Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה- צמיגים לסופר מוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור התחדשתי באופנוע מוטוקרוס 125 אבל אין ברשותי גאנטים.

הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות להשיג צמיגים או יותר נכון איפה אני משיג צמיגים לכביש במידה 19 לאחורי ו 21 לקידמי

למי שאולי מכיר בזמנו אח של כפיר לוין רכב ככה עם האופנוע שלו ------ ככה שאולי אם כפיר גולש פה, הוא יוכל לעזור

נ.ב כרובי איך אמרת שקוראים לאפנוע בתצורה הזו??!!

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם
כאמור התחדשתי באופנוע מוטוקרוס 125 אבל אין ברשותי גאנטים.

הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות להשיג צמיגים או יותר נכון איפה אני משיג צמיגים לכביש במידה 19 לאחורי ו 21 לקידמי

למי שאולי מכיר בזמנו אח של כפיר לוין רכב ככה עם האופנוע שלו ------ ככה שאולי אם כפיר גולש פה, הוא יוכל לעזור

נ.ב כרובי איך אמרת שקוראים לאפנוע בתצורה הזו??!!

אני לא בטוח לגבי המידות אבל אני יודע שמישלן מייצרים דגם צמיגים שנקרא אנקי והם מיועדים להרכבה על דושי"ם שבחיים שלהם לא יראו שטח... תנסה לבדוק אם קיים במידות שאתה צריך... וכrובי יש לי שאלה אלייך... באיזה מידות צמיגים משתמשים בסופרמוטו??
פורסם
אני לא בטוח לגבי המידות אבל אני יודע שמישלן מייצרים דגם צמיגים שנקרא אנקי והם מיועדים להרכבה על דושי"ם שבחיים שלהם לא יראו שטח... תנסה לבדוק אם קיים במידות שאתה צריך... וכrובי יש לי שאלה אלייך... באיזה מידות צמיגים משתמשים בסופרמוטו??

ברשותך, אני גם יכול לענות?

:-)

ב-א-ר-ץ, הרוכבים משתמשים בג'אנטים בקוטר 17 אינץ' ולכן הצמיגים גם הם בקוטר הנ"ל.

רוחב הצמיגים האחוריים נע בין 150 ל-170 (!) ורוחב הצמיגים הקדמיים נע בין 110 ל-120 (שוב, מדובר על רוכבי הסופרמוטו בארץ, כן?)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
תודה רבה... ועוד שאלה אחת...כמה עולה בערך להסב אופנוע ממוטוקרוסר לסופרמוטו?

זה תלוי במשתנים רבים שעיקרם נעוץ ב"לאן אתה רוצה להגיע?"..

בכל מקרה, אם תוציא מהמשוואה את עלות רכישת האופנוע ונצא מנקודת הנחה שאתה מעוניין לרכוש ג'אנטים "שפיצים" חדשים מהחברה (בוא נגיד של...EXCEL למשל?), בלי לרכוש נאבות (קרי: להשתמש בנאבות המקוריות עימם מגיע אופנוע המוטוקרוס) ובנוסף, להגדיל את הדיסק הקדמי פלוס מתאם לקליפר?

הממ....ה"נזק" הכספי ינוע להערכתי בין 3500 ל-5000 ש"ח...פחות או יותר..

מפה והלאה, כמות השינויים האפשרית היא פשוט א-ד-י-ר-ה... (אבל ככל שהאופנוע הוא משנתון מתקדם יותר ובמצב טוב יותר, כך ההשקעה הנוספת היא כמובן, פחותה)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תודה לפריק אבל אולי יש מישהו שיודע בידיוק איך אני משיג, איפה אני משיג או בעצם.........אולי למישהו יש למכירה או משהו כזה

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם
זה תלוי במשתנים רבים שעיקרם נעוץ ב"לאן אתה רוצה להגיע?"..

