Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 50K - קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה לכולם על התגובות והעזרה!

לגבי הקליאו ספורט, שמעתי עליה רבות!

הפחד שלי ממנה זה מבחינת הכוח, אני מחפש רכב גודש, להרגיש את הכוח של האוטו, גם בסל"ד נמוך, וקליאו ספורט תקנו אותי אם אני טועה יותר דומה ל206, אוהבת טורים גבוהים ואחרי הכל, היא לא גודשת.

אבל, זאת גם אופציה שאני לא שולל.

לגבי הMX5, גם כן, לא גודשת, אבל זאת גם אופציה שאני לא שולל כי שמעתי על הרכב הזה המון מבחינת ההתנהגות שלו, ואני תמיד העדפתי התנהגות על כוח אבל עכשיו אני רוצה אולי לעשות שינוי ולעבור לרכב עם כוח.

איביזה טורבו, FR למיניהן חיפשתי ביד 2, לא מצאתי אופציה יותר מידי אטרקטיבית, רובן משופרות ואני לא מבין בכלל רכבים משופרים, איך להתייחס אליהם או איך לטפל בהם טיפולים תקופתיים ושוטפים, לכן אני מחפש איביזה סטנדרטית אבל כמעט ואין וגם מה שיש לא נראה מציאה גדולה.

לגבי הקליאו שפירסמת, סך הכל נשמע בסדר והוא גם גר לידי אבל הפחד שלי זה הקצה שלדה, שאני יתקע איתה שאני יבוא למכור.

על דברים כאלה מורידים והרבה-לא יודע מה המשמעות של קצה שלדה ברכב הזה(אבל כדאי לקחת לבדיקה-יכול להיות שזה לא רק קצה).

הרכב קל יחסית עם מנוע חזק יחסית לגודלו.

כשתבוא לראות את הרכב תבקש סיבוב וככה תחליט אם זה מתאים לך או לא.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על דברים כאלה מורידים והרבה-לא יודע מה המשמעות של קצה שלדה ברכב הזה(אבל כדאי לקחת לבדיקה-יכול להיות שזה לא רק קצה).

הרכב קל יחסית עם מנוע חזק יחסית לגודלו.

כשתבוא לראות את הרכב תבקש סיבוב וככה תחליט אם זה מתאים לך או לא.

הרכב הזה ספציפית שהוא הביא לי רשום שהמוכר לא נותן לעשות סיבוב בגלל שיש ביטוח רק על שמו.

בכל מקרה אני לא מאמין שאני יקבל את התחושה של הכוח שאני רוצה מרכב גודש.

אני נסעתי על כמה רכבים של חברים שהם גודשים וזה עולם אחר מבחינת כוח.

עכשיו אני מוכן לזנוח קצת את ההתנהגות של הרכב בשביל לקבל כוח.

פורסם
תודה רבה לכולם על התגובות והעזרה!

לגבי הקליאו ספורט, שמעתי עליה רבות!

הפחד שלי ממנה זה מבחינת הכוח,הקליאו יותר ברוטאלית מאיביזה קופרה,פולו גיטיאיי מקבילה אני מחפש רכב גודש, להרגיש את הכוח של האוטו, גם בסל"ד נמוך, וקליאו ספורט תקנו אותי אם אני טועה יותר דומה ל206, אוהבת טורים גבוהים ואחרי הכל, היא לא גודשת.הניהוג בקליאו מתחלק ל2, עד 4K סלד בו הרכב יחסית אנמי ומ4K עד 7200 מנתק הצתה, שבו האוטו יורה ובועט לך בגב בכל הילוך והילוך. יש לקליאו יתרון אחד ויחיד על כל שאר האופציות שלך, עלויות אחזקה שפויות, הביטוח זול בצורה מצחיקה, צריכת הדלק היא כ1 ל10.5 (מניסיון, ועם רגל לא קלה בכלל על הגז במשך שנה וחצי) ואם תהיה זהיר גם תקבל 1-14 (צריכה של פונטו)

אבל, זאת גם אופציה שאני לא שולל.

לגבי הMX5, גם כן, לא גודשת, אבל זאת גם אופציה שאני לא שולל כי שמעתי על הרכב הזה המון מבחינת ההתנהגות שלו, ואני תמיד העדפתי התנהגות על כוח אבל עכשיו אני רוצה אולי לעשות שינוי ולעבור לרכב עם כוח כל האופציות שהצגת כאן (פרט למיאטה) חזקות משמעותית מה206 שלך

איביזה טורבו, FR למיניהן חיפשתי ביד 2, לא מצאתי אופציה יותר מידי אטרקטיבית, רובן משופרות ואני לא מבין בכלל רכבים משופרים, איך להתייחס אליהם או איך לטפל בהם טיפולים תקופתיים ושוטפים, לכן אני מחפש איביזה סטנדרטית אבל כמעט ואין וגם מה שיש לא נראה מציאה גדולה.

