Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחק ב-Google Play Store - דילמה מוסרית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדילמה מוסרית.

יש את המשחק הזה:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddon&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdGFpbmxlc3NnYW1lcy5jYXJtYWdlZGRvbiJd

אני רוצה לתמוך במפתחים, ולקנות אותו (כן אני יודע שאפשר להוריד אותו בצורה פיראטית).

מצד שני, אני מפחד לצרף את פרטי האשראי שלי לחשבון גוגל.

מה עליי לעשות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפיתרון הוא להפסיק לפחד מדברים שאין שום סיבה לפחד מהם.

יותר "מסוכן" לשלם באשראי בסופר מאשר להכניס את הפרטים שלו בגוגל... ושניהם לא באמת מסוכנים כי יש לך יופי של ביטוח על האשראי ואין שום סכנה ממשית.

פורסם

אתה גם מאלה שמפחדים לקנות באינטרנט וכד'?

בכל מקרה אין לך מה לפחד,מיליונים קונים משם אם לא יותר וגוגל זה חברה שאפשר לסמוך עליה,אני בטוח שיש להם גם אמצעי הגנה טובים והקנייה מאובטחת בכל דרך אפשרית,תשים ותהנה,רק תדאג לא ללחוץ בטעות על משחקים בתשלום ולקנות אותם כי זה פשוט יקנה ולא תשים לב,או תוספים למשחקים וכד'.

Miata ND2

פורסם

אני יכול לצרף לחשבון גוגל את הכרטיס אשראי הנטען של הדואר?

אם ככה, זה יחסוך לי את הדילמה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמה שידוע לי הכרטיס של הדואר הוא מאסטרקארד לכל דבר, ז''א שתוכל לצרף אותו לPAYPAL ומשם השמים הם הגבול, EBAY,GOOGLE,DX וכו'.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה יכול להיות רגוע מכל הבחינות.

1) PAYPAL הוא מאובטח היטב, אני בעל 2 חשבונות שם (פרטי ועסקי), וחבר קרוב בעל חשבון פרטי שם. אין בעיות מאז שנרשמתי.

2) כבעל עסק המשתמש בפרסום בתשלום של גוגל, פרטי האשראי שלי מצורפים לחשבון שלי. גם פה אין בעיות ועיזים. הכל מאובטח היטב.

3) כמשתמש בסיג"א, יש אתר אחד שאני אוהב שלא מקבל פייפאל (WTF?!), אבל נתתי לו ישירות את פרטי האשראי שלי והכל בסדר, כבר מספר פעמים.

4) אותו דבר לגבי הזמנת פיצה מרשת מוכרת וגדולה.

כך שאין ממה לפחד למעט מהפחד עצמו.

גם אני חששתי מהנושא בהתחלה, אבל באמת שאין ממה לחשוש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני דווקא לא בעד לשים את פרטי האשראי שלי אצל גוגל באופן ישיר! לא מבחינת אבטחה, שאני בטוח שהיא בסטנדרט הגבוה ביותר - פשוט אני לא רוצה שיהיה להם תיק משוכלל מידי עליי..

פייפאל זה הפתרון. האם ניתן לקנות אפליקציות באמצעות פייפאל? כשאני בא לקנות אפליקציה בתשלום הוא פשוט נותן לי להזין כרטיס אשראי, ולא נותן לי מקום לבחור לשלם באמצעות פייפאל.

פורסם
א

3) כמשתמש בסיג"א, יש אתר אחד שאני אוהב שלא מקבל פייפאל (WTF?!)

פייפאל מסרבים לסלוק להימורים, עישון, אלכוהול וכו' ולכן אתרי הסיג"א האמריקאיים לא יכולים לעבוד איתם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה, חידשת לי. לא ידעתי את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מעניין, בעבר השתמשתי בסיג"א (לפני יותר מחמש שנים, כשאף אחד לא ידע בכלל מה זה) והזמנתי חופשי עם פייפאל גם את הסיגריות עצמן וגם את הנוזל. כנראה שדברים השתנו מאז...

פורסם

אני משתמש בתשלומים ברשת מרגע שהדבר נהיה אפשרי, ובכלל קונה ומשלם הכל בכרטיסי אשראי - עד כה היתה לי תקלה פעם אחת לפני הרבה שנים בעירית חיפה, וגם אז זוכיתי בלי שום בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני דווקא לא בעד לשים את פרטי האשראי שלי אצל גוגל באופן ישיר! לא מבחינת אבטחה, שאני בטוח שהיא בסטנדרט הגבוה ביותר - פשוט אני לא רוצה שיהיה להם תיק משוכלל מידי עליי..

פייפאל זה הפתרון. האם ניתן לקנות אפליקציות באמצעות פייפאל? כשאני בא לקנות אפליקציה בתשלום הוא פשוט נותן לי להזין כרטיס אשראי, ולא נותן לי מקום לבחור לשלם באמצעות פייפאל.

בהנחה שאתה גולש ממוצע, עם או בלי אנדרויד ממוצע,

גוגל כבר יודעים עליך יותר ממה שאתה מדמיין בחלומות הכי פרועים.

אין מה לעשות נגד זה חוץ מהימנעות טוטאלית ממגע עם ציוויליזציה.

רציני לגמרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לידיעה - לא ניתן לשלם עם Paypal בגוגל.

והדבר הכי קריטי מבחינתי - גוגל מוכנים לסלוק American Express רק בדולרים אמריקאים, וכל חנות הPlay אוטומטית עובדת בשקלים בגלל שאני מתחבר מישראל. לא הצלחתי להחליף מטבע וככל הנראה זה גם לא אפשרי.

לצערי לא הצלחתי לקנות את swiftkey במבצע שהיה לפני מספר חודשים.

אגב, רוב פתרונות הפרוקסי לא תומכים בחיבור מאובטח, וגם אם כן, זה דיי מאבד מהאפקט.

• תוכן חדש...