Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסע 10,000 ק"מ בחודש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין חברת ליסינג שתסכים לכזה קילומטראז' מטורף, אז זה כל הרעיון הזה לא אקטואלי.

לנסוע 400 ק"מ ביום צריך אכן גב חזק ורכב נוח, עדיף להפסיד 50 שקל על הדלק ולהשאר עם גב תקין.

לכן הקו צריך להיות רכב דיזל גדול, אין רכבים זולים בסגמנט הזה, אך יחד עם זאת הייתי מנסה לחפש למשל משהו כמו הונדה אקורד דיזל, או C5 דיזל, או פסאט/סופרב דיזל, משומשים כמובן, אלה רכבים די חסכוניים (לא כמו C3 דיזל או פביה דיזל כמובן) וגם נוחים, אבל נדירים במדינה שלנו שממש לא מעודדת לרכוש דיזלים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוליי כדאי לשקול מונית לשעבר?

אפשר למצוא מרצדס בת שנה וחצי/שנתיים, דיזל, נוחה מאוד, מיועדת לקילומטרג' גבוהה, ובשנה/שנתיים אפשר למצוא בסביבות ה-100,000 ק"מ, וגם המחיר לא יהיה גבוהה.

או לחליפין את האוקטביה גם מונית לשעבר בת כשנה, תהיה זולה משמעותית מהמרצדס גם ברכישה, וגם באחזקה.

פורסם

תודה רבה לכולם!

כמו שחלקכם ציינתם באמת אף חברת ליסינג לא מוכנה לאשר כזו עסקה, וגם אני לא רוצה להיתקע עם רכב 3 שנים.

הכיוון הוא קנית רכב בן שנתיים שלוש, עם ק"מ נמוך והתחייבות לטרייד אין עתידי במחיר מחירון וככה להחליף כל כמה חודשים

ככל הנראה נלך על פלואנס דיזל, למרות שהבוס שלי עדיין חי בסרט שכל הרנו הם רכבים בעייתיים

נעדכן בהמשך מה יצא עם זה....

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

המנוע שיש ברנו פלואנס הוא אותו המנוע שיש ברנו קנגו. תציע לבוס שלך שיברר על רנו קנגו, וככה הוא יבין שהדיזליות של רנו טובות בהרבה ממה שהוא חושב.

אגב, הדיזליות החדשות של VAG מאכזבות- והכוונה היא למנועי 1.6TDI ו-2.0TDI. לעומתם, ה1.9TDI המעולה כבר לא מיובא לארץ מאז שנת 2010.

ומנצל"ש: האם ישנו הבדל בין ה1.6HDI של סיטרואן (לצורך העניין C4 החדשה) לבין ה1.5DCI של רנו מבחינת אמינות? ותחזוקה שוטפת (יש משהו מקביל למוסך רון באמינות ומקצועיות ליצרנים אלו)? אני מתכוון לגרסאות הידניות.

פשוט אני מחפש ג'טה/ אוקטביה ולא מוצא, ומצד שני אני רואה לפעמים מגאן/ סיטרואן C4 במחירים נמוכים יחסית לשנתון.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני חייב לשתף אותך בניסיון של 10 שנים עם רכב חברה שעושה 6000 ק"מ בחודש:

אחרי שהיינו מאוד מרוצים מסקודה אוקטביה דיזל, צריכת דלק מעולה ורכב חזק וכו', (על אף אינספור בעיות עם הגיר בדגם האחרון והמון מוסכים, לא מצאנו אלטרנטיבה), בחצי שנה האחרונה (מה שאומר 30אלף ק"מ) אנחנו נוסעים על רנו גרנד סניק דיזל, מנוע כמו של הפלואנס דיזל, רכב מרווח מאוד (אמרת שאתה לוקח הרבה אנשים), נוח מאוד הן לישיבה והן לנהיגה, צריכת דלק משהו שלא רואים, בקיצור מומלץ מאוד!!

רנו מאוד רוצים למכור כך שיש גם הנחות מעולות והטבות מימון.

תשתחרר מכל הסטיגמות גם לנו היה קשה ואנחנו נהנים מכל רגע.

יונדאי I20

פורסם

לדעתי, הכי כלכלי זה לקנות רכב דיזל ידני בסגנון המגאן או אוקטביה בסכום נניח של עד 30,000 ₪, עדיפות לרכב עם ק״מ נמוך... ולנהוג ברכב עד שיגמר. איך שאני רואה את זה עם נסועה כמו שלך רכב דיזל כמו המגאן יכול לסחוב לפחות 3 שנים. כך בחשבון שבקניית רכב חדש תפסיד הרבה יותר על ירידת ערך. פה גם לא תצטרך להתאמץ לשמור על האוטו מאחר והרכב מיועד להימכר לברזל בסופו של דבר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...