לגבי הקליאו שפירסמת, סך הכל נשמע בסדר והוא גם גר לידי אבל הפחד שלי זה הקצה שלדה, שאני יתקע איתה שאני יבוא למכור השלדה במקרה הספיציפי הוא לא משהו שמפחית חוזק מבני של הרכב, ולא משפיע יתר על המידה בהתנהגות הרכב, על כן יש לבחון ולבדוק שלא מדובר במעבר לכך, הבעיה ברכבים הקטנים ויעידו בעלי ה106 (שם זה הכי מורגש) שתאונת חניה קטנה בפגוש יכולה להסתיים בכיפוף גשר שילדה כי בניגוד לרכבים אחרים הגשר שילדה (אחורי וקידימי) יושב בתוך הטמבון, כך שלעיתים גם יכול להווצר מצב שבעל הרכב יש לו שילדה ואינו מודע לכך להגיד שבשנתונים האלה זה ישפיע בצורה רצינית על הסחירות, אני בספק, אבל זה כבר השיקולים שלך. נ.ב אם אינך מחובבי השיפורים הקליאו תהיה מהנה יותר עקב התנהגות כביש עדיפה מהאיביזה, אלא אם כל מה שאתה מחפש זה ללחוץ חזק על הגז במישור וכשתגיע פניה לתת בלימה חריפה :lol::wink:

תגובתי באדום

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אם כל מה שאתה יכול להוסיף זה 20 אלף ש"ח, תשאר עם ה-206.

כל רכב יד שניה שתקנה, במיוחד אם הוא ספורטיבי, ידרוש יישור קו בעלות של לפחות 5000 ש"ח.

אם אתה רוצה להשאר באותו שנתון או להתקדם תקבל רכב שאינו חזק משמעותית ממה שיש לך היום.

לדעתי ה-206XS נותנת תמורה מצוינת למחירה. כדי לקבל שיפור מורגש ולהשאר בשנתון נורמלי אתה צריך לפחות 80 אלף אם לא 100.

אגב, הייתה לי 206XS במשך 5 שנים (אחלה רכב!).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קליאו ספורט, נכון שאין על מנוע גדוש, אבל יתרונות הקליאו עולים על חסרונותיה.

היא גם חסכונית, 1-12 במשולב עם לא מעט לחיצות.

נכון שזה 98 אבל זה עדיין יותר משתלם מאיביזה שעושה 1-7 על 95.

כל רכב יד שניה שתקנה, במיוחד אם הוא ספורטיבי, ידרוש יישור קו בעלות של לפחות 5000 ש"ח.

בדקת את כל הרכבים הספורטיביים שיש למכירה?

לפני מספר שנים הקליאו ספורט שלי נמכרה לחבר פורום עם כ160 אלף ק"מ וותק של 10 שנים על הכביש.

אתה יודע מה היישור קו שלו כלל?

צביעה של המגבים כי הצבע השחור התחיל להתקלף קצת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תגובתי באדום

קודם כל תודה על התגובה המפורטת!

אין מה לעשות, אני נמנע מלקנות רכב עם שלדה גם אם אומרים לי שהכל בסדר ואפשר לנסוע ככה עוד 10 שנים.

אני מפחד גם להיתקע איתו שאני בא למכור.

אין עוד קליאו ספורט במצב טוב למכירה.

לא נהגתי בחיים על הקליאו ספורט ובגלל זה אני גם לא שולל אותה, למרות שמבחינת עיצוב חיצוני לא הכי אהבתי היא נראית קצת עדינה מידי לדעתי.

זה נשמע לי קצת הזוי שאתה אומר שהקליאו יותר ברוטאלית מהאיביזה כי האיביזה גודשת אחרי הכל.

באופן כללי, אני לא שולל את הקליאו וגם לא את האיביזה.

אני מתכנן למכור את האוטו רק עוד חודש אחרי שאמא תקנה אוטו כדי שאני לא יתקע בלי אוטו.

בינתיים אני מחפש, כנראה שהעדיפות היא הקליאו בגלל כמו שציינת האחזקה הזולה יותר והצריכת דלק.

