Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את האמת אני נדבקתי בחיידק הדיטיילנג בצורה חמורה מאוד אני משקיע הרבה הרבה כסף בחומרים במטליות , וזמן כמובן , באופן קבוע כל שבוע יש יום שלם שמוקדש לאוטו , האוטו בן שנה וחצי ועבר שני טיפולי דיטיילנג רציניים .וכל זה עדיין לא נכנסתי לפוליש לתחום הזה אני מפחד להיכנס , כי בסוף אני אושפז בגלל החיידק הזה .

ברוכה הבאה! אתה בידיים טובות פה בפורום!

אכן סימפטום של חיידקוס מתחילוס :lol: לא תמיד השקעה גדולה תניב תשואה יפה. קודם תתחיל בלשטוף, תשמור על פנים הרכב.תשמר את הקיים, הרכב שלך חדש יחסית אפשרי פלסטלינה פעם בתקופה. אוטם צבע עסקינן עדיף לך לבצע פעם בשנה-חצי שנה אטימה טובה מאשר כל חודש או כל שטיפה. זה שזה בעצימות גבוה לא אומר שזה יהיה טוב.

אם תרצה אחרי האוטם ווקס רק תגיד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
כמו שאתה אומר שהאוטו כבר עבר שני טיפולי דיטיילנג רציניים ובלי לראות תמונות אני לא חושב שצריך לעשות פוליש לרכב בן שנה וחצי

יש תמונות בשרשור ההיכרות אתה מוזמן , אתה צודק אבל הלקה אצלי מאוד עבה זו לא יזיק הרבה , וכמו שכבר אמרתי אני משוגע בתחום הזה תמיד מנסה לשפר את המצב אפילו אם זה מושלם

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

לא הייתי עושה פוליש לרכב בן שנה וחצי.

את האלנטרה יש לנו משנת 2006 והיא מטופלת מהיום הראשון שהיא עלתה לכביש ורק לא מזמן עשיתי לה פוליש לראשונה.

אם אתה בכל זאת מתעקש על פוליש,אז שהיה ידני.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לא הייתי עושה פוליש לרכב בן שנה וחצי.

את האלנטרה יש לנו משנת 2006 והיא מטופלת מהיום הראשון שהיא עלתה לכביש ורק לא מזמן עשיתי לה פוליש לראשונה.

אם אתה בכל זאת מתעקש על פוליש,אז שהיה ידני.

הבעיה היא בצבע השחור למי יש לו צבע שחור מבין למה אני מתכוון , כל גרגיר של אבק רואים כל סווירל קטן רואים , דברים לפי דעתי שאם היו על צבע אחר לא היו נראים לעין , אפילו עין חדה , אני אישית התחרטתי על הצבע , בעזרת השם בעוד שנה אני מתכוון להחליף את האוטו וצבע שחור לא בא בחשבון , זה יפה , זה נוצץ , אבל קשה לתחזק , ולפעמים זה מרגיז רק שעה אחרי שטיפה , אפשר לראות שכבה מכובדת של אבק , האלנטרה שלכם צבע כסף בצבע כזה קל לתחזק אותו אני מוכן להחזיק צבע כזה חדש שנים ולא יגיע לפוליש אפילו .

בהצלחה לכל המשוגעים בפורום

סוף סוף אפשר לדבר עם אנשים שיבינו על מה מדובר ושלא תרגיש איזה שהו פריק כשאתה מדבר על עולם הדיטיילנג לפעמים אתה מנסה להסביר לאנשים שהסוורלים הם בעצם שריטות קלות הם לא מבינים על מה אתה מדבר , צריך לעשות שריטה עם מפתח עד שיבינו שזאת שריטה

פורסם
הבעיה היא בצבע השחור למי יש לו צבע שחור מבין למה אני מתכוון , כל גרגיר של אבק רואים כל סווירל קטן רואים , דברים לפי דעתי שאם היו על צבע אחר לא היו נראים לעין , אפילו עין חדה , אני אישית התחרטתי על הצבע , בעזרת השם בעוד שנה אני מתכוון להחליף את האוטו וצבע שחור לא בא בחשבון , זה יפה , זה נוצץ , אבל קשה לתחזק , ולפעמים זה מרגיז רק שעה אחרי שטיפה , אפשר לראות שכבה מכובדת של אבק , האלנטרה שלכם צבע כסף בצבע כזה קל לתחזק אותו אני מוכן להחזיק צבע כזה חדש שנים ולא יגיע לפוליש אפילו .

