Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת לקונית אבל מתארת את המצב בצורה מדוייקת. אתמול ירדתי לקחת עגלה כדי להוציא קניות מהרכב, ובחדר המדרגות שמוביל לחניה התת-קרקעית בבניין גיליתי קופסת קרטון עם ארנבון חמוד שאין לי מושג כמה זמן היא כבר נמצאת שם. לארנב יש בקופסה כרוב וקערת מים, אבל הבחורצ'יק דישן את כל הקופסה וגם את עצמו, וכמו שאתם מתארים הריח בחדר המדרגות לא מדהים.

ההנחה שלי היא שילדים מדירה כלשהי בבניין קנו אותו, ההורים כנראה לא הסתדרו עם זה ועכשיו הארנב נמצא במקום שבו הוא נמצא. השאלה היא מה עושים עכשיו? הארנב יושב בתוך הקופסה ומוקף בזבובים, גם הבוקר. אפילו לא ניקו לו את הקופסה מאז אתמול, ואני לא סומך על הילדים האלה שיטפלו בו. האם תנו לחיות לחיות מטפלים בארנבים עזובים? האם כדאי לקחת אותו לאיזו פינת חי (הוא ארנב נורא קטן)?רעיונות אחרים?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי מחפש חוות סוסים או פינות ליטוף באזור.

אני חייב לשאול איך החתולים לא הגיעו אליו?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אי אפשר לגשת לחדר המדרגות בלי לעבור דלת נעולה, לכן הבחור בטוח בינתיים.

אם אתה מהדרום, דבר איתי.

אם לא, תמסור לפינת חי בקרבתך.

תודה על ההצעה, אבל אני מחולון. אני ארים טלפון לפינת חי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

עדכון : בפינת החי בחולון לא מוכנים לקבל אותו :shock:

מה עכשיו? למסור אותו לאיזו חנות חיות?

פורסם

כדאי לבדוק עם השכנים למי שייך הארנב (או הארנבון).

זה יכול להיות שיעור לילדים ולהוריהם על האחריות הנדרשת מהם כשהם מחזיקים חיית מחמד.

גורלם של מרבית הארנבים והארנבונים הוא רע. מה שנראה כמו כדור צמר רך ומתוק גדל במהירות להיות חיה ריחנית, קפצנית, ולעיתים אגרסיבית, המרבה לאכול ולהפריש ובהחלט לא מתאימה לגידול בכל דירה. הוצאתם לחצר ללא כלוב להגנה תחרוץ את דינם- כלבים וחתולים יטרפו אותם אם רק יוכלו.

פורסם
למה לא מוכנים ? מה הטענה שלהם?

התשובה שקיבלתי היא "אנחנו לא מקבלים", סה טו. המנהלת אמרה לי ליצור קשר עם בית ספר או חנות חיות.

כדאי לבדוק עם השכנים למי שייך הארנב (או הארנבון).

זה יכול להיות שיעור לילדים ולהוריהם על האחריות הנדרשת מהם כשהם מחזיקים חיית מחמד.

גורלם של מרבית הארנבים והארנבונים הוא רע. מה שנראה כמו כדור צמר רך ומתוק גדל במהירות להיות חיה ריחנית, קפצנית, ולעיתים אגרסיבית, המרבה לאכול ולהפריש ובהחלט לא מתאימה לגידול בכל דירה. הוצאתם לחצר ללא כלוב להגנה תחרוץ את דינם- כלבים וחתולים יטרפו אותם אם רק יוכלו.

לצערי יש לי 29 שכנים בבניין, ולכולם יש ילדים. לך חפש למי שייך הארנב, וגם אם אני אמצא אני מעריך שיאמרו לי ללכת לחפש.

פורסם

מן הסתם בפינת חי/חנות לא מוכנים לקבלו :

1. מכיון שיש להם כבר מסוגו מספיק.

2. מכיון שבעלי חיים נושאים מחלות והם לא יסתכנו בהכנסת חיה לא מוכרת למתחם שלהם.

3. הם לא "פח הזבל" השכונתי ואם הם יתחילו לקלוט "שאריות" מכל הסביבה הם לא יוכלו לתחזק את עצמם מבחינה כספית (וסליחה על המילים פח זבל ושאריות)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במידה וכל זה לא מצליח, יש ברשת מתכונים מעניינים :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם לא תמצא סידור עד מחר , אנא שלח לי ה"פ ואנסה לסדר לו הורים מאמצים בפינת החי של ביה"ס האזורי שלנו (היום אין עם מי לדבר).

תודה.

• תוכן חדש...