Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

15 אלף [הכותרת נערכה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב משומש באיזור ה15 אלף גג

אני צריך רכב חסכוני ואמין שיחזיק לי כמה שנים שהאחזקה הכללית שלו תהיה זולה יחסית למחיר של 15 אלף

כבר המון זמן חיכית לקבל את הרישיון נהיגה אבל בגלל כמה בעיות עם המכוניות של ההורים לא יצא לי לנהוג כל כך במכוניות שלהם ואני די יצטרך אוטו משלי. אני עובד ואני כן יכול להחזיק אותו אולי גם תהיה עזרה קצת מההורים אבל בכל זאת אני צריך חסכוני שלא יקח הרבה דלק ושיהיה אמין.

אין לי הרבה ידע בקניית רכבים אני כן התחלתי להסתכל בחצי שנה האחרונה על רכבים ואיך לחפש ומה לקנות וממה להתרחק אבל עדיין אני לפעמים מקבל מידע לא אמין מאנשים ואני די סומך על האנשים פה בפורום שייתנו לי את העצות הכי טובות.

אני מעדיף רכב שנת 2000 ומעלה אבל אם יש משהו שממש יתאים לי אולי אני אתפשר גם על השנה.

יש לי פה מס' רכבים שמצאתי הייתי שמח לקבל עליהם דעה.

סיאט איביזה שנת 2000 +

סיאט קורדובה שנת 2000 +

פיג'ו 306

פיג'ו 206

מיצובישי קולט 96-98

פורסם

לא הייתי אולך על סיאט בשנים האלו. גם לא על ה 306

מה אתה מחפש ידני או אוטומט?

זה תקציב בעייתי גבולי מאוד תחפש בסבלנות לא צריך למהר לקנות רכב אתה יכול גם תוך שעה, השאלה מה קניתה.

אני היה לי תקציב דומה פחות או יותר בעצם יותר :|

השבוע קניתי פיאט פונטו ספייס 2005 יד ראשונה רכב מעולה שמור שטופל בפיאט ב 19 k

אני מאמין שב 15 תוכל למצוא משהו שמור יחסית יש לפעמים מציאות.

תחפש יד ראשונה זה גורם מאוד משמעותי ברכישת רכב במאוחד בתקציב גבולי יחסית.

אני פשוט ישבתי ימים כשהאתר יד 2 דולק אצלי בבית בעבודה כדאי לא לפספס.

בהצלחה ותזכור לפני קניה תשאל פה יש פה הרבה חברה עם ניסיון לי זה עזר מאוד בהצלחה.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם
לא הייתי אולך על סיאט בשנים האלו. גם לא על ה 306

מה אתה מחפש ידני או אוטומט?

זה תקציב בעייתי גבולי מאוד תחפש בסבלנות לא צריך למהר לקנות רכב אתה יכול גם תוך שעה, השאלה מה קניתה.

אני היה לי תקציב דומה פחות או יותר בעצם יותר :|

השבוע קניתי פיאט פונטו ספייס 2005 יד ראשונה רכב מעולה שמור שטופל בפיאט ב 19 k

אני מאמין שב 15 תוכל למצוא משהו שמור יחסית יש לפעמים מציאות.

תחפש יד ראשונה זה גורם מאוד משמעותי ברכישת רכב במאוחד בתקציב גבולי יחסית.

אני פשוט ישבתי ימים כשהאתר יד 2 דולק אצלי בבית בעבודה כדאי לא לפספס.

בהצלחה ותזכור לפני קניה תשאל פה יש פה הרבה חברה עם ניסיון לי זה עזר מאוד בהצלחה.

שלכתי לרשום לא משנה לי ידני או אוטומט אבל יש עדיפות קטנה לידני.

קיבלתי המלצות מאוד לא טובות על הפונטו ספייס למרות שבהתחלה ראיתי שהיא חסכונית והכל אמרו לי שהיא לא אמינה ושכל הפונטו בשנים האלה הם ממש לא בטיחותיות.

