Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hybrid Ovation 6 Morel. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בחשבון שכדי להוציא מסט כזה מקסימום מהיעילות שלו תצטרך להשקיע בעיטום ואפילו יש שאומרים שמחייב תיבות.

אם אתה לא מתכוון ללכת על זה באמת ברצינות עדיף שתלך על סט פשוט יותר של מוראל או של חברה אחרת שיותר מתפשר בדרישות ההתקנה שלו.

פורסם

היה לי את הסט הזה, לדעתי הוא סט נהדר.

למרות שהטוויטר (mt22,בסטים החדשים מגיע mt230, שאינני מכיר), לוקה טיפה בחוסר פירוט, אבל מאד נעים לאוזן.

בפורום המכירה מוצע כזה סט עם mt23 צריך להיות שילוב טוב מאד.

המידבאסים אצלי עבדו יפה ללא איטום, אבל בדלת של גולף, עם איטום זה אמור להיות שילוב מנצח, לדעתי איטום זה חובה, ועדיף לקנות סט פשוט יותר ואיטום מאשר סט יקר ללא.

לדעתי זה אחד הסטים הכי טובים שיש מבחינת עלות/תועלת.

אם התחברת לצליל של מורל, על אף החסרונות, לך על זה (רק עם איטום!).

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם
עיטום? מור נדפק לך המוח סופית.

הקלדה מהירה באייפון..:wink:

בני המידבאסים עבדו יפה ללא איטום אצלך (לעומת המקסימו), אל תשכח כמה התאכזבת לעומת התוצאה עם dls ברמה מקבילה.

כן גולף או לא, יש דרישות שפשוט חבל לקנות את הסטים האמצעיים ומעלה אם לא מתכוונים למלא אותן, לקנות סט יוקרתי כדי לנצל 50 אחוז ממה שיש לו לתת זה בזבוז.

אני הייתי שוקל תיבות, ואם פותח השרשור לא בראש לזה אז חברה אחרת שהסטים שלא לא דורשים כלכך הרבה השקעה.

פורסם

מה התקציב?

משומש? חדש?

על איזה הגברה?

ואיזה סטים שמעת ואהבת? אם לא שמעת יותר מידיי אז רצוי שתגיע לאחד המפגשים.

SCANSPEAK

פורסם

ההייבריד אוביישן הוא סט טוב, אומנם הוא ייתן את המקסימום בתיבה, אך זה לא הכרחי, בידוד ראוי בדלתות הקדמיות ומגבר איכותי בעל הספק בריא ותקבל תוצאה מעולה.

חלופות מחברות אחרות יכולים להיות הרץ היי אנרג'י, פוקאל KR/KR2, ריינבו SLC.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
מה התקציב?

משומש? חדש?

על איזה הגברה?

ואיזה סטים שמעת ואהבת? אם לא שמעת יותר מידיי אז רצוי שתגיע לאחד המפגשים.

תקציב עד 1500

רק חדש

כנראה רוקפורד T400-4

מומחה

פורסם

אם אני לא טועה הייבריד אויישן לא ייכנס ב 1.5k.

ועל השאלה הכי חשובה לא ענית... למה אתה מתחבר יותר למורל? להרץ? פוקל? dls?

פשוט בטווח מחירים שלך יש אופציות טובות לכל החברות.

SCANSPEAK

פורסם
אם אני לא טועה הייבריד אויישן לא ייכנס ב 1.5k.

ועל השאלה הכי חשובה לא ענית... למה אתה מתחבר יותר למורל? להרץ? פוקל? dls?

פשוט בטווח מחירים שלך יש אופציות טובות לכל החברות.

הייבריד יכול להיכנס לתקציב

הרץ לא מתחבר בכלל

ופוקל שמעתי רק את הדגמים הממש גבוהים שלהם אז אני לא הכי יודע....

וDLS לא שמעתי...

אשמח לשמוע ממכם על המלצות ודגמים

מומחה

פורסם

תראה בחירת סט בתקציב כזו מצריכה ממך להגיע למפגשים ולשמוע בעצמך, אחרת יש סבירות לא מבוטלת שתקנה משהו שלא מתאים לך.

אם לא אהבת את ההרץ, אז אני מעריך בזהירות שאתה לא מחפש את הגוון החד, ככה שההיבריד יכול להתאים, תנסה לשמוע את ה dls up6i, אפשר גם לחשוב על האודיסון ווצ'ה (למרות שהוא גם בעל אופי טיפה חד, אבל לא כמו ההרץ).

כמובן שיש עוד כמה אופציות, שלא יצא לי לשמוע כסטים שלמים, ככה שאני לא יכול להמליץ עליהם.

למה החלטת ללכת על המגבר של רוקפורד?

SCANSPEAK

פורסם
תראה בחירת סט בתקציב כזו מצריכה ממך להגיע למפגשים ולשמוע בעצמך, אחרת יש סבירות לא מבוטלת שתקנה משהו שלא מתאים לך.

אם לא אהבת את ההרץ, אז אני מעריך בזהירות שאתה לא מחפש את הגוון החד, ככה שההיבריד יכול להתאים, תנסה לשמוע את ה dls up6i, אפשר גם לחשוב על האודיסון ווצ'ה (למרות שהוא גם בעל אופי טיפה חד, אבל לא כמו ההרץ).

כמובן שיש עוד כמה אופציות, שלא יצא לי לשמוע כסטים שלמים, ככה שאני לא יכול להמליץ עליהם.

למה החלטת ללכת על המגבר של רוקפורד?

קודם כל ממש תודה על העזרה

ואני עדיין לא סגור על המגבר....

מומחה

• תוכן חדש...