Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת הזמנה של r222 100% קרנובה, אני מחפש גלייז שיתן תוצאה טוב לפני הווקס לרכב בצבע לבן.

מה דעתכם על Menzerna Finishing Glaze למישהו יש ניסיון איתו?

תודה

פורסם

החומר זהה לחומר של WOLFGANG,הוא טוב,יש טובים יותר,אם אתה רוצה "להרטיב" את הצבע עם גלייז לפני הR222,קח את גלייז מספר 7 של מגס,לא הכי קל לעבוד איתו,אבל התוצאה שווה.

פורסם

תתקשר למשה מאוטוסטור, הוא מכיר את המוצרים שלהם לעומק.

הוא כבר ידריך אותך.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

לי יש את החומר הזה, הוא אכן דואג למראה עמוק יחסית אבל לא מטשטש ב100% את הסווירלס.

קשה מאוד לעבוד איתו, לדעתי הוא מומלץ רק עם מכונה.

עשיתי איתו פעם ידנית ויש לי חשש שהוא השאיר לי סווירלס.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
תתקשר למשה מאוטוסטור, הוא מכיר את המוצרים שלהם לעומק.

הוא כבר ידריך אותך.

את המוצר הנל לא ראיתי באוטוסטור.

אם קשה כל כך ליישם אותו אז המג #7 עוד יותר קשה?

מה ההמלצה שלכם ? גלייז איכותי שאפשר ליישם אותו בידיים ולא במכונה?

פורסם

לך על ה chemical guys blacklight, גלייז מדהים . גלייז בהרבה מקרים לא יעלים לגמרי סווירלס אבל בהחלט יטשטש אותם. אוטם צבע איכותי או ואקס טוב יאריכו את אורך חיי הגלייז.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
לך על ה chemical guys blacklight, גלייז מדהים . גלייז בהרבה מקרים לא יעלים לגמרי סווירלס אבל בהחלט יטשטש אותם. אוטם צבע איכותי או ואקס טוב יאריכו את אורך חיי הגלייז.

למיטב הבנתי הגלייז מיועד לצבע שחור.

אני מחפש משהו שיתן תוצאה מרשימה יותר לצבע לבן.

• תוכן חדש...