Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iOS 7 כל הדברים החסרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברוכים הבאים לאנדרואיד 2.3

שמועות עקשניות אומרות שיתכן שכבר בגרסה 7.1.4.7 יהיה אפשר לעשות משהו עם הבלוטוט' חוץ מלהדליק אותו.

ילווה במכשיר חדש עם מסך 4.1 !!!!!!!111

אם כבר, לי זה מזכיר את הממשקים הסיניים MIUI/Flyme במראה שלו

מה בדיוק אתה צריך לעשות עם ה-BT שלא אפשרי כרגע?

אם ההתקן שלך מתחבר למכשיר בכמה תצורות, אז לבחור באיזו להשתמש, ובאיזו לא.

לדוגמא, ברדיודיסק אצלי יש phone audio (דיבורית), ו-media audio (שידור מוזיקה מהמכשיר למערכת).

זה מאוד שימושי כשאתה רוצה להגדיר שחיבור BT ישמש רק בתור דיבורית או רק למוזיקה (אם אתה מחובר לדיבורית אחרת).

משום מה פגשתי את האופציה הזאת רק באנדרואיד 4 ומעלה (וזה מאוד שימושי)

דרופבוקס?

כשבא לך להעביר קובץ מהטלפון למחשב שלידך, ונגיד שהוא שוקל איזה 5 גיגה, אתה תשלח אותו לדרופבוקס? ואחר כך תסנכרן אותו עם המחשב שלך?

למה לא להעביר ב BT או ב WIFI?

האמת שקובץ של 5 ג'גה ייקח לך שנתיים להעביר, גם בwifi וגם בBT (שהרבה יותר איטי מהwifi). אפילו שעם אפליקציות מסויימות אפשר להתחבר בסמבה למחשב, אני משתמש בזה רק לקבצים קטנים. לקבצים גדולים (כמו סרט או פרקים של סדרה) אני מחבר כבל usb למחשב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
האופציה פועלת ובועטת אצלי באנדרואיד 4.2.2

אני מוצא את זה כנוח מאוד.

לדוגמא אם שלחו לי הודעה, אני יכול פשוט לגלול את הוילון ולהיכנס משם כדי לצפות בשיחה (באנדרואיד יש גם אופציה ל"מענה מהיר", אל דאגה, גם זה עוד יגיע אליכם אייפוניסטים)

במקום לפתוח את המכשיר, להיכנס להודעות, לבחור בשיחה הרצויה.

זה ממש לא עושה בעיות בכיס כי:

א. המכשיר נעול, ובקבלת התראה המסך לא מתעורר.

ב. תנועת המשיכה מלמעלה למטה לא ממש מתבצעת כשמכשיר בתוך הכיס.

באמת?! :shock: הייתי בטוח שהאופצי הזאת ירדה, אני פשוט מאד ומעולם עם נעילת פאטרן (איך אומרים את זה בעברית?).

אני לא זוכר מתי הייתה פעם אחרונה שנכנסתי לאיזשהי אפליקציית הודעות (וואטסאפ, פייסבוק, SMS) אני פשוט פותח את הנעילה של הטלפון וגולל את הווילון למטה. או במקרה של SMS יש לי פופ-אפ בחסות האנדסנט SMS.

ולגבי בלאגן בכיס - never say never, כבר היו לי מקרים שהטלפון נדלק, פתח נעילה (כמו שאמרנו - פאטרן), ונכנס לאפליקציות כאלה ואחרות. שמתי לב רק כשהרגשתי את הכיס שלי מתחמם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אויש אייפוניסטים, כלום לא חשוב כל עוד אין לכם אותו.

נכון שימוש בוילון ההתראות מתוך מסך הנעילה היה מיותר בשבוע שעבר? עכשיו כשהוצג, מדובר בהברקה.

יכול להיות שלא הבנתי את כוונתך, אבל זה קיים כבר באייפון בגרסה הנוכחית. גלילה מלמעלה מורידה וילון עם התראות הודעות, מיילים ו-וואטסאפ.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

החידוש באייפון הוא שניתן להשתמש בוילון גם כאשר המכשיר נעול. ללא צורך בפתיחת הנעילה. קוק הציג את זה בכנס וזכה למחיאות כפיים.

זה דבר שקיים כבר המון זמן באנדרואיד.

ספייר, אני משתמץ באנדרואיד לא מאתמול. לא עושה לי בלגן בכיס.

תבדוק מה לא בסדר בכיסים שלך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אתה צוחק? באייפון עיוור יכול לכתבו בלי בעיות. נראה אותך מצליח לכתוב משהו עם אנדואיד עם מסך 3.5 אינץ, אתה תפספס כול אות.

דוקא לא זכור לי שפיספסתי אותיות בגלקסי 1 (מסך 3.5"). בטח שלא יותר מבאייפון.

סתם עניין של הרגל. אחרי שימוש של יותר מיום בכל אחת מהמקלדות לא מפספסים כלום.

אבל נראה אותך מקליד באייפון אפילו בחצי מהמהירות שאפשר להקליד באנדוראיד עם swift key או swype.

גם המקדלת של BB10 הרבה יותר טובה מהדבר העתיק הזה שיש באייפון.

• תוכן חדש...