Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

יש ברשותי פיגו 206XS 2001

לצערי, אף אחד מהידיים הקודמות לא טיפל בצבע שלה בצורה מדהימה, וגם אני בשנה וחצי שיש לי אותה, חוץ משטיפה

שבועית באהבה לא ידעתי על מעבר לכך

ראיתי את העניין עם הפלסטלינה והזמנתי אחת מזוייפת של 3M

רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במים + שמפו רכב(אמריקן איגל - שמפו +ווקס מעורבב) כנוזל סיכוך?

את הפלסטלינה עושים אחרי שטיפה נכון?

ואחרי הפלסטלינה מה אמורים לעשות?

ואם יש לאנשים טיפים לחידוש הצבע/ברק/תחושה כללית שלא מצריכה הוצאה נכבדת אני אשמח לשמוע

תודה רבה =]

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לשטוף את הרכב היטב לפני יישום הפלסטלינה, כדי שלא תעשה לצבע פילינג עם החול שיש עליו.

ניתן להשתמש במים מהולים במעט סבון, כמובן שיש גם נוזלי סיכוך יקרים, אך ההבדלים בניהם נתונים לוויכוח.

אחרי הפלסטלינה תשטוף שוב את הרכב, ואז תיישם ווקס.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אין לי ווקס, יש לי רק שמפו עפ ווקס מוכן של אמריקן איגל

אם באמת מומלץ לבצע ווקס אחרי, יש ווקסים מומלצים במחיר סביר?(עדיף כאלה שהם השמה ידנית, כי אין לי מכונה)

פורסם

שמפו עם ווקס מכיל כמות ממש קטנה של ווקס. כך ששימוש בו לא דומה בכלל ליישום ווקס.

תוכל לקנות ווקס של טרטל בסביבות 30-40 שקל בחנויות לאביזרי רכב.

פורסם

ואם אתה כבר עושה את כל התהליך הזה אולי תוכל לפסוח על הטרטל ולהשתמש במשהו "קצת" יותר טוב בכמעט אותו מחיר.

קישור יש להם גם משלוח אם אתה גר רחוק.

זה יספיק לך לזמן מה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה לא ממש קצת 0.17 ליטר!?

ודרך אגב על משלוח הם לוקחים 30 שקל שזה כמו עוד בקבוק כזה

לא מוגזם?

(אני מירושלים דרך אגב..)

פורסם

משלוח עולה כמעט כמו המוצר במקרה הזה. אז אתה יכול לקחת עוד פריטים כדי להצדיק את מחיר המשלוח אם אתה רוצה.

זה בקבוקון קטן,מספיק לכמה שימושים.

מה התקציב שלך לווקס?

יש יותר יקרים, יותר שווים ובאריזות יותר גדולות.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
יש לשטוף את הרכב היטב לפני יישום הפלסטלינה, כדי שלא תעשה לצבע פילינג עם החול שיש עליו.

ניתן להשתמש במים מהולים במעט סבון, כמובן שיש גם נוזלי סיכוך יקרים, אך ההבדלים בניהם נתונים לוויכוח.

אחרי הפלסטלינה תשטוף שוב את הרכב, ואז תיישם ווקס.

אם אני משתמש ב qd כחומר סיכוך, מומלץ בכל זאת לשטוף את הרכב?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
משלוח עולה כמעט כמו המוצר במקרה הזה. אז אתה יכול לקחת עוד פריטים כדי להצדיק את מחיר המשלוח אם אתה רוצה.

זה בקבוקון קטן,מספיק לכמה שימושים.

מה התקציב שלך לווקס?

יש יותר יקרים, יותר שווים ובאריזות יותר גדולות.

עושה רושם שהבחור עוד לא נדבק לגמרי בחיידק, והוא מחפש בינתיים רק לעשות פלסטלינה ברמה סבירה.

הוא גם ביקש וקס במחיר סביר. לאט לאט..

אם אני משתמש ב qd כחומר סיכוך, מומלץ בכל זאת לשטוף את הרכב?

