Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לרכישת פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל אם לקנות פיאט פונטו 2003 sx60 ידנית עם 80 אלף ק"מ מהשכרה. בעל המגרש מכוניות עשה תיקוני פחחות נתן אחאריות לשנה ושם מערכת. האם 47 אלף שקל הוא מחיר טוב? מה עלות האחזקה והאם זו רכישה כדאית.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

עזוב מחיר.

יש כולכך הרבה אקזמפלרים של פונטו שמוצעות למכירה דרך ידיים פרטיות.

עדיף לחפש אקזמפלר מיד פרטית.

בעלי המגרשים לרוב לא יצאים אנשים הכי ישרים בעולם. ולך תדע אם הפגיעות פח הן בעצם לא פגיעות שלדה ובנוסף לקח מהשכרה.

מקווה שהבנתה אותי.

פורסם

הכי טוב לשלם 400 שקל לקחת למכון בדיקה כזה ולפני זה שבעל המגרש יחתום בהתחיבות שאין פגיעות שילדה או מנוע חמורות אחרת הבדיקה עליו

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בחיים אל תקנה אוטו שהוא אחרי השכרה מסוחר ובכללי אל תקנה מסוחרים...

הסבירו לי כזה דבר

מכוניות שעוברות למכירה אחרי השכרה עוברות מיון

אלה שעברו הרבה אחרי תאונות או במילה אחת מפורקות נמכרות לסוחרים בהנחה משמעותית ובכמויות

מכוניות שהן יחסית בסדר , שלא היו בתאונות רציניות ועם קילומטרג' נמוך יחסית נמכרות במגרשים של חברות השכרה

אם כבר לקנות אז ישר מחברת השכרה

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

תנו לי למקד את השאלה שלי: בהנחה שלאבא שלי יש היכרות רבת שנים עם אותו סוחר, והוא לא ידפוק אותו. אני מדבר רק על נתוני תכל'ס, יש לה איזשהו ערך מוסף בנהיגה, או שזה פשוט 205 FOREVER שמביאה אותך ממקום למקום עם קצת פחות בעיות ועלויות תיקון?

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

• אחראי פורום
פורסם

אתה משווה את הפונטו ל-205?? אתה מדבר על ה"ספייס" 60, זה גם דגם חלש

יחסית (כי יש את ה-80 כ"ס). הנאה מנהיגה לא ממש תמצא פה. לספייס יש הגה חשמלי

שאמנם יש לו רק 2.5 סיבובים בין נעילות אבל אין תחושה בכלל!

נראה לי של-60 אין בכלל הגה כוח! באיזה עבודה שעבדתי הייתה ספייס 80 כ"ס ידנית,

המנוע טוב וזריז ולמרות שהיא הייתה השכרה וטחונה וזה די היה ניכר על האוטו.

לאמא שלי יש פונטו (הקודמת) כבר 5 שנים ואין מה לעשות עם האיכות האיטלקית-

לא בשמיים. מצד אחד יש דברים שמחזיקים טוב ומצד שני יש חלקים שהולכים קבוע,כמו-

חשמל ,בלמים,פלסטיקה כללית.

ה-205 הרבה יותר מהנה, למרות שהיא כבר סבתא ענתיקה לעומת הספייס...

איתי

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם כבר אז הייתי מוסיף קצת ולוקח את היונדאי גטס. טובה בהרבה מהשניים שצויינו - בוודאי אמינה יותר.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני יתקן אותכם-לפונטו ספייס יש הגה כוח,כמו גם נעילה מרכזית חלונות חשמל,נעילה מרכזית ומחשב דרך.יצא לי להיות צמוד לפונטו כזו מושכרת במסגרת שירות מילואים,וההתרשמות היתה די חיובית.בין חסרונותיה הבולטים הם המנוע החלש וההגה הגרוע.לעומת זאת,היא מאד חסכונית ומרווחת.ההשוואה ל 205 לא במקומה-הן לא באותו תקציב,וגם לא באותה רמת בטיחות(לפונטו יש 4 כוכבים).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שאלה ל itaysamuraiכתבת: "לאמא שלי יש פונטו (הקודמת) כבר 5 שנים ואין מה לעשות עם האיכות האיטלקית-

לא בשמיים. מצד אחד יש דברים שמחזיקים טוב ומצד שני יש חלקים שהולכים קבוע,כמו-

חשמל ,בלמים,פלסטיקה כללית."

