Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס טרנד 09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשישי האחרון היתי באחת מסוכנויות הרכבים והציעו לי פוקוס שנת 09 יד ראשונה סיים חוזה ליסינג אם 117,000 קמ

העניין הוא כזה נאמר לי שהמחירון שלו 71,000₪ אבל לאחר שיחה ויכוחים הוא הסכים לרדת למחיר 53,000₪ לא מעבר הבעי שהבדיקה האחרוה נעשה לרכב בשנת 2012 )כך שגרמתי לנציג לעשות בדיקה עכשיות יותר בשביל לדעת מה קורה( אבל בבדיקה האחרוה היה כתוב משו מכות לשלדה אם משמעות נמוכה ושהטיפול האחרון לרכב נעשה ב 100/105 אלף ק"מ ובקיצור הטיפול שהי אמור להיות ב110/115 לא נעשה כי הרכב לא הגיע לתקופה או שסתם שכב שם.

נראה לי כי מורחים אותי למרות שהלכתי אליהם אם איש מקצוע . אשמח לחוות דעת למי שמכיר והתעסק אם אוויס.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

AVIS היא בין החברות היותר אמינות בתחום מכירות רכב.

כל החברות נוטות לייפות את הבדיקות שלהן ולבצע השבחה לרכבים.

אני חושב שבאותו המחיר אפשר למצוא רכב עם 30-40 אלף ק"מ פחות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא הבנתי מה אתה מנסה להשיג בבדיקה הנוספת? אתה חושב שמכת השלדה שהופיעה בבדיקה הראשונה שהם עשו תתרפא במהלך הזמן? הלו, זה ברזלים! זה לא עצמות של בן אדם שמתאחות עם השנים!

תיקח את הרכב לבדיקה משלך אם אתה רוצה טופס ששווה משהו. הבדיקות של כל חברות הליסינג, ולא רק של אוויס, בדרך כלל לא שוות יותר מידי.

אם צריך לעשות לרכב טיפול, סביר להניח שתוכל לשכנע את אוויס לבצע את הטיפול לפני המסירה במסגרת ההשבחה של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מעוניין שהם יעשו בדיקה בגלל שהבדיקה נעשתה במסגרת הטיפול האחרון שנעשה לרכב שזה היה בסביבות ה90 אלף והקילומטראז עכשיו הוא ז117,000.

לא משנה בכל אופן שווה לכחת אותו מבחינת בלאי ודברים כאלה כמו מחירון והשאר או עדיף למצוא מודל שנת 2007 אם 95-100 אלף קילומטר ורמת גימור טרנד x ולא מליסינג ?

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

• תוכן חדש...