Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר אנדרואיד חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא הזה נטחן כאן עד עפר, אבל בכל זאת..

יש לי HTC סנס XL עם בעיות קליטה מטורפות. לא מצאתי מעבדה סבירה לבדיקה

(הארנק שלי לא שפן ניסיונות) וכרגע הכיון זה מכשיר אנרואיד חדש.

התקציב 1000 - 2000 ש"ח, עדיף בתחום העד-1500.

אני מחפש סוס עבודה. עם יכולת עבודה של אפילקציות ושימוש יחסית אינטנסיבי.

מבחינת גודל מסך מצתי את רעיון ה4.7 ומעלה - לא מתאים ליד שלי.

2 מכשירים שנראים לי סבירים:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829055

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821267

הבעיה שלי כרגע עם HTC היא שאני אישית לא מכיר מעבדה נורמלית בארץ.

היחידה שכן הכרתי עובדת כרגע תחת חסות של איזה חברת תיווך שאין לי קשר אליה.

לגבי הסוני, זה סוג של פשרה באמצע.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

ה HTC ONE X הרגיל עונה על הדרישות, מתומחר במחיר של כ 2000 שח בזאפ, מכשיר מדהים לדעתי.

אני במקרה בעלים של אחד כזה.

חסרון זה סוללה לא חזקה, רק לאחר שדרוג הROM ע"י תוכנה חיצונית של אחד מהחבר'ה ב XDA הרגשתי שיפור, וגם במהירות.

במחיר אפשר למצוא גם S3 גלקסי.

אגב בעית קליטה תיתכן בגלל KERNEL לא תקין או גרסת RADIO לא טובה שיש לך ב XL.

מהיכן קנית את המכשיר? אם באופן פרטי, האם אתה יודע להתעסק עם עדכוני תוכנה? יכול להיות שזה יפתור לך את בעיית קניית המכשיר החדש.

מנסיון של שימוש כ 3 שנים ב HTC HD2 שעבר שדרוג לאנדרויד.

על ה ONE S לא ממליץ בכלל, המכשיר נשרט בקלות מכל כיוון, ובהפרש של המחיר עדיף מכשיר אחר. הוא גם לא להיט מבחינת העבודה וסוללה.

על האקספריה - אותו הדבר בשבילי. חלש יותר מה S וסוללה לא משהו ביחסית אליו.

נ.ב - מה השימוש במכשיר? עבודה בלבד?

Opel Adam S 2017

פורסם

לגבי הגלקסי בכלל אני בדילמה. משום מה הסמסונג לא עושים לי את זה.

השימוש הוא 90% עבודה - מיילים, מסמכים, ניווט, מוזיקה, אנטרנט, צילום כללי ומסמכים וכו'.

משחקים זה תלוי בקריזה.

ל-XL יש אחלה מצלמה.

אני דיי משוכנע שהקליטה נדפקה אחרי כמה נפילות מכובדות שעברו עליו.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אאל"ט חלק מהאנטנה מושתל בכיסוי האחורי. בדקת פינים שלא נשברו וכד'? לדעתי אין קשר האמת בין הנפילות לקליטה. שלי עבר מסכת התעללויות והוא עדיין חי, נושם ובועט. אה, וגם נופל...

אני אומר שזה בכיוון התוכנה - רדיו לא מתאים (תן לי את גירסת האנדרואיד ואשלח לך רדיו מתאים).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

היה לי one S שנקנה חדש מהיבואן הרשמי, ועשיתי איתו את הדבר היחיד ששווה לעשות איתו: הורשתי אותו לאמא שלי וקניתי נקסוס 4 :-)

זו עצתי גם לך - קנה נקסוס 4, נכנס לך בתקציב, ויופי של מכשיר עם עדכונים מגוגל להרבה זמן קדימה.

פורסם

נקסוס 4? - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839030 של LG?

ובאופן כללי יש למשהו מושג איך המכשירים של LG?

איך מבצעים עדכון רדיו?

בנוגע לעדכוני תוכנה וכאלו,

המיילסטון - שהיה לי אכל בערך כל עדכון שניסיתי להלביש עליו. לא נתקע ובלי בעיות.

האטריקס - שהיה אחריו נתקע באופן מיידי ואחרי חודש נפרדנו.

