Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אוהב את גבע ואת העבודה שלהם, בכלל לא מאמין שהם יודעים לעשות יותר מטיפול 10 לרכב בלי להסתבך, אה בעצם גם בטיפול 10 מסכן הם הרסו לי את ההברגה של הקרטר.

ממליץ להתקנה, על TIG, אמנם לא זולים אבל ירון עושה עבודה בצרפתיות ברמה שאנשים יכולים לקנא. יש להם גם מכונת ניקוז מיוחדת לבלמים שעושה עבודה לא כמו העבודה של לנפח ולללחוץ כאילו אין מחר על הדוושה עד שאתה קורע את הדיאפרגמה.

יש לך גם את בועז מארגונטיקס שהוא מכונאי בחסד, איש מקצוע למופת, ברר אצלם גם כן.

יש לך את אורן שירותי רכב שגם הוא תותח בצרפתיות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני בכל זאת חייל, ונראה לי שהאופציה הטובה ביותר עבורי זה לפנות לאורן שירותי רכב (מבחינת עלות מול תועלת), אני צודק?

בהתחלה אני מחליף נוזל בלמים וצינורות? אם הברקסים שלי כרגע שורקים אני אצטרך להחליף גם רפידות?

Peugeot 206XS

פורסם

דבר עם אורן הוא חבר הפורום, דרך המחשב אני לא יכול לדעת איזה רפידות וצלחות יש לך ומה מצבן.

אם אתה חייל תעשה הכל בשלבים לאט לאט, אל תרוץ.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס, אני נוסע על סט של 307 וממש מרוצה מהם בגלל זה מציע.

אגב אני עם צינורות שזורים ונוזל 5.1, אך זה?

ובעיית הכובד נפתרה על ידי 4 גאנטים קלילים של C5, כך שהכל בשליטה.

אני ממש מרוצה מהברקס.

אגב החלפתי גם בוסטר לגדול יותר ומשאבה עם בוכנה בקוטר 23.8 במקום 19 במקורי.

פורסם

ממליץ להתקנה, על TIG, אמנם לא זולים אבל ירון עושה עבודה בצרפתיות ברמה שאנשים יכולים לקנא. יש להם גם מכונת ניקוז מיוחדת לבלמים שעושה עבודה לא כמו העבודה של לנפח ולללחוץ כאילו אין מחר על הדוושה עד שאתה קורע את הדיאפרגמה.

ת.

אל תעמיסו את ירון... הוא יתעכב עם הרכב שלי.

כמובן מומלץ.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

ebc וomp מבחינת איכות נמצאים באותה קטגוריה.

אם אתם רוצים שיפור אז תתחילו בצינורות שזורים ונוזל בלימה דוט 4.

כל הנוזלים הייעודיים לטמפרטורות גבוהות דורשים החלפות תכופות יותר מה שגורר

מצבים של נהגים שלא עומדים במשמעת החלפתם ואז נוהגים ברכב עם שמן שעבר זמנו.

אפר לחשוב לאיזה עומסי נהיגה רובכם מגיעים שמערכת הבלימה שלכם מגיעה לטמפרטורות כה גבוהות.

מי שבאמת רוצה שיפור יעיל יחפש דרך לגדול בקוטר הדיסק עם קאליפר מקורי ספורטיבי וירכיב

דיסק ורפידות איכותיים מקורי או oem מחברה ומסדרה ידועה. ברמבו נחמד יחד עם ate למשל.

וחברה, להחליף דיסקים/רפידות זה בערך העבודההכי בסיסית שיש כולל ניקוז השמן. להמליץ על מוסךכזה או אחר

על עבודה כזו זה קצת מצחיק. חלק מהממליצים עושים זאת כאילו הם ממליצים על מוסך כאילו מדובר על בניית מנוע

סילון ולא החלפת ברקסים.

ניכר כי חלק מהמחברים פה עושים שימוש בשאלתו הכנה של פותח השרשור לשם לבוא לסגור חשבונות, נקמנות וסתם טיפשות עם מוסך כזה או אחר. זה בולט וצורם ופשוט לא לעניין והאמתי, גם גובל בלשון הרע ומסיט את הדיון הענייני למחוזות האומללות של מאן דהו.

• תוכן חדש...