Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לפיקנטו - 4700 שקל??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אנחנו מנסים לבטח כרגע את הפיקנטו של האישה..

נהגת תמימה ללא עבר חשוד, אינה נהגת צעירה.

המחיר הנל דרך סוכן של חברת ביטוח מסוימת. ישנה אפשרות לביטוח של עובדי מדינה, אבל זה ללא סוכן ובמקרה של אסון אני מתאר לעצמי שזה מצב של כאב ראש לרדוף אחרי החברה) וכל זה בסה"כ ב400-500שקל פחות.

זה שפוי? אני מתאר לעצמי שלא...:evil:

מה עלות הגיונית של ביטוח לרכב הנל במצב המתואר?

פורסם
אז אנחנו מנסים לבטח כרגע את הפיקנטו של האישה..

נהגת תמימה ללא עבר חשוד, אינה נהגת צעירה.

המחיר הנל דרך סוכן של חברת ביטוח מסוימת. ישנה אפשרות לביטוח של עובדי מדינה, אבל זה ללא סוכן ובמקרה של אסון אני מתאר לעצמי שזה מצב של כאב ראש לרדוף אחרי החברה) וכל זה בסה"כ ב400-500שקל פחות.

זה שפוי? אני מתאר לעצמי שלא...:evil:

מה עלות הגיונית של ביטוח לרכב הנל במצב המתואר?

לביטוח מקיף של פיקנטו 2013 ידני כולל נהג צעיר בן 23 שילמתי 2.7K ועוד סכום דומה על החובה

נאמר לי שבגיל 24 זה אמור לרדת בכ 1000 בחובה ו500 במקיף

פורסם

אתה מדבר על כ 3900, זה סכום מוגזם לרכב כזה אומלל :-o

לי על איביזה, שכל החברות ביטוח מציקות שזה רכב ספורט וגניב והכל, אני משלם 4700 (וגם זה לדעתי יקר)

מדובר על נהגת בת 26 ללא עבר תאונות כלל, האם זו המציאות וזהו?:-(

פורסם

כוונתי לעבר ללא תביעות.

למרות שלא היתה הנהגת הראשית ברוב שנותיה כנהגת, יש לה רשיון קרוב ל-7 שנים.

ביטוח ורכב על שמה - כשנתיים

פורסם
אתה מדבר על כ 3900, זה סכום מוגזם לרכב כזה אומלל :-o

לי על איביזה, שכל החברות ביטוח מציקות שזה רכב ספורט וגניב והכל, אני משלם 4700 (וגם זה לדעתי יקר)

מדובר על נהגת בת 26 ללא עבר תאונות כלל, האם זו המציאות וזהו?:-(

אם רק אני ואשתי היו הנהגים אני מאמין שהייתי גומר ב 3K לשני הביטוחים

פורסם

תראה ביטוח חובה לגיל שלה זה באיזור ה1700-1800.

והמקיף יוצא לך קצת יוצר יקר מהרגיל כי יש לה לפי מה שאתה אומר ״ עבר ביטוחי של שנתיים).

מפה מגיע הפער של ה500-800 שקל ממה שאתה מכיר / נראה לך שצריך לשלם

הכול יהיה בסדר

פורסם

תודה על העזרה

רק כדי לא להכנע כ"כ מהר, אתם מכירים סוכנים שכדאי לנסות בטרם חידוש הביטוח?

אנו מירושלים, אם זה משנה איכשהוא.

פורסם

תקשיב,

ה-GTI שלי הייתה מבוטחת ב-2,600 ש"ח מקיף, זול נכון? אבל השירות של הסוכן ביטוח על הפנים. אני הייתי עושה את העבודה במקומו.

אחרי המון נסיון לצערי עם חברות ביטוח וסוכני ביטוח שקרנים וגנבים הפנו אותי בשבוע שעבר לסוכנות ביטוח מסוימת.

תשמע, לא ראיתי את האנשים שם בעיניים אבל הם ממש עשו סלטות באוויר למעני, בחיים לא ראיתי יחס ושרות כאלה.

תנסה אותם לדעתי. אני אפילו לא זוכר איך הם נקראים. מס' טלפון: 09-9558133.

יש שם את שרי, שרון וגיורא הבעלים. תגיד שיוני שמלוב הפנה אותך, בהצלחה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני שילמתי 4,300 חובה + מקיף. בן 27 ללא תביעות. רכב שנת 2011. סוכנת ביטוח אמרה שהביטוח של הפיקנטו התייקר, אבל היא הצליחה להוציא תעריף כמו שנה שעברה.

• תוכן חדש...