Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שאלה לי אליכם, הבלמים שלי קרובים לסיום חייהם וברצוני לשדרג הברקסים.

מצטער על הבורות אבל אין לי שמץ של מושג מהיכן מתחילים ואיך ממשיכים.

Brembo ושאר המושגים מוכרים מבחינת השמות רק.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי אור על הנושא, כולל מחירים ועלויות.

תודה מראש.

Peugeot 206XS

פורסם

אם הרכב מקורי אין שום סיבה להתקין סט ברמבו ,לך על מקורי עם רפידות קצת טובות יותר ( FERODO לדוגמא )

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מיותר לחלוטין בהספק המקורי של הרכב, הברקסים המקוריים מעולים בשילוב של חברות איכותיות גם מבחינת עוצמה וגם מבחינת דעיכה, גם ככה לוקח לרכב הזה שעתיים לגמור הילוך שני... :lol: (לכל הנעלבים אני מחזיק כזאת בחניה :oops: )

306T

פורסם

אני חושב שהמקורי בפיז'ו זה ברמבו OEM (ככה זה אצלי ברכב) ואפשר להשיג רפידות וצלחות של ברמבו במחיר דומה למחיר של מקורי

פורסם
אני חושב שהמקורי בפיז'ו זה ברמבו OEM (ככה זה אצלי ברכב) ואפשר להשיג רפידות וצלחות של ברמבו במחיר דומה למחיר של מקורי

המקורי בפיג'ו (ב 206 לפחות) זה בוש אם אני לא טועה..

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

חבר ביקר בנס הרים והמליצו לו לשדרג את הבברקסים, כי הנוכחיים שלו קרסו (לא הצליח לבלום)

אם המחיר הוא יקר ב400 שקל מהמקוריים, אני מעדיף להתקין סט איכותי.

המלצות לחברות מומלצות ומחירים יתקבלו בברכה.

Peugeot 206XS

פורסם

מי קבע שהוא צריך לשדרג? מומחים מטעם מי? תפסיקו לשמוע לכל הממציאנים.

רוצה שיפור ביכולות בלימה?

תחליף נוזל בלמים לRBF600 או 5.1 , שים צינורות שזורים, שים רפידות חדשות מקוריות וצלחות מחוררות מחורצות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני לא מבין על מה יש להתעצבן, המליצו לו ואני רוצה לשדרג.

אני רק מבקש המלצות ולא וויכוחים מיותרים. בסה״כ רוצה לשפר את הבלימה.

בנתיים ההמלצה היחידה שבאמת קיבלתי כאן וקשורה ישירות לשרשור היא מ-MiT5.

האם סט קאליפרים של 307 וצלחות 283. ישפרו לי את הבלימה?

Peugeot 206XS

פורסם

אנשים רצים להחליף צלחות וקליפרים על כלום, בדקת את היכולות בלימה של ה307?

הצלחות והקליפרים האלה כבדים ותורמים לתוספת לא מעטה של משקל בלתי מוקפץ לרכב, וכל זה למה כדי שתחמם את הברקסים עוד שבועיים עוד פעם בנס, ותבוא ותגיד אוי זה לא עוצר לי.

זה לא עוצר לא בגלל הקוטר צלחת רק, אלא בגלל טמפ' נוזל, מצב רפידות, מידת הלחות בנוזל, איכות הצלחות והרפידות.

בצע את מה שהצעתי במקום לרוץ לחפש אחרי צלחות גדולות כדי להגיד אמרו לי להגדיל ברקסים אז הרכבתי 283 של 307, שהם בכלל לא ספורטיביים, זה כמו לשים את ה266 מ"מ של הברלינגו שאמורים לעצור טנדר ולא רכב ספורטיבי עם כמה סוסי פוני באורווה.

הרכב שלך לא איזה קולט איוו או מפלצת דראג, כנסו לפרופורציות 206 XS רכב עם 110 סוסים ביום טוב, זריז, פונה וחמוד (יש לי כזה בחניה), נגיד ויש לך כמה חמוצים אתה עומד על 150 כ"ס, עדיין ההצעה שלי טובה יותר והגיונית יותר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס, אין צורך לתקוף. הכל בסדר אחי, אני יודע שאין לי איזה איבו בחניה (לפחות לא כרגע :-D)

נניח ואני הולך על ההמלצה שלך, מה אמורות להיות העלויות בערך? שאני אוכל לדעת פלוס מינוס הוצאות.

Peugeot 206XS

פורסם

-רפידות חדשות אני מאמין בסביבות 400 ש"ח

- נוזל בלמים RBF 600 בסביבות 150 ש"ח

- צינורות שזורים יבוא גודרידג' 500 ש"ח או תוצרת הארץ ייצור עצמי אצל מייק פוליטי

- צלחות מחוררות מחורצות 1300 ש"ח EBC ולא הפח אשפה של OMP

-עבודה 500 כולל מע"מ

אפשר לעשות בשלבים כל דבר, תחליף צינורות, תקבל תחושה משופרת בדוושה, תחליף נוזל בלמים תקבל בלימה חזקה וממושכת יותר בגלל טמפ' רתיחה שונה, אולי זה יספיק.

אם זה לא יספיק, לך על צלחות מחוררות מחורצות, לדעתי רפידות וצלחות מקוריות יעשו את העבודה עם נוזל משודרג וצינורות, מעבר לזה זה אובר קיל אבל הכל תחושה אישית.

בהצלחה ומי ייתן ובכל ברקס תדבק לשמשה ותחייך :)

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס, סחתיין עליך. חן חן על העזרה, רק שאלה אחרונה לי אליך.

האם יש מוסך שיותר מתמחה בצרפתיות וזול יותר מגבע (קיימת חייה כזאת?), כי עד עכשיו אני מרוצה ממוסך גבע (למרות שהיו לי כמה פדיחות)

תודה,

אחד שמנסה להדבק לשמשה :D

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...