף ידנית אחת אחת.

עבודה יפה ויסודית כמו שמצופה ממך....

אני מקווה שלא אכלת לשכנה את הראש על שיטת שני הדליים ועל מגבות מיקרו מקוריאה..:-D

בקשר למקום לבדיקת צמיגים,תיזהר לא להמריא מהגג והמבין יבין...

שאפו ענק וכל הכבוד על הסבלנות לתעד הכל ולשתף.תודה

תודה יניב, השכנה קבלה ממני turtel wax ice + אפליקטור והסבר של 5 דקות כיצד ליישמו.

היא מאוד אהבה את התוצאה למרות שהרכב שלה מאוד מחוספס ולא נעים למגע. מה שמרשים זה שהיא עושה את כל סופ"ש בשעות הבוקר

ויש! לה! בעל!

בקשר לגג :lol:, בכנות שאני לא מהטיפוסים הממריאים. אני לפעמים עושה בדיקות של בלימת חירום על מנת לתרגל מצבים שאולי יום אחד אחשף אליהם ובזה זה מסתכם.

אם היה לי זמן או כמה לירות מיותרות הייתי מוכן לעשות קורס לנהיגה מתקדמת.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אם היה לי זמן או כמה לירות מיותרות הייתי מוכן לעשות קורס לנהיגה מתקדמת.

קשה לי להאמין שמישהו פה קונה את התירוצים האלו :wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מנצל את השרשור לשאלה.

לאחר כמעט כל שטיפה אני מיישם אופטימום ספריי ואקס ופעם בחודש וחצי חודשיים ווקס של דודו,האם אני צריך להשתמש באלכוהול לפני כל פעם שאני מיישם את אחד מהחומרים??

נכון להיום איני משתמש באלכוהול לפני היישום.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
מנצל את השרשור לשאלה.

לאחר כמעט כל שטיפה אני מיישם אופטימום ספריי ואקס ופעם בחודש וחצי חודשיים ווקס של דודו,האם אני צריך להשתמש באלכוהול לפני כל פעם שאני מיישם את אחד מהחומרים??

נכון להיום איני משתמש באלכוהול לפני היישום.

לפני כן אמרת "עפים מהגג" ועכשיו זה "אלכוהול" :mm_wink:

לפני הספרי ווקס אני מאמין שלא צריך.

לפני הווקס של דודו הגיוני לעשות את זה על מנת להסיר משקעים קודמים.

באופן אישי אני לא מרגיש בנוח לשים IPA על הרכב שלי, לא יודע להסביר את זה אבל אני משתדל להימנע מכך.

לכן קניתי מוצר שנקרא car pro eraser שהוא סוג של IPA אבל לא IPA ויש בו ריכוז אלכוהול נמוך בהרבה.

פורסם
לפני כן אמרת "עפים מהגג" ועכשיו זה "אלכוהול" :mm_wink:

לפני הספרי ווקס אני מאמין שלא צריך.

לפני הווקס של דודו הגיוני לעשות את זה על מנת להסיר משקעים קודמים.

באופן אישי אני לא מרגיש בנוח לשים IPA על הרכב שלי, לא יודע להסביר את זה אבל אני משתדל להימנע מכך.

לכן קניתי מוצר שנקרא car pro eraser שהוא סוג של IPA אבל לא IPA ויש בו ריכוז אלכוהול נמוך בהרבה.

תודה..

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

בהחלט ישנה השקעה גדולה מאוד גם בצילום, כתיבת הפוסט והניקוי עצמו. כל הכבוד! בהחלט הרף פה עולה עוד רמה.

יופי של תמונות, מגבות ומברשות.

מאיפה רכשת את המברשות? (אהבתי את המברשת שהשתמשת בה לתריסי המזגן ל4 מתגי החלונות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש לי רכב כמו שלך בדיוק(וגם אותו צבע) חייב להגיד לך שאתה עושה עבודה מדהימה!!! הלוואי שהייתי יכול ללמוד ממך דברים באופן אישי, פשוט מדהים!

פורסם

וואו!

כל הכבוד דימה, אתה דוגמא ומופת למקצוענות בדיטיילינג.

2 שאלות:

1. איך האינטגרלים קשורים להכנות בבוקר? :)

2. גם אני הזמנתי CarPro Eraser והוא צריך להגיע כל יום - אני מתכוון להשתמש בו אחרי פלסטלינה ולפני האוטם. האם הכמות מספיקה ליישום סביר? אתה מיישם עם מגבת/פד או משפריץ ישירות על הרכב?

שוב כל הכבוד!

פורסם

וואו , פשוט מהמם , איזה כיף לראות פרויקטים כאלה באמת מגיע שאפו גדול

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
יש לי רכב כמו שלך בדיוק(וגם אותו צבע) חייב להגיד לך שאתה עושה עבודה מדהימה!!! הלוואי שהייתי יכול ללמוד ממך דברים באופן אישי, פשוט מדהים!

אני מלמד באופן פרטי (400 ש"ח לשיעור (של 45 דק') ) :-D (צחקתי למי שלא הבין)

אתה צריך בסה"כ 2 דליים, מגבת ושמפו ידידי.

במידה ותאהב את העיסוק כל השאר יגיע בהדרגה.

וואו!

כל הכבוד דימה, אתה דוגמא ומופת למקצוענות בדיטיילינג.

2 שאלות:

1. איך האינטגרלים קשורים להכנות בבוקר? :)

2. גם אני הזמנתי CarPro Eraser והוא צריך להגיע כל יום - אני מתכוון להשתמש בו אחרי פלסטלינה ולפני האוטם. האם הכמות מספיקה ליישום סביר? אתה מיישם עם מגבת/פד או משפריץ ישירות על הרכב?

שוב כל הכבוד!

תודה liork1 :)

איך לעזעזל ראית שם אינטגרלים?? אתה צודק דרך אגב. אבל באמת מוזר לי שהצלחת לקלוט את זה.

המיכל מספיק להמון שימושים.

אני מתיז לרכב ומנגב כפי שהרוב עושים, פעם אחת עשיתי את זה בעזרת פד איפור של בנות שהוא ממש קטן ונמכר בכל חנות, ואני חושב שזה היה הרבה יותר נח מלעבוד בצורת התזה ישירה.

בהזדמנות אני אקנה כמה כאלו.

וואו , פשוט מהמם , איזה כיף לראות פרויקטים כאלה באמת מגיע שאפו גדול

תודה abdsamara911, יש לי תחושה שבקרוב גם אתה תפתיע בפרויקט נחמד מאוד..

פורסם

יופי של דיווח! יופי של תמונות וכתיבה מעולה!

בדיוק התכוונתי לכתוב דיווח נרחב משלי ויש לי תחושה שיהיה לי קשה לעמוד בסטנדרט הזה :wink:

שאפו וכל הכבוד!

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

הגזמת...

ייצא נקי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...