בכל מקרה, אם תוציא מהמשוואה את עלות רכישת האופנוע ונצא מנקודת הנחה שאתה מעוניין לרכוש ג'אנטים "שפיצים" חדשים מהחברה (בוא נגיד של...EXCEL למשל?), בלי לרכוש נאבות (קרי: להשתמש בנאבות המקוריות עימם מגיע אופנוע המוטוקרוס) ובנוסף, להגדיל את הדיסק הקדמי פלוס מתאם לקליפר?

הממ....ה"נזק" הכספי ינוע להערכתי בין 3500 ל-5000 ש"ח...פחות או יותר..

מפה והלאה, כמות השינויים האפשרית היא פשוט א-ד-י-ר-ה... (אבל ככל שהאופנוע הוא משנתון מתקדם יותר ובמצב טוב יותר, כך ההשקעה הנוספת היא כמובן, פחותה)

הממ, כמה שזכור לי, זה מעט יותר היום.

יש סט SM מלא אצל שחר בזיל הזול (12K)...

אבל חישוקים ודיסק יעברו את המחיר הזה "במעט" לפי זיכרוני.

גם אחרי מיקוחים.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

גם אחרי מיקוחים.

אולי לייבא מחו"ל ציוד יעלה פחות? חבר ממש טוב שלי רוצה לבנות סופר מוטו אז אני רוצה לעזור לו לבנות ואני צריך לדעת מחירים בשביל זה... וד"א... לפני הרבה זמן ימאהה פירסמו שהם מנפקים סט קומפלט לסופר מוטו לכמעט כל דגמי הyz/wr נראה לכם במטרו יהיה אפשר לקנות את הסט הזה?
פורסם

גם אחרי מיקוחים.

זה זיל הזול? 12K?

אם תקנה הכל לבד, בנפרד, ללא הנחות/מבצעים/קומבינות, תצא אם סכום הנמוך יותר ב-2000 ש"ח, לפחות.

(ובהתחשב בעובדה שמדובר על חשיוקי WRP שכבר הוכיחו עצמם לא פעם ולא פעמיים כקנייה גרועה, אז בכלל לא מדובר על דיל משתלם)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

הסט אצל שחר (לפחות בפעם האחרונה שבדקתי) זול יותר (ב 2000 ש"ח).

הסט כולל חישוקים מושלמים, דיסק קדמי 320 מ"מ (WAVE של BRAKING), דיסק אחורי, ג"ש אחורי ומתאם לקליפר.

שוב, לפני כשבועיים, הסט עלה כ 10000.

תרים טלפון (03-6827755) ותבדוק, אולי הורידו את המחיר.

פורסם
זה זיל הזול? 12K?

אם תקנה הכל לבד, בנפרד, ללא הנחות/מבצעים/קומבינות, תצא אם סכום הנמוך יותר ב-2000 ש"ח, לפחות.

(ובהתחשב בעובדה שמדובר על חשיוקי WRP שכבר הוכיחו עצמם לא פעם ולא פעמיים כקנייה גרועה, אז בכלל לא מדובר על דיל משתלם)

ציניות חסה, ציניות...

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
אולי לייבא מחו"ל ציוד יעלה פחות? חבר ממש טוב שלי רוצה לבנות סופר מוטו אז אני רוצה לעזור לו לבנות ואני צריך לדעת מחירים בשביל זה... וד"א... לפני הרבה זמן ימאהה פירסמו שהם מנפקים סט קומפלט לסופר מוטו לכמעט כל דגמי הyz/wr נראה לכם במטרו יהיה אפשר לקנות את הסט הזה?

תזכיר לי רגע,

זאת אותה מטרו שאין לה במלאי חלקים לאופנועים קיים כבר?

דברים כמו פילטרים, מחזירי שמן, קלאץ' וכאלה דברים?

כן. בטוח. רק להם יהיה את הכל במלאי כל הזמן.

זה גם בטח יהיה במחירים סבירים ביותר.

משהו כמו 25,000 ש"ח לסט ג'אנטים אולי.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...