Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי בגולן נגמרה החביה של ה50 ש"ח הכל כלול, ובהוט מציעים כזו בדיוק, בתוספת של אינטרנט ביתי 100 מגה.

הגיע הסים. עכשיו צריך לנייד. הניוד נעשה אוטומטית, מרגע שאני מחייג לאיזה מספר.

השאלה שלי - כמה זמן בפועל יעבור עד שהמכשיר שלי יוכל לקבל שיחות עם המספר שאותו ניידתי?

פורסם

וכל פעם שעולה השם הוט בפורום ואחריו רק מבול של קללות גידופים השמצות שנאה בוז וגועל לא נלקח בחשבון אני מבין.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עם כל הפאשלות שהשרמוטות האלה עושים לי בבית אין מצב שאני יהיה לקוח שלהם בנייד.

אינטרנט איטי ממש 100 מגה, מבקשים מהם לעשות קוד לVOD והם מבטלים את הערוץ:roll: ושעות שעד שהם עונים.

יש תוכנית בפלאפון ב99 שקלים לחודש אינטרנט ללא הגבלה ואין בעיות קליטה, עונים במוקד תוך 3 דקות. אולי יקר מהמתחרות אבל יש מוקד שנותן לי שירות לבעיות שלי. אישית מספק אותי.

תמיר.

פורסם
עם כל הפאשלות שהשרמוטות האלה עושים לי בבית אין מצב שאני יהיה לקוח שלהם בנייד.

אינטרנט איטי ממש 100 מגה, מבקשים מהם לעשות קוד לVOD והם מבטלים את הערוץ:roll: ושעות שעד שהם עונים.

יש תוכנית בפלאפון ב99 שקלים לחודש אינטרנט ללא הגבלה ואין בעיות קליטה, עונים במוקד תוך 3 דקות. אולי יקר מהמתחרות אבל יש מוקד שנותן לי שירות לבעיות שלי. אישית מספק אותי.

מסכים,עם כל הכבוד לכל החברות החדשות-חוץ מלהוריד מחירים בשוק (והן הצליחו עם זה ובגדול!) הן לא טובות בשום דבר אחר,

הכל איטי,לפעמים אין שיחות,האינטרנט מזדחל,אין קליטה ועוד ועוד ועוד.

עכשיו אחרי שהשוק הרבה יותר זול,אני לא רואה סיבה למה לא לחזור לחברות האמיתיות.

גם אני משלם 99 שקל לחודש בפלאלפון ונהנה מכל היתרונות של פלאפון+ המחירים הטובים תודות לחברות החדשות.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

צפה לניוד מחר בשעות לפנה"צ. הניוד אורך עד 3 שעות, אבל מתבצע רק בשעות היום של אמצע השבוע, כלומר מחושב החל ממחר בבוקר. הקיצור לחצי שעה צפוי בעוד כשבועיים (9.6.13)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עם ספק אינטרנט של הוט 15 מ"ב, המהירות מגיעה אפילו ל16 מגה.

בגלישה סלולרית המהירות טובה, טובה מאד, הגעתי ל12-13 מגה איתה בפלאפון הצ'וקומוקו שלי.

בשירות לקוחות אף פעם לא יצא לי להשתמש- לא הייתי צריך.

פורסם
מסכים,עם כל הכבוד לכל החברות החדשות-חוץ מלהוריד מחירים בשוק (והן הצליחו עם זה ובגדול!) הן לא טובות בשום דבר אחר,

הכל איטי,לפעמים אין שיחות,האינטרנט מזדחל,אין קליטה ועוד ועוד ועוד.

עכשיו אחרי שהשוק הרבה יותר זול,אני לא רואה סיבה למה לא לחזור לחברות האמיתיות.

גם אני משלם 99 שקל לחודש בפלאלפון ונהנה מכל היתרונות של פלאפון+ המחירים הטובים תודות לחברות החדשות.

ואם כולם יחשבו כמוך אז כולם ישלמו ביוקר.