אני מחפש כבר הרבה זמן ביד 2 אבל אלה נראו לי בינתיים הדגמים הכי טובים שלא לוקחים הרבה דלק

פורסם

זה רכב שכמעט ולא נשארו ממנו זכר,מה שישפיע על החלפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מכרתי עכשיו פונטו ספייס 2006 ידנית, ב-15 וחצי אלף ש"ח.

סה"כ הייתי מאוד מרוצה במשך 3 שנים שנהגתי בה, לא עשתה לי צרות מיותרות והייתה חסכונית מאוד.

אם הייתי צריך לקנות רכב, בטח שלא הייתי הולך על גרוטאה בת 10 שנים ויותר כשיש אופציה כמו הספייס שהיא צעירה בהרבה וחסכונית.

אם מישהו קטל אותה, שיהיה לו לבריאות. אני הייתי מאוד מרוצה.

פורסם
אני מכרתי עכשיו פונטו ספייס 2006 ידנית, ב-15 וחצי אלף ש"ח.

סה"כ הייתי מאוד מרוצה במשך 3 שנים שנהגתי בה, לא עשתה לי צרות מיותרות והייתה חסכונית מאוד.

אם הייתי צריך לקנות רכב, בטח שלא הייתי הולך על גרוטאה בת 10 שנים ויותר כשיש אופציה כמו הספייס שהיא צעירה בהרבה וחסכונית.

אם מישהו קטל אותה, שיהיה לו לבריאות. אני הייתי מאוד מרוצה.

לגבי הספייס אני יבדוק אבל כעקרון הרכבים שהצגתי אלה רכבים שמצאתי אחרי חיפוש של לראות בדיוק מה מתאים לי מכל הבחינות

אני יבדוק אני ישאל אנשים כי אותו דבר אמרו לי על הפיג'ו שהצגתי וחלק אמרו שאלה רכבים לא אמינים אז אני כבר לא יודע למי להקשיב

מה לגבי הרכבים שהצגתי ?

פורסם

אף אחד מהם לא נותן תמורה לכסף כמו הספייס. חלקם משפחתיות (קורדובה) חלקן סופר מיני.

את הקולט בכלל הייתי מוחק, רכב של 3000-4000 שקל בלחץ.

פורסם
אף אחד מהם לא נותן תמורה לכסף כמו הספייס. חלקם משפחתיות (קורדובה) חלקן סופר מיני.

את הקולט בכלל הייתי מוחק, רכב של 3000-4000 שקל בלחץ.

על הקולט דווקא המליצו. אמרו לי שאם אני מביא אחת ששמרו עליה טוב עם טיפולים מסודרים אז זה רכב מעולה לתקציב.

ה206 והאיביזה לא יתנו תמורה לכסף ? אני מחפש רכב של 1 ל15 בערך ומעלה

אני רוצה כמה דגמים ואח"כ לבדוק את כולם אח"כ אני יסדר לי סדר עדיפויות.

פורסם

קשה מאוד למצוא קולט שמורה אני גם לא חושב שהרכב חסכוני בדלק ידוע שמיצובישי אוטומט זולל דלק והגיר לא אמין.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם
על הקולט דווקא המליצו. אמרו לי שאם אני מביא אחת ששמרו עליה טוב עם טיפולים מסודרים אז זה רכב מעולה לתקציב.

ה206 והאיביזה לא יתנו תמורה לכסף ? אני מחפש רכב של 1 ל15 בערך ומעלה

אני רוצה כמה דגמים ואח"כ לבדוק את כולם אח"כ אני יסדר לי סדר עדיפויות.

אם התקציב שלך הוא 5000 שקל אז זה רכב מעולה.

נראה לך הגיוני לשלם 15 אלף שקל על רכב בן 17?

פורסם

מסכים עם זה שהגיב לפני והמליץ על פונטו.

בתקציב הזה עדיף רכב כמה שיותר חדש ,וכמה שפחות להכנס למוסך עקב בלאי של חלקים.

בנוסף הפיאט פונטו תוכל להביא בקלות אחת ידנית שמורה עם קילומטראז' נמוך ביחס לשנתון, בניגוד לחלק מהרכבים שציינת(כדוגמת הקורדובה שלא קל למצוא אחת שלא הייתה מונית ועדיין עם קילומטראז' נמוך ומטופלת במורשה).

• תוכן חדש...