יש לנו פונטו ישן , ונכון שיש בעיות (פירטתי אותם בשרשור קודם) אבל הן קטנות וזולות לתיקון.

כמעט אין בעיות חשמל ופלסטיקה. הבלמים נשחקים מהר, אבל לא ברור אם ניתן לקרוא לזה תקלה.

מה בעצם הבעיות שקרו? האם תוכל לפרט?

תודה

יהודה

פורסם

עצה שימושית: אני סוחר רכב ואני מכיר כל מיני סוגי אנשים והרבה טיפוסים לא כל כך הוגנים... והמגרש שאתה מתכוון לקנות ממנו בטח לא משהו מוכר לאנושות, משהו פרטי, "שכונה" כזה, נכון?

לא משנה כמה הבן אדם הזה נחמד אליך וכל מה שהוא מבטיח לך -בטח גם לזה נעשו

"תיקוני צבע" כי עדיין רכב מהשכרה זה רכב מהשכרה ואת האמת אחרי 80000ק"מ ועוד אחרי כמה אלפי

נהגים שכל אחד בטורו וביחד חרשו על האמא של הרכב המנוע בטוח מזויין תחת וברכב השכרה המנוע והגיר זה הדברים שמחליפים לפני שבכלל נכנסים לרכב.

- האחריות שהם נותנים לך מכסה רק מנוע וגיר ורק בתנאים מסויימים ביותר (מניסיון אישי) וגם כאשר יקרה משהו ותבוא עליהם הם ימצאו דרך להפיל את התקלה עליך (נראה לך שהם באמת ישלמו לך על

תיקונים?) מאחורי תיקוני הצבע בטוח מסתתר משהו "עמוק יותר" שהם לא מספרים לך על זה וגם לא

יספרו לך.

אם בא לך כמה עצות באיך להית יותר בטוח בקניית הרכב הזה או אחר "תרגיש בבית" לפנות

עליי...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

את הפונטו הנוחכית קניתי מחברת השכרה כאשר היו לה 45 אלף ק"מ, האוטו 01, כיום הוא עבר 110K, הבעיות שהיו הוא החלפת סטרטר-300ש"ח, מספר נורות שנשרפו- פחות מ-100 ש"ח סה"כ, וזהו כל השאר טיפולים שוטפים, הרכב מאוד חסכוני, מרווח, בטיחותי, חלקים זולים וכך גם הביטוח, המנוע אומנם קצת חלש אבל מתרגלים.

לפני הפונטו הזו הייתי פונטו 98 וגם היא נקנתה מחברת השכרה ועברה 100K בלי שום תקלות עד שהוחלפה בפונטו הנוכחית.

לדעתי תעשה סיבוב בקרב מגרשי המכוניות של חברות ההשכרה ובדוק כמה רכבים שנראים במצב טוב..

רוב החברות מציאות לך לראות את הבדיקה שהם עשו, אל תסתמך על הבדיקה הזו!! קח למכון שאתה רוצה.

פורסם
את הפונטו הנוחכית קניתי מחברת השכרה כאשר היו לה 45 אלף ק"מ, האוטו 01, כיום הוא עבר 110K, הבעיות שהיו הוא החלפת סטרטר-300ש"ח, מספר נורות שנשרפו- פחות מ-100 ש"ח סה"כ, וזהו כל השאר טיפולים שוטפים, הרכב מאוד חסכוני, מרווח, בטיחותי, חלקים זולים וכך גם הביטוח, המנוע אומנם קצת חלש אבל מתרגלים.

לפני הפונטו הזו הייתי פונטו 98 וגם היא נקנתה מחברת השכרה ועברה 100K בלי שום תקלות עד שהוחלפה בפונטו הנוכחית.

לדעתי תעשה סיבוב בקרב מגרשי המכוניות של חברות ההשכרה ובדוק כמה רכבים שנראים במצב טוב..

רוב החברות מציאות לך לראות את הבדיקה שהם עשו, אל תסתמך על הבדיקה הזו!! קח למכון שאתה רוצה.

01 עם 45K זה הרבה יותר סביר מ 03 עם 80K לא ככה?

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• תוכן חדש...