Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני טס בקיץ לטייל בארהב לשלושה חודשים ואני מעוניין לקנות שם רכב.

מישהו יכול לתת הסבר על פרוצדורת הרכישה והביטוח?

אני טס עם אזרחות ישראלית וויזה.

תודה :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תוכל לקנות רכב במזומן, אבל הבעיה היא שרשמית אתה צריך להיות תושב מדינה מסויימת בשביל לקבל לחויות רישוי. ז"א תצתרך כתובת קבוע לתת לDMV להראות שאתה תושב ולקבל את לחויות הרישוי לכתובת הזאת. בקיצור זה קצת בעייתי למיטב ידיעתי לרשום רכב כתייר. אם יש לך אפשרות לקנות רכב ולרשום אותו על שם של חבר שגר בארה"ב זה כנראה הפיתרון הכי פשוט.

ביטוח זאת לא ממש בעיה, זה פשוט יכול להיות יקר, אתה צריך למצוא חברה שמכונה לבטח נהג בלי רשיון מקומי, אני עשיתי את זה דרך פרוגרסיב - Progressive. עלה לי בערך 200 דולר לחודש לבטח רכב חדש של 20 אלף דולר.

בלי קשר, אני לא בטוח שזה בכלל משתלם, אם תרצה לקנות רכב בנוחות מדילר, הוא יעשוק אותך במחיר - ז"א שיהיה הבדל גדול בין מחיר הקניה שלך למחיר המכירה שלך, שזה יכול להיות 1000-2000 דולר גם ברכב זול, תוסיף לזה את עלות הרישום של הרכב, עלות ביטוח ואתה כבר מתקרב כנראה ל3 אלף דולר. חוץ מזה ברכב זול יתכן מאוד שיהיו תקלות בזמן הזה שיעלו לך עוד כסף, ויבזבזו לך זמן.

בקיצור אני ממליץ לך לעשות חישוב טוב ולבדוק את הכדאיות.

פורסם

אני מכיר את התופעה של קניית גרוטאה ב800-1000 דולר,נסיעה של כמה חודשים ומכירה לברזל או יד שנייה במזל מאוד גדול.

אבל על קנייה של רכב חדש יחסית ומכירתו עדיין לא שמעתי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אפשר לקנות רכב זול וטוב, חבר שהגיע רכש איסוזו טרופר וחרש את אמריקה, נסע לקנדה ולמקסיקו עם הרכב, עלה לו 2100 דולרים ונמכר ב1800 אחרי 4 חודשים.

ברמת העקרון תלוי גיל הנהג, אם יוצאים לטיול מהחוף המערבי ומסיימים את הטיול באותה העיר - השכרת רכב יכולה להיות אופציה טובה מאוד, אפשר להשיג דילים להשכרה חודשית (חייבים לחזור עם הרכב אחרי 29 ימים לאותה הסוכנות לחדש) באיזור ה500 דולרים לחודש עבור רכב משפחתי כמו סונטה\אלטימה\מאליבו.

רכב משומש לא קונים מדילר. אלא אם רוצים עסקת תשלומים, לא רלוונטי כ"כ למי שבא לטייל.

haters will hate

פורסם

השאלה היא כמה עולה ביטוח.

עד כמה שהבנתי ביטוח לנהג חדש יכול להגיע ברכב פשוט מאוד ל250$ ולרכבים יותר חזקים הוא עולה עוד יותר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתה מדבר על מקיף, או על חובה? (חובה זה צד ג').

יש לי 2 אחים קטנים, אחד בן 19 עם רכב די חדש, יש תוספת של איזה 40% בגלל הגיל שלו.

אתה נחשב נהג צעיר עד גיל 24, ניסיון? יש חברות ביטוח שיכירו בניסיון שלך גם ממדינה זרה, מקיף לוולוסטר עולה לי 109 דולרים לחודש.

haters will hate

פורסם

בדקתי לגבי השכרה ואני לא מעוניין.

לגבי הגיל אני בן 26 עם תשע שנות רישיון בערך..

אני מעוניין בביטוח מקיף ואשמח לשמוע על חברות שמבטחות - גם אם המחיר גבוה.

השאלות שלי בעיקר זה בנוגע לפרוצדורת רכישה/מכירה:

אני מבין שבשביל לרכוש את הרכב אז המוכר צריך לחתום לי על ה"טילט" ושאני ממשיך משם למשרד הרישוי,

שם אני אמור למסור להם כתובת ופה אני בבעיה מאחר ואני אהיה בדרכים כל התקופה.

הבנתי שהם שולחים לי "טילט" חדש לכתובת שאני נותן וככה אני יכול לבצע את המכירה אבל שוב - אין לי כתובת לתת להם וגם אם כן אני לא יודע מתי ואיפה אני אהיה שם בשביל לקבל את המסמך.

האם יש אפשרות לעשות את זה ללא כתובת מגורים? יש אפשרות לקבל את ה"טילט" במקום או יום-יומיים אחכ?

פורסם

טייטל = title.

בהמון מדינות לא תוכל לרשום רכב על שמך ללא מספר זהות מקומי (ssn - social security number), בקליפורניה אפשרי, לאחר הרכישה אתה מקבל נספח העברת בעלות וברוב הפעמים גם צריך לקחת את הרכב לטסט.

לא סיפור

haters will hate

פורסם

בנצי יש מצב שאתה מפרט טיפה יותר על התהליך בשביל הבורים שבינינו...

וגם בשביל חיפוש עתידי בפורום?

תודה,

• תוכן חדש...