Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול הייתי בקניון קרית אונו,למי שמכיר יש בקומת חניון 3 שטיפת רכבים. אמרתי שאם אני כבר בקניון אז למה לא נעשה שואב כמו שצריך לרכב? את השטיפה עשיתי בבית ששאלתי את אחד המנקים שם (שנראה לי ילד בן 17) כמה עולה רק שואב פנימי הוא השיב לי:"30 ש"ח". אמרתי לו בלי חומר לדשבורד,חלונות ושאר הטופינים, רק שואב פנימי, והוא חזר וענה 30 ש"ח.

מה אתם אומרים,צריך לשלם 30 ש"ח רק על שואב? הגיוני?

יש לציין שלא ניקיתי בסופו של דבר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

שוד.

אני אישית מחרים עסקים מהסוג הזה, בכל התחומים.

רכוש לך כבל חשמל באורך הרצוי (יש כאלה שבאים בגלגל, קלים לפריסה ולהחזרה, אך מעט יקרים יותר).

כל פעם שתרצה לבצע שאיבה פשוט תוריד אותו דרך החלון מהבית.

זה מה שאני עושה, גם השכנים מצטרפים לחגיגה.

פורסם

אני גר בקומה שלישית יש לי כבר מאריך שיספיק לי אני חושב, שואב דייסון עוצמתי אבל אין לי כוח לבלגן הזה!

אבל כנראה שזה מה שאני יעשה בקרוב כי 30 ש"ח לא בא בחשבון. בעיה שהרעש שהשואב הזה עושה, קצת מפדח להפעיל אותו בחנייה :roll:

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עשיתי את זה כבר פעמיים (פעם אחת הייתה ב 7 בערב עם רעש חזק - דייסון), זה נכון שאנשים שעוברים מסתכלים אבל עד עכשיו לא אמרו לי כלום - ועוד התחברתי לחשמל של הבניין מהמחסן.

פורסם

בשטיפה הידנית שאני שוטף בה זה 25 שקל לניקוי פנימי כולל הכל שזה אומר שאיבה ניקוי דשבורד שאיבה למושבים ריחן מלא סוגים של ספריים לכל הפנים של הרכב..

פורסם

כדי לחסוך "זמן רעש" ניתן לעשות מספר פעולות -

את השטיחים שניתן להוציא פשוט להעלות הביתה ולשאוב בנחת בבית.

אופציה שנייה היא לשאוב כשהשואב בתוך הרכב. אומנם קצת צפוף ולא נוח. אבל זה פותר את בעיית הרעש.

המהדרין יסגרו דלתות ואף ידליקן מזגן :wink:

פורסם

לאחרונה נכנסתי לקנות סגריות ב"דיר קאדיס"

מתוך סקרנות נכנסתי לעסק לשטיפת מכוניות ושאלתי כמה עולה שטיפה,

תנחשו מה?....

25 ש"ח פנימי וחיצוני.....

ממליץ בחום

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

לכל אותם אנשים שמחפשים שואב, תרכשו לכם שואב של יונדאי באייס ב 300 ש"ח (מתחבר למצט) לא תאמינו למה השואב הזה מסוגל, אחת הקניות היותר טובות שעשיתי, יש לו כח אדיר ובהחלט מספיק לכל סוג של לכלוך ממליץ בחום השואב הזה שינה לי את החיים!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תחשוב פעמיים אם ה25 ש"ח האלה שווים את זה. הם לפעמים מפילים או שוברים דברים, מזיזים את הכיסאות בפראות, נכנסים עם בגדים מלוכלכים לאוטו וכו'.

לדעתי ניקוי פנימי לא מומלץ בכלל באף עסק של שטיפה. אולי רק אצל דיטיילר רציני ושם זה יעלה הרבה יותר. הכי טוב לעשות לבד בחניה בבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באמת הכי טוב עם שואב ביתי. חשבתי אולי על שואב קצת יותר קטן כאלה של 800W,

שואב שמתחבר למצת אין לו כוח כי המתח מהמצבר מוגבל וגם ההספק.

פורסם

גם אני הייתי סקפטי כמוך אם אתה מאזור המרכז אתה מוזמן אליי לראות את השואב זה שואב ציקלוני , יש לו כלכl הרבה כח שהוא מצליח להרים שלט של הוט!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
30 שח..על מה אנחנו מדברים פה?!

רק החשמל של השואב שלך זה חצי מזה..

שואב אבק חזק צורך 2000 וואט שזה 2 קוט"ש לשעת הפעלה, שזה 1.3 ש"ח בערך.

:turn-l:
פורסם

אצלי אני שוטף את השטיחונים באמבטיה עם טקסטיל שמפו.

והחשמל של השואב זה אפילו לא שמינית מ 30,גם כמה זמן הוא שואב? הרבה פחות משעה.

תודה על ההזמנה zuzut5!

הדייסון שלנו הוא 2000 וואט.

• תוכן חדש...