צריך רק למצוא אחת שמורה במצב טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתה לי XS לפני הקליאו, הסר חשש - אתה תרגיש את הכוח..

מה שכן לא הייתי קונה רכב עם שילדה/קצה שילדה/חצי שילדה או איך שלא קוראים לזה, מה לעשות שזה לא משפיע בשיט על ההתנהגות - צריך להיות מודעים לשוק השמרני שלנו ויורידו לך במחיר גם על קצה שילדה ממכת חנייה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

dorosen, ביחס לXS, הרגשת שיפור כוח משמעותי כשעברת לקליאו?

לא יודע משום מה הלב שלי צועק חזק שהוא רוצה רכש גודש, בא לי להרגיש את הכח.

ואני לא בטוח שהקליאו תספק לי את זה כי חזקה כמה שהיא תיהיה, היא אטמוספרית אחרי הכל.

אולי בגלל שעשיתי כמה נסיעות על רכבים גודשים והכח הזה ממכר אז אני חושב שרק רכב גודש יתן לי מענה.

אני אנסה לחפש אחת שמורה וגם לעשות עליה נסיעה לראות איך האוטו מרגיש לי.

toyota, כמה בערך הביטוח של האיביזה FR? ואני מדבר על השנתונים הנמוכים יותר עוד בצורה הקודמת לא החדשות.

פורסם

המכונית שלי לא גודשת ומרגישים הייטב את הכוח.

טורבו או לא יש מכוניות שעושות זאת הייטב עם אטמוספריים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
dorosen, ביחס לXS, הרגשת שיפור כוח משמעותי כשעברת לקליאו?

לא יודע משום מה הלב שלי צועק חזק שהוא רוצה רכש גודש, בא לי להרגיש את הכח.

ואני לא בטוח שהקליאו תספק לי את זה כי חזקה כמה שהיא תיהיה, היא אטמוספרית אחרי הכל.

אולי בגלל שעשיתי כמה נסיעות על רכבים גודשים והכח הזה ממכר אז אני חושב שרק רכב גודש יתן לי מענה.

אני אנסה לחפש אחת שמורה וגם לעשות עליה נסיעה לראות איך האוטו מרגיש לי.

תעשה סיבוב על הקליאו, אין שום קשר לXS, כמה רמות מעל.

בתחום היעיל של המנוע הקליאו יודעת גם לתת מכות בגב כשצריך.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
תגובתי באדום

כנראה עוד לא הכרת קליאו כמו שלי, או נהיגה-כמו-זקנה כמו שלי,

מהמכללה בכרמיאל עד הבית בקריות - 30.6 ק"מ.

צריכה - 1.7 ליטר.

בערך 1:18 :lol:.

בהלוך, בגלל העליות והפקקים, לוקח לי 2.2-2.3 ליטר.

בערך 1:13.5 :oops:.

בקשר לקליאו, כן, היא כנראה תהיה יותר חלשה מה-XS, עד 3,500 סל"ד...:twisted:

(עומרי, מדובר על 172 כ"ס על משקל של 1060 ק"ג - יחס של 163 כ"ס לטון. באיביזה FR זה 127 כ"ס לטון).

משכנתא זה קל

פורסם

אתם נותנים לי כיוון חדש לקליאו ולאט לאט אני חושב לרדת מכל העניין של רכב גודש. לפחות עד שיהיה לי תקציב לקנות רכב גודש מהרכבים החדשים עם המנועי tsi שיותר חסכוניים ויותר טובים.

אני מקווה באמת שאם אני ימשיך הלאה עם רכב אטמוספרי כמו הקליאו אני לא אתבאס.

צריך למצוא פרזנטור שמור במצב טוב.

לדעתכם, ק״מ משחק תפקיד חשוב ברכב כמו הקליאו?

ולמה כולם מתדלקים אותו 98 שיקר משמעותית מ95?

פורסם

בתור בעלים של איביזה FR 05 לשעבר אני יכול להגיד לך ש:

1. צריכת דלק עירונית ללא צ'יפ = 1:9.5

2. לאחר צ'יפ= 1:8.5

השילדה מאותגרת אחיזתית אך עם שיפור קטן הוא מרגיש והינו חזק מכל קלאו.

השאלה מה אתה אוהב, הקלאו חבילה מצויינת אך וותיקה יות 01-03

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למה כולם מתדלקים אותו 98 שיקר משמעותית מ95?

בקליאו צריך לתדלק 98 אחרת המנוע מצלצל.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...