Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה. היום הצטרפתי לפורום. (מקווה שאני מפרסם במקום הנכון)

אשמח לעזרה בייעוץ קניית רכב.

טויוטה קורלה GlI 1600 שנת 2000 142,000 ק"מ יד ראשונה.עשיתי בדיקה השבוע לרכב במוסך והבדיקה הסתכמה בזה שאין לרכב תאונות בכלל אבל צריך לעשות לו טיימינג ולהחליף צמיגים ובשלב יותר מאוחר גם בלמים. אשמח לעזרה שלכם. תודה רבה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא ממש מבין ברכבים אבל תחשוב על זה שבלמים סה"כ זו הוצאה חשובה ככה שבכל מקרה הייתי ממליץ לכל רכב שתרכוש לעשות בדיקת בלמים והחלפתם במקרה הצורך במיידי.

ברשותי יש דגם טויוטה קורולה שנת 2000 האצ'בק ואני מבסוט חבל על הזמן. לגבי הטיימיניג- מקווה שתמצא פה תשובה הכי אין לי מושג.- למרות שהבנתי שברכב הזה אין טיימניג.

אגב שנת 2000 עדיפה על 2001+2 מפני שבנים 2001+2 המנוע אוכל שמן- והרבהה.

פורסם

אני לא מוסכניק ולא בר סמך בכל הנוגע לרכב, אני עונה לשאלתך מנסיוני האישי בלבד:

אני עושה טיימינג לכל רכב שאני רוכש גם אם אין צורך, בלמים וצמיגים מחליפים שצריך.

על פניו נשמע שבדקת רכב מצויין, אם אלו התקלות היחידות ואין עיזים נוספים לך על זה.

• תוכן חדש...