Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 50K - קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגובתי באדום

צריכת הדלק מפחידה אותי כי אני עוד לא רגיל לרכבים עם צריכה כזאת.

אני רגיל ל206 שלי שלא שותה כמעט דלק. אני עכשיו בתקופה שאני בקושי נוסע באוטו אז יוצא לי לתדלק פעם בחודש פול (!!!).

ברור שאני מעדיף לקנות מקורית וסטנדרטית כמה שיותר!! הבעיה עם שיפורים בגבול הטעם הטוב זה שאני לא יודע מה זה שיפורים בגבול הטעם הטוב כי אני לא מבין בכלל בשיפורים.

אין לי מושג מה זה כל שיפור ומה הוא נותן. זה כמו ג'יבריש בשבילי.

לגבי השוק של הרכב, אם אני אקנה איביזה לדוגמה שהיום היא יד 4 אז אני אהיה יד 5, אתה מסכים איתי שיד 5 זה גבוה וכשאני יבוא למכור זה יהיה לרעתי? ומה זה בשבילך יד וק"מ סבירים לשנתון שאז אין מה לחשוש?

מבחינתי אוטו בן 7-8 יד 4 זה הרבה.

אלא אם כן השוק של הרכבים האלה באמת שונה משאר הרכבים בשוק וכשאני יבוא למכור באמת יסתכלו אם הרכב שמור ומטופל ופחות על היד והק"מ.

RazorJunior,

אם לקח לך חודש וחצי זה ממש לא הרבה זמן!

לי לקח בערך שנה למצוא את ה-206 שלי. עד שמצאתי אחת שמורה ויפה עם התוספות שרציתי עם יד וק"מ סבירים לקח לי בערך שנה. ולבסוף שיחק לי מזלי ומצאתי אחת בשנתון גבוה (2006) שרובן 2001-2003.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מחפש רכב בן 8.

שנת 05 היתה השנה הראשונה בה נמכרה הFR במספרים מאוד נמוכים.

יד שלישית בהחלט סבירה בהתחשב בנתונים.

לגבי ק"מ, כל מס' עד 140K הוא סביר מאוד.

במקרה של רכב בן 8, היסטוריית הטיפולים יותר חשובה מכל נתון אחר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יד 3 עד 140 אלף ק"מ נשמע לי גם סביר מאוד.

צריך רק למצוא אחת.

ועוד פעם, עד שיש אחת, היא משופרת ותמיד זה נשמע שהאוטו משופר ברמה מטורפת ואני לא מבין בזה כלום אז אני נרתע.

פורסם

לדעתי אתה צריך פחות לשים לב למספר הידיים ויותר לשים לב לק"מ ולמצב הרכב באופן כללי.

כמו שנאמר פה, 140 אלף ק"מ לרכב שנת 2005 זה סביר מאוד אבל שוב כדאי לראות את הרכב פיזית ולא רק לפי נתונים "יבשים".

לפחות בשוק של הלאון דור 1, אני יכול לומר לך בוודאות שבחצי שנה האחרונה נמכרו כמה לאונים יד 4-5 עם 130-140 אלף ק"מ בהרבה מעל למחירון, שזה לא ידאיג אותך..

פורסם

לדעתי אתה בכלל לא רציני אתה חוזר ואומר כול פעם על השיפורים אמרו לך שתמצא רכב עם שיפורים קלין תשאל בפורום עם זה בגבול הטעם הטוב ואתה ממשיך בשלך לדעתי אתה סתם טוחן מים תמכור את הרכב שלך קודם שזה לא דבר פשוט בפני עצמו במצב של השוק היום ואז לך תראה מה מתאים לך שיהיה בהצלחה.

פורסם
צריכת הדלק מפחידה אותי כי אני עוד לא רגיל לרכבים עם צריכה כזאת.

אני רגיל ל206 שלי שלא שותה כמעט דלק. אני עכשיו בתקופה שאני בקושי נוסע באוטו אז יוצא לי לתדלק פעם בחודש פול (!!!).

כמות הנסועה שלך זה כבר ענין שלך, ברכב ספורטיבי (או אחד שמתיימר להיות כזה) 1 ל9 זה סביר בהחלט (יהיו כאלה אם צריכה טובה יותר וכאלה עם פחות טובה אז זה בערך הכיוון) אתה מודאג מהדברים הלא נכונים, אבל אם כבר נכנסת לזה אז תראה איך המציאות לפעמים שונה מכל ברושור עם נתונים יבשים של רכב

החזקתי גם בקליאו ספורט וגם במגאן RS 225 בשניהם אותו המנוע, רק שבמגאן יש 50 כס יותר בערך ויש טורבו, על פניו המגאן היתה אמורה להיות זללית לא קטנה לא ? בשיוט בין עירוני עם קרוז קונטרול על 95 קמש מחשב הדרך הראה צריכה של 1-17 בקליאו לגרד 1 ל14 זה היה סיפור של מה בכך

כמה אתה כבר עושה בXS ? 1 ל12 ? 1 ל13 ? ואם הנסועה שלך ככ מועטה אז כמה זה עוד יעלה לך בחודש ? 50 שקל ? 100 שקל ? אם זה החישוב שלך באמת שאתה לא מחפש תרכב הנכון

ברור שאני מעדיף לקנות מקורית וסטנדרטית כמה שיותר!! הבעיה עם שיפורים בגבול הטעם הטוב זה שאני לא יודע מה זה שיפורים בגבול הטעם הטוב כי אני לא מבין בכלל בשיפורים.

