Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני יום יומיים חיברתי: סאב של MAGNAT, ו2 מגברים אחד רק לסאב, ועוד מגבר קטן רק לאחוריים.

עכשיו כעבור יומיים, אחד הטוויטרים עושה רושם שנשרף, ובווליום לא כלכך גבוה אני שומע גרגורים מהרמקול הקדמי/טויטר, אינני יודע עדיין את מקור הבעיה אתם חושבים ששרפתי את הטויטר?

ואם כן כיצד אני יכול להגן עליהם?

הרי כל פעם הם יישרפו לי....

אני לא מבין מדוע, המגברים לא מגבירים אותם כלל, אולי בגלל שהמערכת מוציאה 4X50 ועכשיו בגלל שרק קדמיים מחוברים אז הם מקבלים יותר? אבל לא נראה לי...

קיצור אני חושב שאני צריך עזרה:)

.........דעה מקצועית מכם..........

בתודה מראש

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

לא מדובר בקומפוננט, נכון ?

בסתם טוויטרים ?, כמה זמן עבדו ?

ודרך אגב, אין קשר בהקשר לכוח, הכוח יהיה זהה עם או בלי האחוריים שלך

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא לא בקומפוננט אלא טוויטר רגיל, עבדו 4 חודשים עלו 18 ש"ח היו ממש חזקים!! באמת...

עכשיו גם הרמקול עצמו משמיע גרגורים, לא רק הטוויטר, השאלה היא האם הוא נשרף הרמקול, או שאולי הוא לא מחובר טוב, או שצריך להתיז ספריי בשביל שהמגעים יהיו בסדר...היה לי את זה פעם ברמקול אחר?

פורסם

מצטער שאיני יכול לעזור, אין לי ניסיון בנושא

כל מה שאוכל להגיד, שטויטרים זולים, בדרך כלל עם אורך חיים בהתאם... מעבר לזה אין לי מושג לגבי הבעיה ברמקול , ואם היא קשורה או לא קשורה למצב..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב תודה רבה בכל אופן מיקמיק,

אני חושב שאני אפתח את הדלת ואת כל הסביבה של הרמקול ואבדוק את זה, ככל הנראה כבר היה לי את הבעיה הזו, החיבורים של הרמקול לא מחוברים מספיק טוב.

פורסם

גם לי נשרפו כמה טויטרים(לא משנה איך) טויטרים אפילו הזולים לא נשרפים כול כך מהר הרבה תלוי במגבר!!!

בכול מקרה מנסיון כשטויטר שרוף הוא פשוט לא מוציא שום סאונד ממש כלום וגם לא רעשים, זה קרה לי כמה פעמים .

• תוכן חדש...