Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות (כרגיל) עם פייפאל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחתי לחייב את הכרטיס ב3 דולר לצורך נסיון דרך פייפאל, אני לא יכול להצביע על הבעיה, יכול להיות שזה היה עניין של זמן (שדפק אותי ועכשיו אני צריך לשלם 70 ש"ח יותר :D, לא נורא) ויכול להיות שזה בגלל שעדכנתי כמה פרטים אישיים בהגדרות הכרטיס.

בכ"מ מחר אוסיף עוד כ100 ש"ח לכרטיס ואבצע את ההזמנה :D.

JL Audio

פורסם

לפעם הבאה: תנסה לבצע את התשלום ללא היוזר שלך.

כשאתה מגיע למסך שבו אתה מזין את המייל והססמא של הפייפאל שלך, תבחר בביצוע תשלום ללא יוזר, שנמצאת למטה.

לפעמים האלגוריתם של פייפאל מזהה בעיתיות שלא באמת קיימת, וכשאתה לא מזדהה, זה מפחית את הסיכוי לתקלות המוזרות האלה.

למרות שנראה לי שהסיבה האמיתית לסירוב זה שחסר לך איזה שקל שבעים בכרטיס בגלל שפייפאל רוצים איזה עמלת-שקר-כלשהי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

נבדק הכל, הוספתי 100 ש"ח לחשבון הפייפאל שמקושר לכרטיס (ככה שיש לפחות 10 דולר יותר ממה שאני צריך).

הצלחתי לחייב את הויזה כששלחתי כסף דרך פייפאל לחשבון פייפאל אחר, אך שוב כשאני מנסה לשלם דרכו באיביי אני חווה את אותה בעיה שהכרטיס נדחה, ניסיתי ללא יוזר, עם יוזר, הכל, אני מזמין כבר שנים מאיביי על בסיס, משתמש בפייפאל על בסיס, ואף עשיתי כמה כרטיסי ויזה נטען (שקל אמנם), עם כל הבעיות שהיו לי, בזה עוד לא נתקלתי.

JL Audio

פורסם

מה הסכום ששלחת לחשבון אחר?

אם שלחת סכום שלא משאיר לך מספיק כסף בכרטיס, גם אם ביצעת זיכוי בחזרה מהחשבון השני, זה לא ילך לך. כי אתה צריך לחכות עד שתזוכה בחברת האשראי.

תוודא דרך האתר שיש לך מספיק כסף בכרטיס.

יכול להיות שאין שום בעיה, ופשוט בכל פעם יש איזה משהו קטן שאתה לא שם לב אליו, וכשאתה כן שם לב אליו, אתה מייצר משהו קטן אחר שאליו אתה לא שם לב.

פורסם

אני מנסה לשלוח לכתובת אחרת מהכתובת שמוגדרת באשראי, יכול להיות שבגלל זה? הייתי מגדיר את הכתובת השניה אבל זה לא נותן לי לשנות מישראל לארהב, עוד מתנה קטנה מדואר ישראל :(, שלחתי למוכר בקשה שישלח לי חשבונית לפייפאל ודרכה אשלם, (לא דרך איביי.)

JL Audio

פורסם

פייפאל לא מאפשרים לשלוח למדינה שונה מזו שמוגדרת בחשבון הפייפאל שלך.

כל מצב אחר בסדר למיטב ידיעתי.

פורסם

זה לא תופס לגבי ארה"ב..

בכ"מ התקשרתי לשירות הלקוחות, ומסתבר שלא היה לי מספיק כסף באשראי (אבל כן היה לי בחשבון הפייפאל, אבל הבעיה הייתה שמה שהיה לי בחשבון הפייפאל היה שקלים ולא דולרים, וזה לא הצליח לקחת גם שקלים וגם דולרים מ2 מקורות שונים לקניה אחת).

אז שלחתי מחשבון אחר 100 שקלים אבל בדולרים- 26 דולר, וזה עבר.

JL Audio

• תוכן חדש...