Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בשעה טובה ומוצלחת סיימתי זמנית את ההתקנה, את הקדמיים אני כבר מכיר ויודע איך הם נשמעים, עכשיו עם הPPI יש להם עוד עוצמה מורגשת.

מהסאבים לא כל כך יכולתי להתרשם בגלל שדי קשה לכוון אותם ולשמוע כשאתה יושב מאחורה, לא כל כך אהבתי את הקרוס של הU-D מבחינת נוחות. בPPI למשל יש לך קליק כל פעם שאתה מגיע לתדר שונה ובעלון רשום לך כמה קליקים מגיעים לאיזה תדר ככה שאתה יכול לכוון במדוייק, הקרוס של הU-D פחות נוח אבל האמת לא התעסקתי בזה מספיק כי התחיל גשם וכבר הייתי צריך לעלות.

ממה ששמעתי בכמה שירי ראפ זה נשמע טוב, אבל אני לא יכול לתת חוות דעת עדיין כי שמעתי מעט מאוד.

איך שזה נראה עכשיו אני כבר לא ארד לאוטו אלא אם כן יהיה שיפור בגשמים (גם יש שני משחקי כדורגל רצופים אז צריך לראות) אז נחכה למחר.

הנה כמה תמונות:

3123645.JPG

3123658.JPG

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיע הזמן ....כל כך הרבה שמענו או קראנו על זה :wink:

מזל טוב :!:

דווח כשתסיים לכוון , מעניין לדעת איך הסאבים יעבדו....

נ.ב

איזה משחקים?

פורסם

יש מכבי נתניה מכבי תל אביב ב16:30 ב5+ ולא זוכר איזה משחק משדרים בערוץ 2.

הסאבים צריכים להישמע טוב, השאלה היא איך הפאנלים ברכב יעמדו בלחץ, אם הם לא יעמדו בלחץ אז תהיה לי המון עבודה עד שזה ישמע טוב.

יש גם סיכוי שאני אעבור לאטומה בכל זאת בעתיד, כי התיבה הנוכחית תופסת די הרבה מקום ונראה לי שהעוצמה גם ככה גבוה מאוד ככה שלא אכפת לי לוותר על כמה דציבלים תמורת חסכון במקום, אני גם צריך לבדוק שבאמת אין רעשים מהפורט כי אם יש אז באמת לא תהיה ברירה אלא לעבור לאטומה, בקיצור העבודה האמיתית עוד לפני והיא כיוון המערכת.

פורסם

מהו המיכל באמצע?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

תתחדש.....

סופסוף התקנת את המערכת שדובר עליה כה רבות בפורום!

מקוווה לראות אותה במפגש בשבוע הבא או בעוד שבועיים...

Neo

פורסם

בשעה טובה..!

נראה טוב מאד!

מה שכן חבל שהשיבות נראים קצת פשוטים, אבל יותר חשוב איך הם נשמעים??

ולריג'י הקבל מחובר לשני המגברים תסתכל על החיבור..

ושוב מזל טוב!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מזל טוב אייל סוף סוף הגיע הזמן אני מקווה שתהנה מהמערכת שלך(עם מערכת כזאת אי אשפר שלא להנות :wink: )...

וסתם שאלה, איזה דגם הPPI שלך?

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

תודה על כל הברכות :)

הקבל מחובר רק למגבר של הסאב, וגם איתו כשהעוצמה מקסימלית יש הבהובים באורות אבל יכול להיות שזה בגלל המצבר, הוא פשוט הלך לי לפני הרבה זמן ומאז הוא נגמר אחרי שניה, צריך כנראה להחליף אותו או להטעין אותו כמו שצריך.

אין טעם בלחבר את הקבל למגבר של הקומפוננט.

לא משנה לי איך הSHIVA נראים, חזות המערכת חשובה לי משהו כמו 5% במקרה הטוב, מה שמשנה לי הוא איך היא נשמעת ומהסיבה הזאת קשה מאוד לרצות אותי.

פורסם

מזל טוב!

לדעתי, תעבור לאטומה - לא נשאר לך בגאז' - מטורף! :wink:

זה לא שתהיה חסרה לך עוצמה ב-SEALED ותרוויח דיוק אם תעשה את זה כמו שצריך.

שוב פעם, מזל טוב!

ויאללה תפסיק למזמז את ה-שיבות ותתחיל לכוון את העסק... :D

motorica.net

פורסם

ירדתי עוד פעם להתעסק, לא יודע האמת לא נפלתי מהם בינתיים האיכות בסדר אבל העוצמה לא מה שציפיתי, אתה אומנם מרגיש את הסאב דופק לך במעיים קצת אבל אני רציתי שגם יצאו העיניים, גיסי כמובן אומר שזה מעולה, אבל אותי זה כרגע לא מספק.

עוד הרבה עבודה לפני, צריך להפוך את התיבה, לשחק עם הקרוסים, לבדוק את המידבס מקדימה שיכול להיות ולוקה בחסר ובגלל זה אני לא מרוצה ועוד המון סיבות, אוחחחח אני מתגעגע לימים ששמעתי עם רדיו דיסק ורמקולים זולים והייתי מבסוט.....טוב אולי לא :wink:

בקיצור חברים, אני רק בהתחלה לצערי, אמנם הציוד בינתיים טוב מאוד אבל כיוונים, סוגי תיבות וכל מה שאפשר לעשות מבחינת מיקומים עוד לפני.

וכן יכול להיות שאטומה באמת באופק לאוו דווקא בגלל האיכות כי ניתן להשיג לדעתי איכות מעולה גם בפתוחה אלא בגלל המקום באמת (דרך אגב נשא עוד משהו כמו חצי מטר עומק פנוי פשוט זה לא נראה ככה בתיבה) והלחץ הגדול שיש בבגז' שפשוט מרים את הדק מאחורה באויר.

פורסם

לא מקנא בך... :?

אני חודשיים סוחב את הכיוונים בקרוס שלי ומעדיף לא להכנס לזה.

תדרים אומנם מכוונים אבל נשארו ה-gain-ים במגברים ובקרוס בהתאם...

אני אתעלק על התרד הזה ואשאל בהזדמנות זו לגבי כיווני ה-GAIN במידה ומחובר קרוס אקטיבי לעסק.

איך יודעים אם ה-CLIPPING מגיע מהמגבר או מהקרוס? את הקרוס אני מכוון כשהמגברים נמצאים על GAIN מינימלי וברמה כזו אני אישית לא מצליח לשמוע אם הקרוס נכנס ל-CLIPPING.

THANKS..

נ.ב

אם למישהו יש סקופ, אני אשמח להעזר בו...

motorica.net

• תוכן חדש...