איפה קצת צרכנות נבונה ?

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אילי - הטור הוא קשקוש. היו לי שלושה קוים בגולן - בשניים מהם בעיות קליטה קשות, שום דרך לקבל שירות. ניידתי אותם ל-012 במסולול 44 ש"ח לחודש (לחצי שנה) ובעית הקליטה נפתרה. בעוד חודשיים-שלושה המחיר יעלה ל-98 ש"ח, אבל - בניגוד לגולן - אם יהיה מבצע הרי שב-012 אוכל לקבל אותו (וכיון שמדור בקיום של חיילים הרי שנכון להיום יש מבצע מתאים). קו שלישי נותר בגולן אבל מדובר בבן הצעיר שעושה שימוש מעט מאוד בנייד.

גם הבחור שכותב על העדר רגולציה כנראה לא מבין מה הוא כותב - הספקטרום הוא משאב מוגבל ולכן אי אפשר לחלק אותו בלי בקרה. לפני כ-10 שנים היו באירופה מכרזים על תדרי הדור השלישי שהניבו למדינות סכומי עתק וגרמו לקריסה של חברות סלולר. ואם לדעתו רק טייקונים יכולים לעמוד בתנאי המכרזים הוא שוכח שהקמת רשת סלולרית אינה דב שכל אחד יכול לעשות - מדובר בהשקעת ענק, ובכל העולם חברות סלולר הן חברות ענק שנואות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואי טוב שהזכרת לי.

גם אני בגולן ועוד כמה ימים תעבור החצי שנה ב-49 ש"ח.

יש לי 2 שאלות:

1. הייתי לקוח של הוט מובייל עד לפני חצי שנה. מגיע לי עדיין ב-49 ש"ח אם אני חוזר אליהם?

2. יש לי עדיין את הסים של הוט. אני צריך לרכוש שוב סים? או מה שיש לי זה מספיק?

תודה מראש לעוזרים,

שבוע טוב!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

עד 3 שעות, מניסיון של 4 מכשירים שהעברתי לבני משפחתי.

אני גם בתוכנית של הוט 50 שח לכל היעדים כולל חו"ל אך בחודש שעבר התוכנית נגמרה, ובמקום שזה יעלה ל 99 כמו שהיה רשום בחוזה, הם העלו ל 65 בלבד/ כולל מע"ם!

נדהמתי ממה שהיה, יכול להיות שהם טעו??, כי אחרת הם ממש הגונים ובכלל אני מאוד ממליץ עליהם.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

למה הגונים? אתה באמת חושב שהם יוותרו לך על כסף..? יש כאן טעות ותפנה אליהם לפני שהם יפילו עלייך תיקים על ריבית או איחור בתשלומים.

פורסם

מוכרח לציין שלאחרונה המצב שלי בגולן נהיה פשוט בלתי נסבל. שיחות מתנתקות, מילא. אינטרנט איטי, ניחא. אבל הודעות שלא מגיעות ליעדן?

אני ממשיך לתת להם קרדיט בשארית כוחותיי כי אני לא שוכח את חברות האפ"ס. אבל אני אוטוטו נשבר.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
למה הגונים? אתה באמת חושב שהם יוותרו לך על כסף..? יש כאן טעות ותפנה אליהם לפני שהם יפילו עלייך תיקים על ריבית או איחור בתשלומים.

תסתכל: (העתקתי מהחשבונית)

עיקרי פרטי התוכנית: 99ללא הגבלה + שיחות לחו''ל

חיובים קבועים

תיאור חיוב לפני הנחה 84.62 הנחה בש"ח 29.9 סה"כ ב 54.71 לפני מע"מ

הם פשוט היו עושים הנחה של 50, עכשיו ההנחה היא של 30 שח בלבד בגלל שתמה תקופת ההכרות, הם יודעים מה הם עושים, זו לא טעות, זה פשוט שימור לקוחות לדעתי!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...