Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לאינסטלטורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום,

ברז במטבח - פותח מים קרים - יש זרם טוב, פותח מים חמים - יוצאות טיפות.

ברז בכיור יחידת הורים - יוצאות טיפות גם מהקרים וגם מהחמים.

כל שאר הברזים - זרם מים טוב.

השאלה איפה הבעיה - בברזים או בצינורות?

מההבנה שלי, אם ישנה סתימה בצינור המים, עדיין אמור להיבנות לחץ ממקום הסתימה ועד הברז, ובשניה הראשונה שפותחים את הברז, הזרם אמור להיות רגיל ואז לדעוך במהירות עד למצב המתואר.

מה דעתכם?

פורסם

-אני לא אינסטלטור-

האם הברזים הם "ברזי פרח" (כלומר יוצאים מהמשטח ולא מהקיר)? אם כן- בדוק שברזי הניל מתחת למשטח פתוחים עד הסוף.

סגור אותם עד הסוף, ותנסה לפתוח שוב. לפעמים זה מרסק את האבנית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הברז במטבח יוצא מהשיש - לא ראיתי ברזים מתחת לשיש.

הברז בכיור יחידת הורים יוצא מהקיר.

פורסם

ביחידת ההורים פתח את הרשת שבפיה של הברז ותעיף משם את כל הג'יפה.

במטבח סגור את הרז הניל של המים החמים, נתק ממנו את הצינור ושים בתוך דלי. עכשיו פתח את הברז במצב ביניים וסתום עם היד את הפיה. זה ישטוף את רוב הלכלוך החוצה מהברז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נהג הלילה הקדים אותי. אכן, מה שנקרא "מעדן זרימה" צובר לכלוך וגורם למים לזרום בעצלתיים. פתח ונקה. נסה לא לאבד חלקים בדרך :roll: .

• תוכן חדש...