Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זוג רמקולים לדלתות של קנווד אין לי מושג כמה וולט אני יודע שהוא עולה 300 שח

וקומפוננטים של JBL שהם 80 rms עלו בערך 500 שקל

ומגבר של לייטינג אודיו שהמחיר שלו 1000 שקל חוץ מזה אני לא יודע עליו כלום

האם כל זה יעשה את העבודה למישהו שמחפש יותר איכות שמיעה טובה בווליום בינוני מאשר עבודה אם ווליום גבוה וחזק ?

פורסם

ככה סתם עם הנתונים שנתת יהיה קצת קשה לנחש, אבל יכול להיות,

אתה תוכל להחליט כשהכל יהיה מחובר.

אם תתן דגמים ספציפיים יהיה הרבה יותר קל לתת לתשובה שהיא סוג של מדוייקת.

פורסם

ככה אין לי מושג מה הדגמים האמת היא שאני לא מבין בזה שום דבר נתתי לחבר שלי לבחור והוא גם ירכיב את כל העסק אז ככה שאמרתי לו שאני רוצה משהו שישמעו טוב ונקי ולא להשתגע

ובקשר לקומפוננט הוא הביא לי 2 מאחורה מה צריך גם עוד 2 לדלתות? כי צריך לחבר אותם למגבר השאלה אם הוא יכול להגביר את כל העסק ביחד? החלטנו על קומפוננט מאחורה ורמקול רגיל בדלתות ובכללי איך החברה הזו לייטינג אודיו.

פורסם

לייטנינג אודיו היא בסדר,

הצעה שלי היא שתתקין את הקומפוננט מקדימה,

תחבר אותם למגבר,

אם כל כך חשוב לך תשים גם רמקולים מאחורה (עדיפות יותר נמוכה כמו כן לרוב חברי הפורום אין כלל רמקולים מאחורה).

חשוב לא פחות, כמה חבר של באמת מבין ויודע להתעסק בזה?

עבודה עם מגבר היא לא בדיוק משחק, התקנה לא נכונה, כיוונים לא נכונים,

ובמקרה הטוב תשרוף רמקול, במקרה הרע תשרוף את הרכב, תחשוב על זה.

פורסם
לייטנינג אודיו היא בסדר,

הצעה שלי היא שתתקין את הקומפוננט מקדימה,

תחבר אותם למגבר,

אם כל כך חשוב לך תשים גם רמקולים מאחורה (עדיפות יותר נמוכה כמו כן לרוב חברי הפורום אין כלל רמקולים מאחורה).

חשוב לא פחות, כמה חבר של באמת מבין ויודע להתעסק בזה?

עבודה עם מגבר היא לא בדיוק משחק, התקנה לא נכונה, כיוונים לא נכונים,

ובמקרה הטוב תשרוף רמקול, במקרה הרע תשרוף את הרכב, תחשוב על זה.

שאלה אלייך אם אני שם גם קדימה וגם אחורה קומפוננט זה החרכי בכלל ויש אפשרות לחבר את כל ה4 למגבר? או שזה מיותר ורמקולים טובים מאחורה יספיקו? מדובר על רמקולים עגולים קטנים בלבד.ובקשר לבנאדם מדובר על חשמלאי שבוא נגיד שזה בערך ההתקנה ה190 שלו ובזה הוא היה עובד ככה שזה בסדר

• תוכן חדש...