Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 120,000. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מתלבט בין מספר רכבים ומה שהכי חשוב לי זה רכב שיהיה כייף לנסוע בו והכי חשוב לי זה האמינות של הרכב

אני מתלבט בין הסקודה יטי(ידני)שעולה 117,990

לבין הרנו פלואנס(ידנית) שעולה 117,100

שמתי גם עין על הניסאן ג׳וק שעולה 119,900 ואני כבר מבולבל מה לקחת

לציין שהרכב מיועד למשפחה

איזה רכב יהיה תמורה טובה יותר למחיר

תודה

רם.

פורסם

1. אני מציע שתעשה נסיעות מבחן.

2. ג'וק לא מכונית מרווחת מספיק כדי להיות מכונית משפחתית. פלואנס ויטי כן.

3. המנוע DCI של רנו מאוד אמין, מעבר לכך מדובר במנוע הכי חסכוני מבין שלושת הרכבים הללו. בשילוב עם גיר ידני אין מה לדאוג לדעתי. מעבר לכך רנו עשו שיפור באיכות החומרים ובאמינות.

4. אם צריכת דלק חשובה לך - אז רק הפלואנס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה לוקח רכב חברה עם גיר ידני? כל הכבוד לך.

אני הייתי לוקח משפחתית כלשהי עם גיר אוטומטי.

מצטרף להמלצה של dorsht, רנו פלואנס דיזל אופצייה טובה מאוד. רכב גדול ומרווח למשפחה, נוח לנסיעות ארוכות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה לוקח רכב מהעבודה והשיקול המרכזי שלך הוא אמינות?

סדר העדיפויות שלך ממש לא נכון לדעתי. על אותו משקל לא הבנתי למה אנשים שמקבלים רכב מהעבודה/ מליסינג לוקחים רכבים אפורים כמו טויוטה קורולה וכיוצ"ב.

הרי כל עלויות התיקון, האחזקה, ירידת הערך וגם כל הדלק או חלקו הגדול לא חלים עליך, אז למה לא לקחת רכב יותר מעניין? (במקרה שלך אתה דוקא בחרת רכבים מענינים, זאת הערה כאמור כללית על אותו משקל).

גם אין אף רכב מודרני היום שהוא גרוטאה ויתקלקל כל שני וחמישי, לכל היותר רכב חדש לא אמין יתקלק פעם בשנה וגם אז תקבל רכב חליפי.

טוב לגופו של ענין, הג'וק אינו רכב משפחתי, המרווח שלו כמו של רכב סופר מיני במקרה הטוב.

הרנו פלואנס דיזל, אם חשבת על האופציה הזאת אני מניח שאתה לא מקבל החזרי דלק. הרכב מצויין מלבד כך שמנוע הדיזל מרעיש כמו טרקטור ישן ושלא יגידו לך אחרת. אני שמעתי כבר כמה וכמה מכוניות כאלו וזה פשוט עובר את גבול הטעם הטוב.

היטי ידני זאת לדעתי הבחירה הנכונה בין שלושת אלה, רכב כיפי בהחלט, בעל אופי, מעוצב, ואיכותי. קח בחשבון שמבחינת אמינות הייתי מדרג דווקא אותו אחרון ברשימה זאת, שוב לא שזה חשוב אם מדובר ברכב מהעבודה (מה לעשות ששומעים על יותר מדי בעיות אצל רכבי קונצרן פולקסווגן, הרכבים מצויינים בתור רכבים מבחינת התכונות שלהם, אבל מבחינת אמינות אני איבדתי בהם אמון, עד שלא יוכח אחרת בשנים הקרובות).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אמנון תרשה לי לחלוק עליך.

להורים שלי יש מגאן דיזל. כזאת עם אותו מנוע שיש בפלואנס. נסעתי איתם כבר די הרבה, ובתוך הרכב מאוד קשה להבחין שמדובר במנוע דיזל. הרכב מבודד ברמה גבוהה. עשיתי נסיעת מבחן בפלואנס, שם מבודד קצת פחות, אבל זה לא מפריע.

בחוץ שומעים, אבל למי אכפת מה שומעים בחוץ? זה לא כזה מעניין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

+1

צודק. סדר עדיפויות מעוות. תשאר עם ההנאה שציינת - זה בהחלט גישה טובה.

ובכל מקרה - כמעט בלתי אפשרי לדעת מראש בהשוואה בין רכבים חדש מי תהיה אמינה יותר.

מה גורם לך כיף בנסיעה/נהיגה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

סדר העדיפויות שלך ממש לא נכון לדעתי. על אותו משקל לא הבנתי למה אנשים שמקבלים רכב מהעבודה/ מליסינג לוקחים רכבים אפורים כמו טויוטה קורולה וכיוצ"ב.

הרי כל עלויות התיקון, האחזקה, ירידת הערך וגם כל הדלק או חלקו הגדול לא חלים עליך, אז למה לא לקחת רכב יותר מעניין? (במקרה שלך אתה דוקא בחרת רכבים מענינים, זאת הערה כאמור כללית על אותו משקל).

גם אין אף רכב מודרני היום שהוא גרוטאה ויתקלקל כל שני וחמישי, לכל היותר רכב חדש לא אמין יתקלק פעם בשנה וגם אז תקבל רכב חליפי.

טוב לגופו של ענין, הג'וק אינו רכב משפחתי, המרווח שלו כמו של רכב סופר מיני במקרה הטוב.

הרנו פלואנס דיזל, אם חשבת על האופציה הזאת אני מניח שאתה לא מקבל החזרי דלק. הרכב מצויין מלבד כך שמנוע הדיזל מרעיש כמו טרקטור ישן ושלא יגידו לך אחרת. אני שמעתי כבר כמה וכמה מכוניות כאלו וזה פשוט עובר את גבול הטעם הטוב.

היטי ידני זאת לדעתי הבחירה הנכונה בין שלושת אלה, רכב כיפי בהחלט, בעל אופי, מעוצב, ואיכותי. קח בחשבון שמבחינת אמינות הייתי מדרג דווקא אותו אחרון ברשימה זאת, שוב לא שזה חשוב אם מדובר ברכב מהעבודה (מה לעשות ששומעים על יותר מדי בעיות אצל רכבי קונצרן פולקסווגן, הרכבים מצויינים בתור רכבים מבחינת התכונות שלהם, אבל מבחינת אמינות אני איבדתי בהם אמון, עד שלא יוכח אחרת בשנים הקרובות).

תודה רבה על ההתייחסות אבל רציתי לציין שקונים את הרכבים באופן פרטי בחברה..

פורסם

להיכנס עם הרכב של החברה למוסך זה עוד יותר נורא מלעשות זאת לבד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...