בהצלחה לכל המשוגעים בפורום

סוף סוף אפשר לדבר עם אנשים שיבינו על מה מדובר ושלא תרגיש איזה שהו פריק כשאתה מדבר על עולם הדיטיילנג לפעמים אתה מנסה להסביר לאנשים שהסוורלים הם בעצם שריטות קלות הם לא מבינים על מה אתה מדבר , צריך לעשות שריטה עם מפתח עד שיבינו שזאת שריטה

אני מבין את מה שאתה אומר,וזה ישמע כקלישאה שגם עם צבע שחור אפשר להנות. אני מכיר לא מעט רכבים שחורים ישנים שנראים טוב מאוד אפילו והם לא עוברים כל יום פוליש. צבע שחור יותר בעייתי מכסף אבל אתה צריך להבין שאין שלמות בעולם,וגם לא בעולם הדיטייליג. גם אם עכשיו יש לי איזה רכב יוקרה ואני שולח אותו לדיטיילר והוא יעבור עליו כמה שעות, עדיין הוא לא יוכל להוריד 100% סווירלים,ככה זה. המדינה שלנו היא מדברית, גם אצלי אחרי שעה רואים כבר שכבת אבק, ואם זה לא אבק אז זה גשם מלוכלך.

פורסם

אם כבר דיברת על פוליש ידני , ברשותך אם תוכל לתת קצת פרטים איך לעבוד באופן ידני , מה החומרים המומלצים , איזה פדים להשתמש , בקיצור אם אפשר מדריך קטן על איך לעשות פוליש ידני , מישהו מתנדב ?

סופ"ש נעים

פורסם
אם כבר דיברת על פוליש ידני , ברשותך אם תוכל לתת קצת פרטים איך לעבוד באופן ידני , מה החומרים המומלצים , איזה פדים להשתמש , בקיצור אם אפשר מדריך קטן על איך לעשות פוליש ידני , מישהו מתנדב ?

סופ"ש נעים

אני ממליץ לך לראות אתהפרוייקט שעשיתי לאלנטרה שלי, שם יש הרבה מאוד הסברים,חומרים, ותמונות.

לגבי עבודה עם פוליש יש פד מיוחד כזה (ויש גם יותר עדין בצבע לבן) שהוא משמש לפוליש. שמים מעט פוליש על הפד, אחרי זה "מנקדים" מעט את האיזור המדובר ואז משפשפים בתנועות עגולות לכיסוי מושלם. אחרי זה ממתינים כמה דקות ואז מורידים את הפוליש עם מטלית מיקרופייבר. מה מצב הצבע אצלך? איזה צבע יש לך? יש דפקטים? לכה מתקלפת?

פורסם
אני ממליץ לך לראות אתהפרוייקט שעשיתי לאלנטרה שלי, שם יש הרבה מאוד הסברים,חומרים, ותמונות.

לגבי עבודה עם פוליש יש פד מיוחד כזה (ויש גם יותר עדין בצבע לבן) שהוא משמש לפוליש. שמים מעט פוליש על הפד, אחרי זה "מנקדים" מעט את האיזור המדובר ואז משפשפים בתנועות עגולות לכיסוי מושלם. אחרי זה ממתינים כמה דקות ואז מורידים את הפוליש עם מטלית מיקרופייבר. מה מצב הצבע אצלך? איזה צבע יש לך? יש דפקטים? לכה מתקלפת?

כן ראיתי אבל את האמת לא שמתי לב שעשית פוליש ידני באמת שאפו גדול פרויקט יפה ומעניין ואפשר ללמוד הרבה ממנו , לעכשיו האוט לא צריך פוליש אבל אני מתכוון לעתיד , או אפילו צריך לעשות פוליש נקודתי במקומות מסויימים . מבחינת מצב האוטו לעכשיו המצב מעולה אני אעלה מחר כמה תמונות

לילה טוב

אה הנה תמונה שהעלה בטעות ולא שמתי לב שהוא העלה , התמונה הזו השתקפות של הצבע

image.jpg

פורסם
עאבד שיהיה בהצלחה!

אל תשכח להעלות תמונות והסברים במידה ותעשה פוליש!

תודה ידידי , אבל אני לא מתכוון לעשות פוליש בקרוב כי לא לפני יותר מחודש האוטו עבר פוליש אצל דיטיילר בפעם השניה מאז שנה וחצי

אם אתה רוצה אני אעלה מחר כמה תמונות מהטיפול הראשון והשני .

לילה טוב

פורסם

בוקר טוב ....

הטיפול הראשון

907066_550379445001872_1964724045_n.jpg

907467_550379448335205_529284651_n.jpg

907530_550379461668537_989201864_n.jpg

907740_550379475001869_1555572598_n.jpg

908459_550379465001870_1382300128_n.jpg

הטיפול האחרון לפני חודש

photo1.jpg

photo3.jpg

photo2.jpg

מקווה שימצא חן בעיניכם , נכון לעכשיו המצב של האוטו במעט כמו שבתמונות אבל מלוכלך ...

• תוכן חדש...