Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רשיון נהיגה בארהב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד חודשיים אני טס לחודשיים לארה"ב ועושה טיול לאורך המדינה מצפון לדרום (ניו יורק, בוסטון, פילדלפיה, וושינגטון, אורלנדו ומיאמי).

השאלה שלי האם רישיון הנהיגה הישראלי תופס שם? אני מתכנן להשכיר רכב בכל מדינה שבה אבקר האם זה משנה משהו?

ואם לא מה הפתרון?

 

תודה מראש וסופ"ש נעים.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אנחנו השכרנו במדינות נבדה וקליפורניה וזה תפס יופי בכל החברות.

אם אתה רוצה להיות רגוע, גש לממסי והוצא רשיון נהיגה בינ"ל.

פורסם

הרישיון של ממסי הוא מיותר, אתה מוזמן לבדוק באתרים של חברות ההשכרה האמריקאיות, אישית אני ממליץ על enterprise, אני משכיר מהם מכוניות כ5-7 פעמים בשנה בממוצע.

haters will hate

פורסם

הבעיה זה לא ה 16 ש"ח, אלא הטרחה המעצבנת. בחברה הקודמת ה policy דרש את זה ועדיין לא עשיתי את זה אחרי הפעם הראשונה.

emotion of motion

פורסם

הייתי שם לפני שבועיים עם הרשיון הרגיל שלי.

רק תבדוק לגבי נהג חדש(לא יודע מה גילך)-מאיזה גיל נחשב נהג רגיל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
×
×
  • תוכן חדש...