Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מורל טמפו חדשים מקדימה

מגבר של mbqurt חדש

דבל דין שהיה לי בבית avh2450bt pioneer

העברתי את החשמל מצד ימין, ואת הrca עם הכבלים של הרמקולים באמצע (מתחת לדשבורד דרך ידית ההילוכים).

הכל ניפגש מתחת לכסא הנוסע.

יש לי תיקתוים מהטוויטרים עכשיו ליפני שאני בא לבעל החנות בתלונה רציתי לדעת אם זה בטוח בעיה ברמקולים?

מישהוא קרה לו מדרה דומה?

דרך אגב על הרדיו דיסק יש הערכה (יש חות שמלופף על ה rca ומתחבר לאיזה בורג על הרדיו דיסק.

פורסם

וואוו

חתיכת מתקין מצאת לך

תקתוקים ? ליפופים ? . בטח שתיגש למתקין

דבר ראשון גש למי ששילמת לו להתקנה. תן לו להתרשם ולתת לך חוות דעת

אחרי כן תעלה בפורום ונוכל להעריך אם זה הגיוני או לא

בכל מקרה את נושה הליפופים על ה RCA תצטרך לפתור בדרך קצת יותר מקצועית

בהצלחה

דרור

פורסם

קודם כל אני התקנתי את וההתקנה מעולה (: זאת לא הפעם הראשונה שלי.

ליפופים מאחורי הרדיו דיסק זה יוצר הערקה, לא צריך משהוא אחר.

זו הדרך הכי טובה גם מתקינים מקצוענים עושים זאת אלא אם כן בא לך לשלם 400 שקל למכשיר שיעשה את זה.

חשבתי אולי בגלל שהעברתי את זה ליד הידית הילוכים (גיר רובוטי) אולי זה יוצר חשמל סטטי שמשפיע אבל הרמתי את הrca שלא יהיה קרוב והרעש עדיין נמשך.

זה לא רעש סטטי זה מין תיקים כאלה קטנים כמו מין נפילת מתח אבל המוזיקה ממשיכה רגיל זה לא מפריע.

זה קרה בעבר למישהו?

פורסם

יש מדריך מאוד מפורסם ומדויק ונכון ומומלץ בפורום לפתרון הבעיה של רעשים סטאטיים ממכשירי הפיוניר

ממליץ לך לחפש אותו לפתור את הבעיה בצורה מקצועית

(אין לי מושג על איזה מכשיר של 400 שקל אתה מדבר בפוסט הקודם)

לגבי התקתוקים : ממליץ לעבור על החיבורים שוב בצורה דקדקנית יותר

מעבר לזה אשמח אם תנסה לפרט קצת יותר את המושג "תקתוקים"

דרור

פורסם

זה לא רעש סטטי בטוח היה לי ניסיון בעבר עם רעש סטטי ואלטרנטור והכל זה ממש לא זה.

דרך אגב

מה שקורה זה שבנקודות מסוימות בשירים שיש טריבל גבוהה או משהו בסגנון אתה שומע מין תיק קטן ממש קטן מהטויטרים קשה.

אממ שבדקתי את הרמקולים על הרדיו דיסק ליפני המגבר וה rca זה לא היה.

זה מופיע בשני הצדדים בעקרון אז אני מאמין שהרמקולים בסדר.

פורסם

או קיי

אחרי הפוסט האחרון אפשר להתייחס בצורה יותר ספציפית כי זה כבר מובן יותר

לפי מה שאתה מתאר כרגע זה נשמע כמו בעיית כיוונים

אולי המילה בעיה היא לא מתאימה לכן אתקן ל: צורך בעבודת כיוונים יותר מדוייקת וחיתוכים נכונים יותר של הגבוה

בהצלחה

דרור

פורסם

גם שהגיין על 0 עדיין יש את התקתוקים.

המגבר חותך את הרמקולים בסביבות ה 120 וגם הרדיו דיסק מוציא ליציאות ה rca של הרמקולים חיתוך hipass של 125.

לא הגיוני שזה לא עומד בטווח הזה.

כמובן מועברים שתי חוטי rca שונים לסאב ולרמקולים אז לא יתכן בילבול בנושא הזה

פורסם

דבר ראשון, חיתוך כפול זה ממש לא מומלץ, תבצע חיתוך או מהמגבר או מהרדיו דיסק, 125 זה דיי גבוה.

לגבי הטוויוטרים, החיתוך ב 125 לא משפיע עליהם כהוא זה, ולדעתי הבעיה איננה בטוויטרים, תנסה לחבר טוויטרים אחרים כניסיון.

עריכה חשובה מאד:

תבדוק שהטוויטרים והמיד באס מחוברים נכול לקרוס, יכול מאד להיות שהם מחוברים במקום המיד באסים, מה שעלול להרוס אותם, במצב כזה הם מנסים לנגן תדרים נמוכים, מה שיתבטא בתיקתוקים, כהה טוויטר מנגן באס.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...