Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני כמוך בא כאודיופיל, אני יותר חושב שזה קשור לגסיסה האיטית של התחום בארץ.

יש משהו משותף לכל התחביבים האלה, השריטה ושמה פרפקציוניזם.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סבבה, בדקתי עכשיו בVIX זה יוצא כולל משלוח 245, אני אזמין מחר על הבוקר

אם עוד מישהו פה רוצה חצי ליטר/ליטר אז בכיף.

אני מעוניין בליטר תפנה אליי בפרטי מהיכן אתה ,תודה

פורסם
אני כבר התבלבלתי - מי קנה ולמי יש ליטר ב-66 ש"ח? (איזור המרכז או דרום השרון)

יוגב, לאיזו מוזיקה אתה מאזין בד"כ?

(לא צריך לפרט יותר מדי - אחרת יעבירו את הפוסט לפורום אודיו :) )

גדלתי על מוזיקת רוק -בלאק סאבת', לד זפלין , דיפ פרפל, סגול כהה, קאמל, קינג קרימזון ועוד

וכמובן פינק פלויד. בשנים האחרונות אני יותר בכיוון של ג'אז וקלאסית. במיוחד סימפוניות מורכבות של מהלר

דבוזאק בטהובן וכד'. למרות שאני יכול ליהנות גם ממוזיקה שמשמיעים בגלגלצ או 88 FM

גם מוזיקה ישראלית אני שומע,ברי סחרוף,פורטיס,נקמת הטרקטור,רוקפור, בית הבובות, סטלה מאריס ועוד כמה

אבל זה דיון אחר וארוך שלא מתאים לכאן.

פורסם
גדלתי על מוזיקת רוק -בלאק סאבת', לד זפלין , דיפ פרפל, סגול כהה, קאמל, קינג קרימזון ועוד

וכמובן פינק פלויד. בשנים האחרונות אני יותר בכיוון של ג'אז וקלאסית. במיוחד סימפוניות מורכבות של מהלר

דבוזאק בטהובן וכד'. למרות שאני יכול ליהנות גם ממוזיקה שמשמיעים בגלגלצ או 88 FM

גם מוזיקה ישראלית אני שומע,ברי סחרוף,פורטיס,נקמת הטרקטור,רוקפור, בית הבובות, סטלה מאריס ועוד כמה

אבל זה דיון אחר וארוך שלא מתאים לכאן.

זה רוקפורט בתמונה?

שלך, או מה שאתה רוצה:?:

פורסם
גם אני כמוך בא כאודיופיל, אני יותר חושב שזה קשור לגסיסה האיטית של התחום בארץ.

יש משהו משותף לכל התחביבים האלה, השריטה ושמה פרפקציוניזם.

לא חושב שהתחום בגסיסה, פשוט פחות משתפים בפורומים רכישות של ציוד אודיו שלא כבעבר.

אני למשל רכשתי לאחרונה נגן דיסקים שעולה כמו רכב... בלי לשתף חברים מהפורום. ועוד הרבה נוהגים כך.

מעבר לזה זהו תחום/תחביב מאוד יקר, וזו אחת הסיבות שאין לי רכב ממש חדש. ( פשוט כל מה שיש לי, הולך על התחום הנ"ל, ומדובר על מספרים מאוד גדולים)

טוב עד כאן 60 שניות על אודיופילים- בואו נחזור לעניינים שבאמת חשובים כאן.

סליחה משאר החברים שזה לא מעניין אותם.

עריכה,רוקפורט לא שלי (נחמד לדעת שמזהים את הרמקול) זה רק חלום. עדיף כמובן לא לדעת מה המחיר שלו. (קרוב לבית ממוצע)

פורסם
לא חושב שהתחום בגסיסה, פשוט פחות משתפים בפורומים רכישות של ציוד אודיו שלא כבעבר.

אני למשל רכשתי לאחרונה נגן דיסקים שעולה כמו רכב... בלי לשתף חברים מהפורום. ועוד הרבה נוהגים כך.

מעבר לזה זהו תחום/תחביב מאוד יקר, וזו אחת הסיבות שאין לי רכב ממש חדש. ( פשוט כל מה שיש לי, הולך על התחום הנ"ל, ומדובר על מספרים מאוד גדולים)

טוב עד כאן 60 שניות על אודיופילים- בואו נחזור לעניינים שבאמת חשובים כאן.

סליחה משאר החברים שזה לא מעניין אותם.

עריכה,רוקפורט לא שלי (נחמד לדעת שמזהים את הרמקול) זה רק חלום. עדיף כמובן לא לדעת מה המחיר שלו. (קרוב לבית ממוצע)

מזהים......::roll:

יש יקרים ממנו......

וכמו שאתה יודע כדי שהרמקול הזה ישיר צריך לשים כסף בשווי של בית נוסף:-P

פורסם
לאיזו מוזיקה אתה מאזין בד"כ?

(לא צריך לפרט יותר מדי - אחרת יעבירו את הפוסט לפורום אודיו :) )

באמת קצת סטיתם מנושא השרשור וזה כבר עבר לדף הבא...

פורסם
אני מעוניין בליטר תפנה אליי בפרטי מהיכן אתה ,תודה

ONR אצלי,אחלק ל4 עוד מעט.

אני נמצא בשפלה בסוף שבוע זה. מי שמוניין? שיפנה אלי במסרים.

לגבי מחיר? בדיוק מה ששילמתי+ משלוח- 67 ש"ח לליטר. (לא מחפש להרוויח,אלא כשירות לחברים כאן)

תודה

פורסם
ONR אצלי,אחלק ל4 עוד מעט.

אני נמצא בשפלה בסוף שבוע זה. מי שמוניין? שיפנה אלי במסרים.

לגבי מחיר? בדיוק מה ששילמתי+ משלוח- 67 ש"ח לליטר. (לא מחפש להרוויח,אלא כשירות לחברים כאן)

תודה

כל הכבוד לך.כל הכבוד לך.

וגם אני גדלתי על מה שאתה גדלת, רק שאצלי במקום קלאסית יש עכשיו הרבה רגאיי, בשפות שונות.:wink:

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

גלון במבצע עולה 249 ש"ח +משלוח 22 ש"ח (חשבון תעשה לבד)

היום כבר אי אפשר במשלוח רגיל (בגלל המשקל) אלה רק בשליחים -מה שמייקר את הקנייה ב 20 ש"ח אני חושב

אני כמובן בין הראשונים שהצליחו להזמין לפני שהם שינו את המדיניות. וגם די הוגן לומר זאת

ולא לבקש יותר כסף.

• תוכן חדש...