אין לי מושג מה זה כל שיפור ומה הוא נותן. זה כמו ג'יבריש בשבילי.

תקרא מה דניאל כתב לך כמה דפים אחורה, חוץ מזה רכב זה לא סוכריה שאתה קונה במנטה, לך תרים טלפונים תיפגש עם אנשים תראה בכלל מה יש לשוק להציע והאם בכלל אתה מתחבר לרכבים האלה, תחזור עם רשמים ונכוון אותך

לגבי השוק של הרכב, אם אני אקנה איביזה לדוגמה שהיום היא יד 4 אז אני אהיה יד 5, אתה מסכים איתי שיד 5 זה גבוה וכשאני יבוא למכור זה יהיה לרעתי? ומה זה בשבילך יד וק"מ סבירים לשנתון שאז אין מה לחשוש? אחד מהחברים (אלי מהפורום) מכר קליאו יד 8 עם 160 קמ, לכל סיר יש מכסה

מבחינתי אוטו בן 7-8 יד 4 זה הרבה.רב הרכבים הספורטיבים עוברים יד כל שנה וחצי-3 זה הטווח בערך אף אחד לא מתחתן עם האוטו, אתה קונה נהנה ממצה ועובר הלאה

אלא אם כן השוק של הרכבים האלה באמת שונה משאר הרכבים בשוק וכשאני יבוא למכור באמת יסתכלו אם הרכב שמור ומטופל ופחות על היד והק"מ.

RazorJunior,

אם לקח לך חודש וחצי זה ממש לא הרבה זמן!

לי לקח בערך שנה למצוא את ה-206 שלי. עד שמצאתי אחת שמורה ויפה עם התוספות שרציתי עם יד וק"מ סבירים לקח לי בערך שנה. ולבסוף שיחק לי מזלי ומצאתי אחת בשנתון גבוה (2006) שרובן 2001-2003.

אנחנו טוחנים מים עד שלא תשב באחד מהרכבים ותחפש אם בכלל כיוון אמיתי של מה אתה באמת רוצה כי הכל כאן בתיאוריה, מה גם שהכסף שלך לא נזיל ולגבי 30K על הרכב שלך גם את זה אני בספק אם תקבל, אין מה להמשיך את השירשור הזה, תתחיל בלמכור את האוטו שזה לכשלעצמו יכול לקחת (בקליאו לקח 7 חודשים, ובמגאן 6 ימים) זמן, ברגע שיהיה כסף נזיל תתחיל לחפש מה נכנס לך בתקציב, בתקציב שלך צפה לירידה בשנתון, והתפשרות על קמ וידיים לא תהיה מילה גסה, מה גם שאופן התחזוקה יותר חשוב מכמה אנשים הפליצו בכרית נהג לפניך, איך נשמר ואיך טופל חשוב יותר מהכל, ואם ידיים וקמ קונה אותך גם רכב עם מעט קמ ומעט ידיים יפיל אותך ליישור קו שתצטרך למכור את התחתונים, ובקיצור אין קשר בין ידיים וקמ לאיך הרכב טופל או תוחזק, אבל בוא תתחיל מההתחלה בלמכור את מה שיש לך, לך תראה קליאו/קופרה או מה שאתה מחפש ותחזור עם רשמים, נ.ב אל תתלהב יותר מדי מקגמ וממהירות האצה מתרגלים לזה מהר וזה מתחיל לשעמם אחרי דיי מעט זמן

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אוקיי תודה רבה על כל התגובות והעזרה!

כשפתחתי את הנושא הזה רציתי רק לחפש כיוון למכוניות שאני אדע מה לחפש בעוד שבועיים שאתחיל למכור את האוטו שלי, מפה לשם הנושא הזה התגלגל והתגלגל לעוד דברים.

מה שאני יכול להגיד זה שלמדתי כמה דברים מכל התגובות והעזרה שלכם ועכשיו אני יותר ממוקד ומבין שיד וק״מ זה לא הכל.

תודה על העזרה ואני יחזור לפה אחרי שאני יעשה קצת שיעורי בית.

פורסם

אני רק יכול לתת לך עצה אחרונה ויש כאלה שלא יאהבו אותה, אבל זו דעתי, שים את ה20 בחשבון בנק תמשיך לחסוך ותחזור לבקש המלצה לרכב כשהתקציב שלך הוא 80K וצפונה, ברכבים האלה הבלאי גדול יותר מרכבים רגילים, ואם אתה שואל אותי היום בדיעבד לשים 50K על ספורטיבית בת יותר מעשור זו שטות שאני לא אחזור עליה, הישור קו והבלאי המתמשך במהלך החזקת הרכב גדול מדי לעיתים עד כדי חוסר כדאיות

תעשה סקר אצל חברים עם ספורטיבית ואף אחד לא יורד מ6K בלאי בשנה בין אם זה פדנטיות יתר, בין אם זה הפתעות, זה לא רכב של טיפול פעם ב10

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אוקיי אני אקח את זה לתשומת ליבי.

אני אחפש מכוניות, אבדוק, אתרשם, נראה אם זה מתאים לי בכלל ואז אני יחליט.

פורסם

יוני, אתה נפלת על לימון. ואתה מסיק על הכלל.

אני יכול להגיד לך, שהקליאו היא הרכב הכי אמין שהיה לי. והיו לי פונטו ופנדה.

בשנה וחצי שהוא אצלי, הוצאתי פחות מ-6k וזה כולל טיימינג ואביזרים, תושבות, קוסמטיקה ועוד.

כל מקרה לגופו.

יש לימונים גם שנת יצור 2012.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...