Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לשאוב שמן עודף דרך הפתח של המדיד שמן בעזרת צינורית בקוטר חיצוני של 4-3 מילימטר מחוברת למשאבה של סבון נוזלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

קנה צינורית באורך של 2 מטר הנמכרת בכול חנות המתעסקת עם ציוד לאקווריומים או קפוץ לסופר פארם וקנה צינורית למכשיר אינלאציה ותחתוך בצד אחד את הקצה בעל הקוטר הגדול.

תבדוק לפני זה את קוטר הפתח של המדיד.

פורסם

הצינורית שמתאימה הכי טוב למטרה זו היא צינורית שנמכרת בכל חנות "טמבור".

בקש "צינור פלסטיק קשיח לקולר". הוא מגיע בקוטר 6 מ"מ, מטר אחד עולה 5 שקלים. יותר מזה אתה לא צריך.

בניגוד לצינורית לאקוואריום או לאינהלציה, הצינורית הנ"ל קשיחה והרבה יותר נוח לעבוד איתה.

היא מתלבשת בול על משאבת סבון נוזלי.

פורסם

בכל מקרה כדי להקל על השאיבה כדאי לך לחמם טיפה את המנוע כדי שהשמן יהיה

פחות צמיגי.

רק לא לחמם יותר מידי 2 דקות מספיקות.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
הצינורית שמתאימה הכי טוב למטרה זו היא צינורית שנמכרת בכל חנות "טמבור".

בקש "צינור פלסטיק קשיח לקולר". הוא מגיע בקוטר 6 מ"מ, מטר אחד עולה 5 שקלים. יותר מזה אתה לא צריך.

בניגוד לצינורית לאקוואריום או לאינהלציה, הצינורית הנ"ל קשיחה והרבה יותר נוח לעבוד איתה.

היא מתלבשת בול על משאבת סבון נוזלי.

תלוי בקוטר הפנימי של פתח המדיד. בגולף דור 5 צינור בעל קוטר חיצוני של 4 מילימטר נכנס קצת בלחץ.

מחר אני ינסה עם צינור של אינהלציה ומזרק, אולי זה יתאים עד שאני יקנה צינורית כמתואר....

עם מזרק בעל נפח של 50 מ"ל (הכי גדול שנמכר בסופר פארם) עדיין זה לא נוח מכיוון שבהתחלה המזרק שואב אוויר עד שהשמן יגיע למזרק תצטרך לנתק המזרק ולרוקן את האוויר/שמן ולשמור שהשמן בצינורית לא יחזור לאגן השמן ושוב פעם לחבר את המזרק תהליך די מייגע.

עדיף פומפה של סבון נוזלי או של סנו לניקוי שמשות.

אם אתה נמצא באיזור רמת-גן אוכל להשאיל לך סט מוכן של צינורית+פופמה.

פורסם

לא יותר פשוט לפתוח בורג ריקון של השמן ? " - פתיחת בורג ריקון הרבה יותר מסובכת....ונראה אותך מחזיר את הבורג מול זרם שמן...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
לא יותר פשוט לפתוח בורג ריקון של השמן ?

כשהרכב חונה ברחוב ליד הבית, ללא ליפט, ללא מתקן לאיסוף שמן וללא כלים - זה לחלוטין לא יותר פשוט.

במוסך ברור שזה יותר פשוט.

פורסם
לא יותר פשוט לפתוח בורג ריקון של השמן ? " - פתיחת בורג ריקון הרבה יותר מסובכת....ונראה אותך מחזיר את הבורג מול זרם שמן...

צודק באמת נשמע מסובך, ועוד להחזיר את הבורג מול זרם השמן , אכן לא אפשרי.

פורסם
אני השתמשתי פעם בבידוד של חוט חשמל ומזרק חד-פעמי.

תוך שעה הוצאתי חצי ליטר שמן .

זו הסיבה שהמלצתי על משאבה של חומרי ניקוי ולא על מזרק. בעזרת משאבה התהליך לוקח בדיוק 10 דקות לרוקן 0.5 ליטר.

פורסם
צודק באמת נשמע מסובך, ועוד להחזיר את הבורג מול זרם השמן , אכן לא אפשרי.

מקווה שזה נכתב בציניות...

• תוכן חדש...