Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוח הפורום שנושבת באזורינו לאחרונה התחלתי לחשוב על רעיון שאולי יתפוס תאוצה, וההנהלה תמצא לנכון לפתוח פורום חדש.

ידוע לי על מספר חברי פורום לא קטן שרוכבים\מתקנים\מפרקים\חולמים על אופניים כאלה ואחרים, בין אם זה כביש שטח או עיר.

אני מציע שכל מי שרוכב יפרסם כאן כמה תמונות של האופניים שלו, יספר קצת כמה זמן בתחום וכו'. ונראה האם וכמה ביקוש יש.

אז אני יתחיל - אלה האופניים הנוכחיים שלי מזה כשנתיים וחצי שמשמשות אותי בעיקר לסידורים ונסיעות כיף בתוך העיר. האופניים עברו, עוברים ויעברו שידרוגים בלתי פוסקים לטובת חווית נסיעה טובה יותר :-)

*בהמשך אצלם ואעלה תמונות יותר איכותיות מהפרוייקט :wink:

attachment.php?attachmentid=342633&stc=1&d=1371462189

קדימה - שוט!

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי במתנה אופני כביש מתחילת שנות ה90. זה מה שיצא בסוף (חבל שאין לי תמונות של לפני).

אני לא ממש רוכב כביש יותר איש של שטח לכן אלה אופני "עיר" שלי.

487935_10151151866684192_240117109_n.jpg

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בתור אדם שרוכב הרבה שנים, ושברוב שנותיי האופניים שלי היו יקרות בהרבה מהמכוניות שלי, אני חושב שלהכניס לפורומים של מכוניות מה שקשור לאופניים יהיה ערבוב נושאים.

ממליץ לך להיכנס לפורום אופניים בתפוז, אתר הרים, גרופי וכן הלאה.

במילים אחרות - הרשת מלאה בפורומים על אופניים.

אבל שרשור תמונות... זה משהו אחר. הנה אופני השטח שלי - GIANT ANTHEM X1-IMG01227-20110128-1528.jpg

פורסם

יש לי אופני שטח שקניתי פעם...רכבתי עליהם שנתיים בסופי שבוע ובערבים אבל לפני כמה זמן הפסקתי(מקווה לחזור).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תודה! רציתי משהו עם עיצוב נקי עם נגיעות של רטרו שמושפע מעיצוב של אופנח פיקסי אבל לא רציתי לוותר על ההילוכים. השיפוץ כלל הורדת הצבע הישן מהשלדה צביעה בפריימר וכמה שכבו של צבע שחור ללא ברק )צבע שהוא בין שחור מט לשחור מבריק כדי לתת מראה רטרו). שיפוץ ההילוכים ליפוף חדש לבן עם חוריפ שלהכידון. וצמיגי מישלן פס לבן.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אחרי שהתרגלתי לכסא ברכב אין סיכוי שאני חוזר לכסא של אופניים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כרגע אני עם גארי פישר Rig סינגל ספיד 29 אינץ' שמניידות אותי בעיר.

לאחר מפלצות 4-5-6-7 אינץ' עם גלגלי 26 עם 30 הילוכים יש משהו מאוד נקי באופניים ללא הילוכים, אפילו מתענגים על הרעש (או החוסר בו).

bike.jpg

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני רוכב 4-5 פעמים בשבוע 60-70 ק"מ.

אלו האופניים שלי.

20121229_144029_1067x800.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לי ולאשתי יש אופני עיר של אלקטרה, קצת פלצניים אבל מאד מאד נוחים (עם פטנט שעוזר לבעלי בעיות גב, ציר הפדלים איננו המשך של מוט הכיסא אלא נמצא קדימה יותר וזה מאד עוזר לסובלים מפריצות דיסק-כמוני).

האופניים הן מדגם טאוני

181212_main.jpg

townie.jpg

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

^לא פלצני ולא נעליים. אם יצא לך להיות באיטליה, אתה בטח ראית על מה רוכבים שם תושבי המקום. בקטע הזה אני מאוד מקנה בהם. כ-ו-ל-ם כולל כולם רוכבים על האופניים, כולל את בני נוער שחוזרים מבית ספר ועד לסבתות שנוסעות לשוק ומסתיים בגבר לבוש חליפה מלאה(!) שנוסע למקום פגישתו באופניים מתפרקים. והכל מתנהל בשקט - ללא צפירות וללא סכנת מוות לרוכבים.

רק אצלינו משום מה האופניים נחשבים ככלי תחבורה לעובדים זרים.

פורסם
רק אצלינו משום מה האופניים נחשבים ככלי תחבורה לעובדים זרים.

או למורעלים עם טייץ צמוד :shock:

לי יש את האופניים הבאות- Cannondale - Trail SL 29er 2 2011:

Trail%20SL%2029er%202%202011.png

אופניים מעולות לטעמי, במיוחד לרמת הכניסה. עברתי איתם את יער חרובית, בן שמן ועוד. לאחרונה נזנחו קצת בגלל לחץ הבחינות, אבל יפוצו בהתאם :lol:

החלום שלי הוא להתקדם ל cannondale scalpel 3 או ל TREK SUPERFLY 100

(רכבתי על שניהם ואהבתי אותם, רק שהפרוטה לא מצויה מספיק/ אני לא מורעל מספיק בכדי לקנותם כרגע).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

עד לפני חודש וחצי רכבתי על מרידה אבל נעילת חירום של בלם קדמי + בולם קדמי פתוח לגמרי(טעות) גרמו לי לעשות 360 מעלות באמצע אבן גבירול ופריקה במקום של הACJ(כתף שמאל),שעה אח"כ האופניים נמסרו לאבי ואני עד עכשיו לא מאמין איך החיים משתנים בשנייה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...