Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הוא שאל אותך ומה ענית לו? עדיף שלא היית רושם כלום.

אני אישית הרגשתי הרבה זריקות כאשר לחץ האוויר היה נמוך מהרגיל, לא התנסיתי בלחץ אוויר גבוהה מה קורה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם אתה חושב שזה נורמלי שחוויתה "הרבה זריקות" וגם פותח השרשור מתלונן על זריקות זנב ואני משאר שמדובר בנסיעה סטנדרטית יום יומית כי לא צויין אחרת, אזי תבדוק את אופי הנהיגה שלך שוב.

בתור נהג שנימצא המון שעות על הכביש וכבר תקופה ארוכה אני אגיד לך את האמת לא ראיתי מסביבי מכוניות שזורקות זנב אלה אם כן כל הרכב היה מלא לדים ירוקים וכחולים בכל חור שניתן לדחוף אותם.

פורסם

לא הייתי ממהר להגדיר את הנהיגה כולה כפרועה, אבל שילוב של מהירות נסיעה גבוהה ופניות חדות הוא בהחלט כיוון.

לכולנו קורה מדי פעם שאנו מגיעים מהר מדי (גם אם יחסית) לפניות.

• תוכן חדש...