הHTC - מאחר ומבחינתי זה כלי עבודה פשוט ויתרתי על ההתעסקות,

העדכונים פה ושם מספיקים - עד שאין קליטה.. :wink:

2013-06-21 06.22.39.jpg

2013-06-21 06.22.48.jpg

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בתקציב הזה? אך ורק נקסוס. בעצם בכול תקציב, בהנחה שאתה לא מחפש לשפוך כסף.

שים לב שהמחיר הזה הוא לדגם ה 8 גיגה , שהוא בעצם 5.5(מערכת ההפעלה לוקחת 2.5) גיגה אמיתיים. לי אישית זה מספיק כי אני לא משחק במשחקים ולא רואה עליו סרטים,אבל קח את זה בחשבון

פורסם

אם כבר נקסוס, אז לדעתי עדיף להוסיף עוד קצת כסף, ולקנות את דגם ה-16 ג"ב. או לא להוסיף, ולקנות s3 שכבר מגיע עם 16 (החיסרון היחידי הוא ה-RAM)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסוני מזעזע כמו כל הטלפונים שלהם.

עדיף כבר גלקסי 2 שאפשר להשיג בסביבות ה1300.

S3 נמכר ב1800-2000.

הייתי הולך על הS3-מכשיר מגודל אבל מכשיר טוב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש לי נקסוס חדש והסוללה לא מחזיקה הרבה מעמד, יום בשימוש סביר, אם אתה תשתמש בו הרבה הסוללה בכלל לא תחזיק.

בסך הכל מכשיר נחמד אבל סוללה דיי מאכזבת.

פורסם

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-cellphone&modelsid=835360,839030,806958

ה-S mini 3 מתחיל להסתמן בתור חלופה טובה לכיס ולשמוש (לצערי אני קונה כרגע מחוסר ברירה).

מדד ההשואה שלי הוא כרגע ל-XL הנוכחי.

משקל קל יותר, מסך קטן יותר לכף היד, ולפי הביקורות סוללה טובה עם כרטיס הרחבת זכרון.

רק לא מתאים לפאלפון/רמי לוי (אני ב012).

הבעיה היחידה מול הנקסוס זה עניין עדכוני התוכנה, שאגב ב-HTC הגיע באפן מסודר יחסית.

יש תלות כלשהי ביבואן הרשמי בעניין?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות מכשיר חדש.

האנטנה בxl נמצאת על המכסה האחורי, בחלק האחורי תחתון של המכשיר יש מגעים קטנים שמתחברים אליה. אם הם התעקמו/ נפגעו - יש מצב שזו הבעיה. אפשרות אחרת - מכסה אחורי בו האנטנה נמצאת.

מעבדה , ראשון. טוב לך?

אם אתה באיזור המרכז, אני יכול להשאיל לך מכסה מהמכשיר של הילד לבדיקה, אם זו הבעיה , 20 דולר באיביי ופתרת את התקלה.

פורסם

הגאלקסי S אדבאנס משמעותית יותר זול מה-S3 mini. הוא גם משמעתותית פחות מתקדם (נמצא בין ה-S ל-S2). הגרסה הרשמית נושאת מערכת הפעלה 2.3.6. ובינתיים אין עדכון רשמי על ידי היבואן.

להעיר כי קניתי לאשתי מכשיר כזה לארונה והיא מרוצה ממנו מאוד - אבל הדרישות שלה נמוכות, המכשיר משמש בעקר לשיחות והודעות ומעט מאד לצרכים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הגאלקסי S אדבאנס משמעותית יותר זול מה-S3 mini. הוא גם משמעתותית פחות מתקדם (נמצא בין ה-S ל-S2). הגרסה הרשמית נושאת מערכת הפעלה 2.3.6. ובינתיים אין עדכון רשמי על ידי היבואן.

להעיר כי קניתי לאשתי מכשיר כזה לארונה והיא מרוצה ממנו מאוד - אבל הדרישות שלה נמוכות, המכשיר משמש בעקר לשיחות והודעות ומעט מאד לצרכים אחרים.

הוא שווה כמעט בכל לS3 MINI, אם לא מתעלה עליו בכמה פרמטרים:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4469&idPhone2=5033

יצאה גירסה רשמית של האנדרואיד 4.1.2 למכשיר ע"י סמסונג העולמית לישראל. הותקנה ב10 דקות, המכשיר עובד מצויין ואפילו יותר טוב מאשר עם ה2.3.6.

• תוכן חדש...