Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2008-2009 או סוויפט 2007-2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי תקציב של 50,000 ש"ח ואני מתלבט בין הרכבים:

סוזוקי סוויפט שנים 2007-2008 לבין

דייהטסו סיריון שנים 2008-2009

חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחסכוני.

בברכה,

שגיא

פורסם

סוויפט, ללא צל של ספק.

הרכב אמין מאד כל עוד מטופל כמו שצריך. לא צריכה להיות בעיה למצוא בתקציב הזה אחת עם ספר רכב מלא ממוסך מורשה/מרכזי.

לא הייתי אומר שהסוויפט חסכונית בצורה יוצאת דופן, לי תמיד היה יוצא 1:13.5 בנסיעה רגועה ומשולבת. הצריכה בסיריון לא הרבה יותר טובה.

הסוויפט פשוט הרבה יותר נעימה, מרגישה טוב הרבה יותר על הכביש. לדעתי מספיק שתעשה סיבוב קצר על כל אחת מהן כדי שתבין מה אתה מחפש.

פורסם

הייתי מעדיף כמעט כל דבר שהוא לא סיריון. קופסת פח שבחיים לא הייתי קונה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

שני הרכבים היו אצלי במשפחה, 3 שנים כל אחד במסגרת ליסינג תפעולי.

הסוויפט מרגישה "יותר מכונית". יש לה מנוע חזק יותר, התנהגות כביש טובה יותר, ביצועים טובים יותר ואבזור טוב יותר. אבל, היא לא חסכונית בדלק. אין לי מושג איך הצליחו חברי הפורום האחרים כאן להגיע לצריכת דלק של 13.5 קילומטרים לליטר, אצלנו בנסיעות עירוניות בקיץ עם מזגן היא עשתה משהו בסביבות ה-10 עד 10.5 קילומטרים לליטר. גם חבר מהעובדה, שהחזיק סוויפט GLS מודל 2007 (שלנו הייתה GLX מודל 2009) דיווח על צריכת דלק דומה.

ככה שבשורה התחתונה, אם כל מה שמעניין אותך זה צריכת דלק ועלויות אחזקה, דווקא הסיריון מתאימה לך יותר. היא אמינה מאוד (מנוע וגיר של טויוטה יאריס מהצורה הטובה) וצריכת הדלק אצלנו עמדה על משהו כמו 13 קילומטרים לליטר בימים קשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...