אני רחוק מלהיות דיטיילר, אבל בפעמים שיצא לי לעשות פלסטלינה, הרכב תמיד היה נראה לא טוב מיד אחרי הפלסטלינה.

אולי בגלל כל הלכלוך ש"הוצף" החוצה מהצבע, או בגלל שלכלוך מהאויר נצמד לחומר סיכה שנמצא בשימוש על הרכב.

לא יודע מה הסיבה האמיתית.

פורסם

או שהסיבה האמיתית היא שלא עשית פלסטלינה כמו שצריך? או שהרכב היה כל כך מלוכלך שהוא היה צריך פלסטלינה יותר אגרסיבית.

פורסם

מאוד ייתכן,

בפעם הראשונה שעשיתי פלסטלינה, לא ממש ידעתי למה לצפות, ולא ידעתי בכלל שיש סוגים.

אבל גם אחרי שכבר עשיתי פלסטלינה בפעם הראשונה והוצאתי מהצבע די הרבה ג'יפה (אתה יכול לראות בחתימה שלי לינק לתמונות)

עשיתי שוב פלסטלינה בהפרש של כמה חודשים, וגם בפעם השניה הרכב לא היה נקי אחרי הפלסטלינה.

פורסם

על הרכב שלי עשיתי את התהליך עם פלסטלינה אגרסיבית ומה שיצא משם זה לא להאמין. שנה הצבע היה נקי,למעט פה ושם לכלוכים שלא ירדו. ולא מזמן עשיתי שוב לפני הפוליש.

עם איזה פלסטלינה אתה עובד? הסיניות נחשבות לרגילות שגם זה טוב,אבל רק לשימור,וללכלוך קל עד בינוני.

לי יש את הפלסטלינה HEAVY DUTY 200g של כימיקל גייס.

היא פשוט נפלאה,עשיתי איתה הרבה רכבים,חדשים וישנים.

פורסם
ואם אתה כבר עושה את כל התהליך הזה אולי תוכל לפסוח על הטרטל ולהשתמש במשהו "קצת" יותר טוב בכמעט אותו מחיר.

קישור יש להם גם משלוח אם אתה גר רחוק.

זה יספיק לך לזמן מה.

האמת היא שיש לי אותו ואני לא מבין מה טוב בו בדיוק גם תופס המון אבק וגם לא רואה בשום שינוי אחרי היישום אצלי ברכב (לבן)

יש לו ריח מעולה אבל באמת מעבר לזה כלום =/

פורסם

השתמשתי בסינית (זאת עם הכיתוב של 3M)

לא באתי עם הרבה ציפיות לתהליך, יותר בגישה של "אין מה להפסיד", לא באמת חשבתי שזה כ"כ יחיה את הצבע.

הייתי ממש מופתע.

עכשיו אני רוצה לעשות פוליש כדי להחיות עוד קצת.

ושורה תחתונה, אחרי פעולת "שימור" עם פלסטלינה יחסית עדינה, אתה פשוט מיישם ווקס ונוסע לשלום?

פורסם
האמת היא שיש לי אותו ואני לא מבין מה טוב בו בדיוק גם תופס המון אבק וגם לא רואה בשום שינוי אחרי היישום אצלי ברכב (לבן)

יש לו ריח מעולה אבל באמת מעבר לזה כלום =/

מה טוב בו? הוא יותר טוב מטרטל זה בטוח,כל ווקס תופס אבק גם מה שעכשיו על הרכב שלי של dodo juice.

עריכה: עכשיו ראיתי את ההודעה שלך.

בעקרון כן. אחרי פלסטלינה עוברים ישר לווקס. אם אתה רוצה עכשיו לעשות פוליש זה אחרת.

זה פלסטלינה,פוליש ואז ווקס.

ראיתי את הפרוייקט שלך על הפונטו,זה באמת מרשים! אבל בהחלט רואים שהרכב חייב פוליש. אני מציע לך לעשות פוליש ידני, עם ידיים טובות,חומרים טובים, וזמן יצא לך יופי של עבודה.

• תוכן חדש...