Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתותים אמריקאים WTF?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה שנים שאני תוהה לגבי האיתותים של רכבים ממוצא אמריקאי,

הבהוב האדום הזה שבקושי נראה,ואני עוד נהג עירני,מעניין אם נהגים פחות עיירנים בכלל שמים לב אליו,

נורא מוזר לי שמשרד התחבורה,שהוא נאצי חסר פרופרציות לגבי כל מה שקשור לבטיחות ונהלים דווקא אישר תקינה של האיתותים הללו.

מישהו יודע למה?

Porsche 944 turbo

פורסם

תהיה שעלתה גם בראשי מס' פעמים. באותה נשימה, אציין שגם ב A6/A7 של אאודי ואאל"ט גם ב A1, הבלינקר האחורי מקבל משקל מזערי עד לכדי גיחוך.

פורסם

^^

אולי ברמות האיבזור הנמוכות, ברמות איבזור הבכירות בדגמים החדשים ישנו פס לד כתום לאורך כל הפנס.

Audi-A6_2012_1024x768_wallpaper_4a.jpg

Audi-A7_Sportback_2011_1024x768_wallpaper_94.jpg

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

נורא מוזר לי שמשרד התחבורה,שהוא נאצי חסר פרופרציות לגבי כל מה שקשור לבטיחות ונהלים דווקא אישר תקינה של האיתותים הללו.

מישהו יודע למה?

מניח שזה יותר עיניין פוליטי.

לפני מספר שנים ויתרו לרכבים אמריקאיים גם על חובת התקנה של פנסי איתות צדדים.

פורסם

דווקא רואים אותו טוב מאוד,הפנסים האלה מותקנים על רכבים אמריקאים שנבנו בעיקר באמריקה ותוכננו ליסוע באמריקה, ישנם גם בישראל רכבים עם הפנסים האלה למשל GMC סוואנה ,שברולט קוואליר .

בעיקרון לכל רכב שקיים בארץ יש גירסה באמריקה עם פנסים שמותאמים לתקן האמריקאי שלהם .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
כבר הרבה שנים שאני תוהה לגבי האיתותים של רכבים ממוצא אמריקאי,

הבהוב האדום הזה שבקושי נראה,ואני עוד נהג עירני,מעניין אם נהגים פחות עיירנים בכלל שמים לב אליו,

מישהו יודע למה?

אולי כי זה מקורי?? ואולי כי אם היו מתחילים לגעת בוינקרים של כל רכב אמריקאי שמגיע לארץ אז היו מתפתחות מחלות חשמל שלמטומטמים פה בארץ שגם ככה בקושי מתמודדים איתן, לא היה בכלל מושג מה קרה? כי "רק הוצאנו פנס והחלפנו, מה כבר יכול לקרות?"

חוץ מזה שמי שלא שם לב לאיתותים האלו, כנראה באמת לא מרוכז בכביש ממש. אולי קצת יותר קשה להבחין מהכתום אבל לא נורא עד כדי כך.

חוץ מזה גם ככה חצי מהנהגים בארץ לא מאותתים, אז מה זה משנה? :roll:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

נהגים ותיקים עם זכרון טוב בטח זוכרים שלמכוניות אמריקאיות של שנות השישים והשבעים היו שורת מנורות ארוכה בפנסים האחוריים כך שאיתות אדום אחורי או אור ברקס היה בולט כי הופק משלוש/שש נורות בו זמנית. במשך השנים היצרנים האמריקאיים ,מטעמי חסכון ו/או עיצוב עברו בחלק גדול מדגמיהם לנורה בודדה בכל צד המשמשת לשלוש פונקציות.

פורסם

כאשר הם מאותתים זה עוד בסדר אך עדיין מציק האדום הזה, אתם רוצים להגיד שרק אני שמתי לב שרכב אמריקאי מהשנים הקודמות היה מפעיל איתות למשל, ולוחץ בו זמנית ברקס אז האיתות מתבטל? אלא רק דולקים אורות אדומים, כי זה מה שאני ראיתי, נורא מבלבל ומפתיע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כאשר הם מאותתים זה עוד בסדר אך עדיין מציק האדום הזה, אתם רוצים להגיד שרק אני שמתי לב שרכב אמריקאי מהשנים הקודמות היה מפעיל איתות למשל, ולוחץ בו זמנית ברקס אז האיתות מתבטל? אלא רק דולקים אורות אדומים, כי זה מה שאני ראיתי, נורא מבלבל ומפתיע.

לא יכול להיות כי מדובר במנורות שונות. חוץ מזה לא חושב שאיזשהו יצרן רכב יהיה מטומטם מספיק כדי לערבב ככה בין מנורות, אורות ברקס זה בטיחות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

האיתות לא מתבטל.

מה שמתבטל הוא אור הברקס בצד שבו יש איתות. פשוט נשאר האיתות.

פורסם
האיתות לא מתבטל.

מה שמתבטל הוא אור הברקס בצד שבו יש איתות. פשוט נשאר האיתות.

אתה בטוח?? אני אבדוק את זה בהזדמנות אצלי ברכב..

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

חד משמעית - תקבל איתות בצד אחד ואדום רצוף (בלימה) בשני ובחלון האחורי.

כל תקינת התאורה האמריקאית שונה מהאירופית - לאמריקאים אין מאותתי צד אולם יש להם פנסים צהובים קטנים על הכנפיים הקדמיות והאחוריות. גם הפנסים הקדמיים אינם אסימטריים כמו האירופיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...